Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Vesić bačje 
Vodite ga sa sobom, biće bolje Beogradu i Srbiji bez njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Vesić bačje
Astra Zenaka je rad profesora sa Oksforda .odrekli se novcane nagrade i vakcina se prodaje po fabrickoj ceni ,samo potrebni sastojci i rad radnika se placa, Fajzer Kinezi i RFusi zaradjuju na vakcini imaju uracunat i profit,Ne razumem zašto je kineska najskuplja?![]()
Nie PS..
Кажи ми да је ово фотошоп монтажа, молим те ко Бога!
.
....
U sustini sto rece eki covek iz BOSNE koji je dosao da se ovde vakcinise, SVAKA VAKCINA JE BOLJA OD RESPIRATORA. Ne zelim nikoga da ubedjujem ali bojim se da ce ovi nasi antivakseri skupo da plate svoju tvrdoglavost.
Nije nikakav eksperiment u pitanju, već je sad dosta njih skupo platilo svoje ubeđenje kako im neće biti ništa. Mom sinu je recimo sve bilo mnogo teže nego meni iako je 30 godina mlađi..
Изгледи да неко у интервалу 20-50 година старости заврши на респиратору су приближно 0,05%.
Под условом да нема друге тешке болести типа претерана гојазност или дијабетес, хроничне болести плућа, бубрега, канцер и сл.
И тражити од људи из те популације да се подвргну некаквом експерименту је апсолутно ван мозга.
.
.Nije nikakav eksperiment u pitanju, već je sad dosta njih skupo platilo svoje ubeđenje kako im neće biti ništa. Mom sinu je recimo sve bilo mnogo teže nego meni iako je 30 godina mlađi.
Ocigledno si antivakser . Zelim ti da i dalje imas srece i ne pokupis virus. Neki meni bliski ljudi su umrli .Ja verujem u nauku i vakcinisao sam se, Odprilike se isprofilisao tip ljudi koji su za vakcinaciju i protiv. Videcemo ko je bio u pravu ,.
Изгледи да неко у интервалу 20-50 година старости заврши на респиратору су приближно 0,05%.
Под условом да нема друге тешке болести типа претерана гојазност или дијабетес, хроничне болести плућа, бубрега, канцер и сл.
И тражити од људи из те популације да се подвргну некаквом експерименту је апсолутно ван мозга.
.
Ocigledno si antivakser . Zelim ti da i dalje imas srece i ne pokupis virus. Neki meni bliski ljudi su umrli .Ja verujem u nauku i vakcinisao sam se, Odprilike se isprofilisao tip ljudi koji su za vakcinaciju i protiv. Videcemo ko je bio u pravu ,
Очигледно си лепилац етикета, као и већина овде.Ocigledno si antivakser . Zelim ti da i dalje imas srece i ne pokupis virus. Neki meni bliski ljudi su umrli .Ja verujem u nauku i vakcinisao sam se, Odprilike se isprofilisao tip ljudi koji su za vakcinaciju i protiv. Videcemo ko je bio u pravu ,
.Ocigledno si antivakser . Zelim ti da i dalje imas srece i ne pokupis virus. Neki meni bliski ljudi su umrli .Ja verujem u nauku i vakcinisao sam se, Odprilike se isprofilisao tip ljudi koji su za vakcinaciju i protiv. Videcemo ko je bio u pravu ,
.
Сасвим очигледно је да огроман број наших суграђана не жели да учествује у овом експерименту.
Једноставно су одлучили да искористе право које им гарантује устав Србије у чл. 25.: Нико не може бити ... подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.
Нико нема право да без икаквог основа осуђује и сатанизује људе који само користе своје право.
Још мање има права да им због тога ускраћује било које друго право.
Уместо медијске и сваке друге сатанизације ових наших суграђана, требало би понудити некакво решење о којем ова аутистична и бескрупулозна власт уопште и не размишља.
.
AstraZenek 27 februara ,19 maja revakcinacija. Svi smo se vakcinisali u porodici, Nisam imao dilemu. Vidim da ima dosta koji oklevaju.Коју си вакцину примио, ако хоћеш да кажеш?
AstraZenek 27 februara ,19 maja revakcinacija. Svi smo se vakcinisali u porodici, Nisam imao dilemu. Vidim da ima dosta koji oklevaju. Zao mi je da ce neko umreti zbog tvrdoglavosti .Sto bi kazao moj pokojni deda izgubio zivot za nista.
Tim pre te nećemo sretati u inostranstvuсвако има право да одлучује о свом животу , само нека нико не смисли да ће вакцином да се заштити о било чега .
не вакцинишем се .
.Šta misliš o rešenju da ukinemo sve mere i da zatvorimo sve covid bolnice, odnosno da potpuno ignorišemo virus, pa kom opanci kom obojci.
Ko je hteo da se vakciniše odradio je to, ko nije to je njegov izbor i odluka, kraj balade, zatvaramo sve bolnice a otvaramo kafane, restorane, svadbe, koncerte, utakmice.
Kakav crni ogled? Šta lupaš? Vakcine postoje 100 godina i sad se našla ekipa da ko zna iz kojih razloga guraju neku svoju priču..
Сасвим очигледно је да огроман број наших суграђана не жели да учествује у овом експерименту.
Једноставно су одлучили да искористе право које им гарантује устав Србије у чл. 25.: Нико не може бити ... подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.
Нико нема право да без икаквог основа осуђује и сатанизује људе који само користе своје право.
Још мање има права да им због тога ускраћује било које друго право.
Уместо медијске и сваке друге сатанизације ових наших суграђана, требало би понудити некакво решење о којем ова аутистична и бескрупулозна власт уопште и не размишља.
.
Moj profesor svesti kaže: "Oslonite se na svoje iskustvo, a ne na priče. Da li ste nekad vakcinisani u životu, i jel bilo strašno? Najverovatnije su odgovori da i ne, respektivno."Kakav crni ogled? Šta lupaš? Vakcine postoje 100 godina i sad se našla ekipa debila da ko zna iz kojih razloga guraju neku svoju priču.