a neko je glup da pita na forumu od cega su mu umrli kolegePa sada, neko se truje gore navedenim otrovima, a neko je očigledno zatrovan i do srži zatupljen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a neko je glup da pita na forumu od cega su mu umrli kolegePa sada, neko se truje gore navedenim otrovima, a neko je očigledno zatrovan i do srži zatupljen

Ako je i Putko globalista onda je valjda jasno koliko je ta podela besmislena jer ko je onda tu ostao Suverenista,Lukašenko? smešno
Да ли стварно верујеш да ће ти неко поверовати у ове лажи ?Što više vakcinisanih to više i novozaraženih.
U poslednje vreme svi oni koje lično poznajem zaraženi su nakon primljene vakcine, a dvojica mojih kolega su nažalost i umrli.
O čemu se tu radi?
Laži, kažeš ti????Орбан: "Имаћемо слободно лето"
Мађарска још не може поново да отвори економију, али су велике шансе да би пре него у већини или свим другим земљама Европске уније живот могао да се врати у нормалу до лета, изјавио је данас премијер Виктор Орбан.
Говорећи о школама, Орбан је нагласио да сви наставници и особље морају бити вакцинисани да би те установе поново почеле са радом, напомињући да је 20.000 од 102.000 који су се до сада регистровали већ вакцинисано.
Eво сада је и Орбан глобалиста ?
Ко је остао ... само кРадуле ?
Да ли стварно верујеш да ће ти неко поверовати у ове лажи ?
Сви који су заражени су невакцинисани, ја знам само за један случај да је ревакцинисана особа заражена и то најлакши симптоми.
bakterijska upala pluca?ја знам само за један случај да је ревакцинисана особа заражена и то најлакши симптоми.
Сви ће ваксери ко ова безмозгна да буду у чуду кад их одбију на граници...Pogledajte prilog 891474
Milica Marinković je bila iznađena kada joj je granični policajac na ulasku u Srbiju iz Italije usmeno saopštio da će morati u desetodnevni karantin.
„Dajem pasoš, dajem potvrdu o vakcinaciji, dajem čak i izveštaj o antitelima iz laboratorije, a policajac me bledo gleda i kaže: ‘Mi to ne prihvatamo'“.
Milica je u Italiji boravila dva dana kako bi prisustvovala poslovnom sastanku.
Da bi ušla u Italiju, morala je da uradi PCR test i pokaže italijanskim graničarima pozivno pismo poslodavca.
https://www.danas.rs/bbc-news-serbi...u-pravila-na-granici-ako-ste-primili-vakcinu/
A vakcinisani eksperimentalnim vakcinama pomislili da ce biti kao na onoj slici dva tri kafica iz Izraela. Jos odbijaju da shvate sta se desava. Izgleda da ce tek ukapirati kada im zakucaju na vrata, a mozda ni tada.
Само твоји ретардирани антиваксери ће ти поверовати да сви твоји познаници који су се вакцинисали су се заразили, а двоје њих је чак и умрло.Laži, kažeš ti????
A šta je laž? Nema više vakcinisanih? Nema više novozaraženih???
Не.bakterijska upala pluca?
Ima ih koji su u strahu ali je nazalost vise onih koji su to uradili zbog putovanja, bar sto sam ja cuo da se prica medju ljudima. Stavili svoje zdravlje na otvorenu kocku.Сви ће ваксери ко ова безмозгна да буду у чуду кад их одбију на граници...
а баш се због тога наивчине највише и пелцовале
ne znam o čemu se radi ali se to događa... danas sam saznao za komšiju da je posle revakcinacije dobio koronu... drugi slučaj u mom okruženju u poslednjih 7 dana... strašnoŠto više vakcinisanih to više i novozaraženih.
U poslednje vreme svi oni koje lično poznajem zaraženi su nakon primljene vakcine, a dvojica mojih kolega su nažalost i umrli.
O čemu se tu radi?
to uopšte nije malo, šta bre lupašИзраел +538, а толики је просек и за последња три дана.
Фајзер је тамо победио, корона је на апаратима заједно са антиваксерима.
Eh da si samo pazio na časovima ne bi postavljao glupa pitanja...ne znam o čemu se radi ali se to događa... danas sam saznao za komšiju da je posle revakcinacije dobio koronu... drugi slučaj u mom okruženju u poslednjih 7 dana... strašno
Da, turili su i Higsov bozon.У вакцини је ''замрзнути'' опасан вирус и плус још нешто много горе од вакцине, а пре...
Mislim da je dobra strategija da ih ubedimo da je ceo svet u globalizmu i da su oni sa svojim teorijama urota ostali sami hahaha.Орбан: "Имаћемо слободно лето"
Мађарска још не може поново да отвори економију, али су велике шансе да би пре него у већини или свим другим земљама Европске уније живот могао да се врати у нормалу до лета, изјавио је данас премијер Виктор Орбан.
Говорећи о школама, Орбан је нагласио да сви наставници и особље морају бити вакцинисани да би те установе поново почеле са радом, напомињући да је 20.000 од 102.000 који су се до сада регистровали већ вакцинисано.
Eво сада је и Орбан глобалиста ?
Ко је остао ... само кРадуле ?
Да ли стварно верујеш да ће ти неко поверовати у ове лажи ?
Сви који су заражени су невакцинисани, ја знам само за један случај да је ревакцинисана особа заражена и то најлакши симптоми.
Pa jeste nakon što su imali od 5000 do 10.000 dnevno. Daleko smo mi od 500 dnevno haha.to uopšte nije malo, šta bre lupaš
Pa nismo bili pametni da sacekamo fajzera sa mlave.Danas 5 300 registorvanih slucajeva.
Ubi nas ova Kinofarm vakcina.
Imace sve manje , a tamo kod njih ima skoro duplo vise stanovnika nego u Srbiji.Израел +538, а толики је просек и за последња три дана.
Фајзер је тамо победио, корона је на апаратима заједно са антиваксерима.
Pa nismo bili pametni da sacekamo fajzera sa mlave.
Da. Izgleda da je Fajzer najjaci.
Ako se ikada budem vakcinisao, to sigurno nece biti Kinofarm.
A za ostale cu debelo da proucim sta kazu na Jutjubu.
znaci radule info.znaci radule info.