Quantcast

Valentina Reković: Jedna od pet miliona

комшија

Legenda
Poruka
53.376
1592577263800.png


"PRINOSIŠ MI VODU KAO KOSOVKA DEVOJKA" Jovanović u emisiji napao predstavnicu "1 od 5 miliona" Evo kako mu je Reković odgovorila

1592577292000.png


18.06.2020. 23:16

Temperatura u poslednjim minutima predizborne kampanje večeras je dostigla vrhunac u emisiji „N1 debata, kada su se sukobili lider Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović i prva na listi pokreta „1 od 5 miliona“ Valentina Reković
.


Atmosfera je počela da raste kada je na red došla tema pravosuđa, tokom koje je Reković optužila sve aktuelne političare, uključujući i goste u studiju – Jovanovića i lidere Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića i Nove Srbije Velimira Ilića.

- Kao najveći problem vidim da pravosuđe reformišu već 30 godina, pa i ovi ljudi koji sede oko mene, i niko nije reformisao pravosuđe – rekla je Reković.

To je prvo iziritiralo Jovanovića koji je mlađoj koleginici poručio da je podržava, ali da „nije najbolje da poslednje minute kampanje govori kako ih gleda 30 godina, a stara je 23“.


Tačka usijana je dostigla vrhunac kada je Reković, nekoliko minuta kasnije ponovila da su njeni večerašnji sagovornici odgovorni za loše stanje u pravosuđu.


Da joj „objasni“, prvo je započeo Ilić, koji je nazvao „devojčice“, a zatim dodao da je „izuzetno ceni i poštuje“.


- Ja sam u vašim godinama studirao, završio fakultet, postdiplomske, naučio nešto, radio pripravnički, radio kao inženjer, dugo godina, a onda sam počeo da se bavim poslovima u praksi – naveo je Ilić.


Lider Nove Srbije je zatim postao direktniji.


- Onda vi dođete kao student, nama koji imamo neki radni staž, koji smo u praksi napravili hiljade stvari u ovoj državi…- rekao je Ilić.


Na odgovor Rekovićke da ipak nije reformisao pravosuđe, ubrzo se nadovezao Jovanović, koji je povišenim tonom počeo da podseća na nekadašnju predsednicu Vrhovnog kasacionog suda Natu Mesarović, bivšu ministarku pravde Snežanu Malović i svojevremeno tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića.


Ulazeći u raspravu sa voditeljkom emisije, koju je sve vreme pitao kako žive osobe koje je naveo, obratio se i Valentini Reković.


- A ti ćeš meni da držiš predavanja. Izveo te (Dragan) Đilas na ulicu, a onda te je Željko Mitrović uzeo za ruku i odveo na drugu stranu. Znaš li s kime razgovaraš? – vikao je Jovanović.


Reković mu je na to mirno odgovorila da uzme vodu i da se smiri, da bi Jovanović završio ironično da nije važno što je vlasnik televizije Pink Željko Mitrović „izveo nju i Sergeja (Trifunovića) na izbore da prave cirkus“.


Jovanović se, govoreći na drugu temu, ponovo obratio Rekovićki da mu kao „kosovka devojka prinosi vodu koju nije ni tražio“.- Zato što ste se uzrujali – zaključila je raspravu Valentina Reković.
 
Pogledajte prilog 716427
"PRINOSIŠ MI VODU KAO KOSOVKA DEVOJKA" Jovanović u emisiji napao predstavnicu "1 od 5 miliona" Evo kako mu je Reković odgovorila

Pogledajte prilog 716428
18.06.2020. 23:16
Драги Дурже "КОМШО", све време правиш овде збун!? :think:
ОДАКЛЕ ти као екскузивни представник ФУРУНЏИЈСКОГ племена, заступаш ставове Тукице из Нове Вароши подно Златара, крајње ограничених и више него скромних менталних способности? "ЖАЛ ЗА МЛАДОС'.. "или шта је већ? :D

На месту Јовановића, не бих јој допустио ни да ми олабрња Тукија! :hahaha:
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.