S1MCRO
Elita
- Poruka
- 23.442
Povrh svega ovoga, pitanje je šta Srbija ima od toga što omogućuje stranim državljanima da se vakcinišu?
Mislim, srpski narod treba... znate već.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Смањење епидемије у својој околини, "меку моћ", престиж, и показивање на делу онога о чему други само причају.Povrh svega ovoga, pitanje je šta Srbija ima od toga što omogućuje stranim državljanima da se vakcinišu?
Astra Zeneka je trenutno "pauzirana" u Norveškoj i još nekim ozbiljnim državama. Zašto?Astra Zenaka je rad profesora sa Oksforda .odrekli se novcane nagrade i vakcina se prodaje po fabrickoj ceni ,samo potrebni sastojci i rad radnika se placa, Fajzer Kinezi i RFusi zaradjuju na vakcini imaju uracunat i profit,
U sustini sto rece eki covek iz BOSNE koji je dosao da se ovde vakcinise, SVAKA VAKCINA JE BOLJA OD RESPIRATORA. Ne zelim nikoga da ubedjujem ali bojim se da ce ovi nasi antivakseri skupo da plate svoju tvrdoglavost.
Astra Zeneka je trenutno "pauzirana" u Norveškoj i još nekim ozbiljnim državama. Zašto?
Verovatno je cilj da se Astra Zeneka utroši pre isteka roka upotrebe, a dobila se dobra propaganda.Povrh svega ovoga, pitanje je šta Srbija ima od toga što omogućuje stranim državljanima da se vakcinišu?
Na moj Sputnjik 5??? Ja ga razvio i patentirao, a da nisam znao???Prelaze na tvoj Sputnjik-5
Korona turisti mogu da donesu i koronu i opterete zdravstveni sistem koji plaćaju građani Srbije.Verovatno je cilj da se Astra Zeneka utroši pre isteka roka upotrebe, a dobila se dobra propaganda.
A ''korona turisti'' ce da donesu i neki devizni priliv, ne velik, ali dovoljan da otplate vakcinu koju su dobili.
A kao, nemamo je?Korona turisti mogu da donesu i koronu.
Pa oni je vrše u inostranstvu - u Srbiji!
Korona turisti opterećuju zdravstveni sistem koji mi plaćamo.A kao, nemamo je?
Pa u svetskom vrhu smo trenutno po procentualnom broju dnevno zaraženih.
To možda kada ti, sektaš i ekipica sa foruma budete organizovali medicinska ispitivanja. Možda onda te gluposti koje izvaljujete budu moguće,
Šta si ti završio, koje škole imaš, šta ti daje za pravo da se ovoliko proseravaš i ovako nekontrolisano lupetaš o stvarimo o kojima blagog pojma nemaš.
Čak i da nisi u struci, da te zaista interesuje istina, mogao si da pročitaš kako se sprovode istraživanja, bilo bi ti jasnije zašto to što pričaš nema veze s mozgom.
Ali, zašto ja da ti remetim sreću, ovde ima dovoljno budala koje će poverovati u to što ti pričaš tako da samo nastavi ako te usrećuje.
Te vakcine vaze do 29., a to je sutra, ali je trebalo da ih posalje
![]()
Ujedinjeni protiv kovida kritikovali vakcinaciju stranaca u Srbiji i postavili osam pitanja
h
Oni su pozvali odgovorne da način upravljanja i odlučivanja vezano za epidemiju vrate u pravne okvire, povere ih profesionalcima od znanja i integriteta i uzimajući u razmatranje poznate i više puta pravovremeno predložene mere od strane UPK, naprave jasnu strategiju uspostavljanja kontrole nad epidemijom.
Autor: 021.rs
Treba pomoći. Ali zar nisu mogle vakcine da se pošalju u te države nego su morali njihovi građani da dolaze kod nas u vreme pandemije? Da li je ovo ustvari propagandni cirkus koji može da se negativno odrazi na zdravlje stanovništva? Da li oni koji plaćaju poreze ovoj državi imaju prednost u vakcinaciji u odnosu na strance i zašto neki od njih koji su se prijavili nisu još vakcinisani a vakcinišu se strani državljani?
Za reexport treba da traži dozvolu proizvođača. Nije bilo vremena za to.Te vakcine vaze do 29., a to je sutra, ali je trebalo da ih posalje
u Makedoniju, Bosnu, pa i Albaniju, juce i danas zarazeno je stotine
i stotine ljudi, ali to je ON.
Што не одеш некад мало и на ЉиС да пишеш, или макар на кулинарство?
Ти пишеш само и искључиво на овој теми и то већ месецима.
Помислићу да си плаћен да ботујеш.
Ne moram, idem na revakcinu u utorak.e jbg. sad moras cekas na revakcinciju zbog nekih uljeza tu![]()
Pa sada, da maske ne štite - i ne štite.Sve budalesine koje naokolo pričaju kako korona ne postoji, kako to nije virus već nas prskaju iz aviona otrovima, kako u vakcinama ima čipova, kako maske ne štite... povelik je spisak.
Dosta dugo sam na Politici, pisao sam na mnogo tema.
Na ovoj temi (i drugim vezanim) pisao sam u periodu januar-mart 2020. onog dana kada je uvedeno vanredno stanje sam prestao, nije više imalo smisla i nije me bilo par meseci.
Isključivo reagujem na gluposti koje šire teoretičari zavere, ni jednu temu nisam pokrenuo i uopšte ne provociram raspravu. Jedino reagujem na laži i gluposti, kad prestanu da ih pišu prestaću da repliciram, prosto i jednostavno.
Evo malo može Šekler nešto da kaže:
https://www.krug.rs/doba-korone/sek...platu-1-000e-da-rade-u-kovid-bolnicama-video/
Да брзо одговорим, док не обришеш ово. Са политике на вакцине, логично да логичније бити не може.Dosta dugo sam na Politici, pisao sam na mnogo tema.
Na ovoj temi (i drugim vezanim) pisao sam u periodu januar-mart 2020. onog dana kada je uvedeno vanredno stanje sam prestao, nije više imalo smisla i nije me bilo par meseci.
Ne moram, idem na revakcinu u utorak.