Quantcast

VAKCINE - nova otkrica

Adriana Lima

Queen
Poruka
14.920
U Rusiji je donet zakon po kome je lekar u obavezi da informise pacijente o nezeljenim nuspojavama vakcinacije. To se zove informisan pristanak. Ako se detetu nesto desi a lekar nije upozorio roditelje odstetu isplacuje lekar i klinika koja ga je vakcinisala. Ako roditelji pristanu na rizik nema odstete. Na zapadu ne postoji informisan pristanak. Lekari ne upozoravaju pacijente jer od farmaceutske industrije imaju bonus koji na godisnjem nivou moze biti i preko 20 000 dolara ali pod uslovom da imaju 90% vakcinisanih. Bonus pada i ako im procenat vakcinisanih padne ispod 60% ne dobijaju nista. Zato odbijaju da lece nevakcinisanu decu. Drzava isplacuje odstete onima koji imaju para za skupe advokate i analize. Do sad je samo u USA u proteklih dvadesetak godina isplaceno 4 milijarde dolara onima koje su vakcine ubile ili od njih napravile dozivotne invalide. To je kazu vrh ledenog brega i predstavlja samo 1% ostecenih.

U Srbiji roditelji ostecene dece se proganjaju i protiv njih se podizu krivicne prijave.
Vakcine su to sto jesu svuda na planeti. Od toga u kojoj drzavi zivis zavisi kako ces biti tretiran kao osteceni.

Prosla su vremena bajki. Danas je internet svima dostupan i niko ne moze da se zali da nije bio upozoren

Da li ce se neko i pored ovih cinjenica pelcovati ili ne mene ne zanima sve dok ti umobolnici mene ne proganjaju sa spricem. Guram ovu pricu zbog sebe i svoje dece. Tvoji politicari me ne zanimaju. Lekare koji preporucuju vakcine zaobilazim a onima koji bi prisilno da pelcuju ljude treba suditi kao ratnim zlocincima. Ovi koji su svoju decu pelcovali pa sad premiru od straha i zeleli bi da se ni tudja deca ne izvuku su sami sebi kazna.
 

hakim bej

Elita
Poruka
16.442
Ae neko da sankcioniše muadovo uporno ponavljanje nebulozne tabele koju je sam napravio i kompulzivno ponavlja. Hvala.
Ovde pristojan svet pokušava da pristojno razgovara o vrlo aktuelnoj temi.
Osim što pokušava da vređa, nije ni duhovit. Običan domaći trol.
 

Muad'Dib

Poznat
Poruka
9.776
Stvarno si patetičan, mogao si lepo da odgovoriš na onu misteriju, pokažeš znanje i poniziš i mene i sve ostale koji žive u zabludi da vakcine deluju, ali ne, ti plačeš moderatorima da te brane od jedne "obične tabele".

Prejadno.
 

Muad'Dib

Poznat
Poruka
9.776
Pa naravno da nema ,NAUCNICI koji su je pustili tek treba da je traze a za to treba puno para xoxoxo
xoxoxo eto opet si iskoristio priliku da pokažeš svoje neznanje, glupost i paranoju. Da si iole inteligentniji i razumniji ti bi pre glupetanja o "puštenom virusu" proverio istoriju tog virusa i našao bi ovo:

"History
The first outbreak was retrospectively recognized as having occurred in 1907 after ASF was first described in 1921 in Kenya.[14] The disease remained restricted to Africa until 1957, when it was reported in Lisbon, Portugal."
 

Adriana Lima

Queen
Poruka
14.920
Tabela nije nebulozna. Napravljena je na osnovu zvanične statistike Batuta.
Uđi na njihov sajt, pronađi sve parametre i pokušaj da ručno napraviš dijagram.
Dobićeš istu tabelu.
Ta tabela je cista glupost i manipulacija. Vakcine se uvode kad je obolevanje od neke bolesti na najnizem nivou a onda se to pripisuje vakcinama. Gde su kuga i kolera kad za njih nije bilo vakcina?

https://www.google.com/search?rlz=1C1RLNS_enRS860RS860&q=number+of+mups+same+before+and+after+vaccine&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwigxcm1-YLkAhUvxosKHcR6DFEQsAR6BAgIEAE&biw=1034&bih=620

Ovo su prave tabele i iz njih se vidi da je obolevanje od morbila i svih ovih ovih bolesti za koje guraju vakcine bilo isto i pre i posle uvodjenja vakcina.
 

Adriana Lima

Queen
Poruka
14.920
Vakcine su uspesne samo u maskiranju simptoma bolesti pa tako danas lekari kad im dodje dete obolelo od morbila ne znaju ni da postave dijagnozu. Sva vakcinisana deca su zarazna preko mesec dana posle vakcinacije i setaju okolo sireci bolest bez simptoma. Pre 50 godina je albanac koji je isao na hadziluk u Meku bio vakcinisan protiv variole pa kad je oboleo lekari nisu umeli da prepoznaju bolest i setali su ga od bolnice do bolnice dok nisu ukapirali o cemu se radi a on za to vreme sirio zarazu. Na sajtu WHO je to objavljeno a nas su lagali da se zarazio na hadziluku.
 

Muad'Dib

Poznat
Poruka
9.776
Vidi ti nju al se raskokodakala, sve standardne gluposti na koje je milion puta odgovoreno. Ajmo redom.

1. Uvodili su vakcine baš kada je bolest nestajala, jel da? Kako su samo precizni!
Da se vratimo na onu neugodnu tabelu - zašto onda nisu nestale varičele? Zašto svake godine oboli 40.000 dece od njih, a imamo i čistu vodu i higijenu i hranu? Nestale su u SAD, nestale su u UK, nestale su u Australiji, ali nisu kod nas - MISTERIJA!

2. Dala si neke "prave tabele" sa antivaks sajtova. Izazivam te da odabereš jednu i da na njoj dokažeš svoju teoriju. Bilo koju.
Evo prokomentarisaću prvu koja se pojavi kad se klikne:
f2791.gif
Dakle 1989 je uveden MMR i zauške se nikad nisu vratile na taj nivo. Ali ovde stoji da je MMR ukinut 1993 a zauške su ostale relativno nisko? Kako je to moguće?
Evo kako, prećutan je vrlo bitan podatak - to što je ukinut MMR ne znači da je ukinuta vakcina protiv zauški, jednostavno su od 1993 te tri vakcine davali posebno umesto u jednoj. Japančići su i dalje vakcinisani protiv zauški, mada je situacija ukomplikovana jer su morali triput da ih bockaju.

Zar vam ovo ne liči kao da je neko pokušao da nas prevari izostavljanjem ovog podatka sa slike? Eto, procenite sami. Isto važi i za sve ostale njene "dokaze".

3. "Albanac koji je išao u Meku je bio vakcinisan pa je opet dobio boginje a lekari zbog vakcine nisu mogli da prepoznaju bolest".
GLUPOST. Taj Albanac je bio vakcinisan decenijama ranije, a lekari nisu prepoznali bolest iz prostog razloga - velika većina njih nikada nije videla velike boginje. Zašto? Zato što ih u Jugoslaviji nije bilo decenijama pre toga, to je bila zaboravljena bolest. Zbog vakcina naravno.

Opet nam je kokoš dala jedno iskrivljeno, izmanipulisano tumačenje, ali zašto? Možda zato što nas svesno laže? Ma nemoguće.
 

Adriana Lima

Queen
Poruka
14.920
BCG vakcina se nikada nije davala bebama u Americi i zato oni nemaju tako veliki broj obolelih od tuberkoloze kao zemlje koje tu vakcinu daju i zarazuju stanovnistvo. Kad vas zaraze onda lazu da imate blazi oblik bolesti. Male boginje su bezazlena decija bolest koju sada proglasavaju smrtonosnom da bi kad obolite i pored vakcine mogli da vas lazu da je blazi oblik i da ste zivi samo zahvaljujuci vakcini.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=12&dd=05&nav_category=12&nav_id=1206636
 
Top