Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
ExedeQoWEAUkTWt

.
:rotf:

.

Опет са својим пројекцијама причаш и жариш се...

Ово је глобални рат, не знам у којој прошлости ти живиш... управо су антиваксери прави ратници, а ви остали (млаки и спиновани) сервилно робље које је одложило оружије, ватајући се за глобалистичке мантре и прошла времена... нисте реални људи
Па сада ускачеш сам себи у уста. Ако смо ми предвиђени за смрт, а ви паметни да преживите, јер нећете да примите вакцину, онда ћете ви бити предвиђени да будете робље глобалистима.

Ја не верујем теби ни твојим истомишљеницима да сте ви спремни да гинете у борби против глобализма, јер немате м%да ни да нападнете шиптаре на окупираним територијама, а камоли јачег противника.

Па сада ускачеш сам себи у уста. Ако смо ми предвиђени за смрт, а ви паметни да преживите, јер нећете да примите вакцину, онда ћете ви бити предвиђени да будете робље глобалистима.

Ја не верујем теби ни твојим истомишљеницима да сте ви спремни да гинете у борби против глобализма, јер немате м%да ни да нападнете шиптаре на окупираним територијама, а камоли јачег противника.
Ми робље бити нећемо сигурно, јер ћемо се противити глобалистима до смрти... борба до смрти је једина опција

Боље јуначка смрт од глади или изопштености, него бедничко робовање њу јеџу

Па да знаш, колико је смешно, толико је и трагично...
.
Трагично је да се овде вакцинишу Хрвати, Бошњаци, Црногорци, Македонци и ко зна ко све још,

а нема једна вакцина за председника Републике.

.

I Vesić je lupio nešto slično tipa svi znamo da niko ne nosi masku kod kuće bolje da kafići i restorani budu otvoreni tu bar možemo da ljude držimo pod kontrolom da nose maske lol
Vesic bilde kao glumi nekog odmetnika , on nije za lockdown posto ce BG bankrotirati ... a cudo kako i nije do sada hahaha.
Pazi Vesic kao zastitnik malih biznisa :hahaha:

KOn je retard.
Opet je rekao nesto maloumno, tipa
da gradjani nisu sigurni ni kuci , sada se kao kuci prenose virusi :rotf:
Наравно да се преносе у кући јер људи неопрезно отварају прозоре па им напоље улази унутра. :D
Мораће се увести маске и за прозоре!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back