cornflakes
Veoma poznat
- Poruka
- 14.679
.
Ако ваксерима на тараби напишеш вакцина,
погинуће да одбране тарабу...
.
Ако ваксерима на тараби напишеш вакцина,
погинуће да одбране тарабу...
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па сада ускачеш сам себи у уста. Ако смо ми предвиђени за смрт, а ви паметни да преживите, јер нећете да примите вакцину, онда ћете ви бити предвиђени да будете робље глобалистима.Опет са својим пројекцијама причаш и жариш се...
Ово је глобални рат, не знам у којој прошлости ти живиш... управо су антиваксери прави ратници, а ви остали (млаки и спиновани) сервилно робље које је одложило оружије, ватајући се за глобалистичке мантре и прошла времена... нисте реални људи
Па да знаш, колико је смешно, толико је и трагично...
Лако је сазнати данас све, само ако те интересује... интернет је добаA ti bio pa znaš šta oni znaju.
Ми робље бити нећемо сигурно, јер ћемо се противити глобалистима до смрти... борба до смрти је једина опцијаПа сада ускачеш сам себи у уста. Ако смо ми предвиђени за смрт, а ви паметни да преживите, јер нећете да примите вакцину, онда ћете ви бити предвиђени да будете робље глобалистима.
Ја не верујем теби ни твојим истомишљеницима да сте ви спремни да гинете у борби против глобализма, јер немате м%да ни да нападнете шиптаре на окупираним територијама, а камоли јачег противника.
.Па да знаш, колико је смешно, толико је и трагично...

Neka i oni se trude koliko mogu. Vidiš kako je divalj ovaj narod. Ja im se divim kako izdržavaju pljuvanje prostaka.Vaxinacija bi bila jos bolja da nemamo retardirani klizni stab.
Ali sta je tu je ...
Pa nisu kad svi vršljaju. Izvukao si iz konteksta. Recimo ko ima dete koje vršlja po ulici.KOn je retard.
Opet je rekao nesto maloumno, tipa
da gradjani nisu sigurni ni kuci , sada se kao kuci prenose virusi![]()
Pa pruzi im podrsku na netu kada ih toliko volisNeka i oni se trude koliko mogu. Vidiš kako je divalj ovaj narod. Ja im se divim kako izdržavaju pljuvanje prostaka.

I Vesić je lupio nešto slično tipa svi znamo da niko ne nosi masku kod kuće bolje da kafići i restorani budu otvoreni tu bar možemo da ljude držimo pod kontrolom da nose maske lolKOn je retard.
Vesic bilde kao glumi nekog odmetnika , on nije za lockdown posto ce BG bankrotirati ... a cudo kako i nije do sada hahaha.I Vesić je lupio nešto slično tipa svi znamo da niko ne nosi masku kod kuće bolje da kafići i restorani budu otvoreni tu bar možemo da ljude držimo pod kontrolom da nose maske lol

Vidi kako Srbske vaxine uticu na "Srbomrzce"mogu li članovi SDA iz BIH primiti pelcivo u belgradu bez posljedica da im naraste brada i da počnu pjevušiti allah pravde
Наравно да се преносе у кући јер људи неопрезно отварају прозоре па им напоље улази унутра.KOn je retard.
Jel zemlja okrugla?
Taktika JankoTheGreatVidi kako Srbske vaxine uticu na "Srbomrzce"
O trosku Srbije i njenih gradjana.