Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
Мени овде ништа није јасно.

На сајту који објављује информације о лековима наводи се:

.
и превод:
Шта је бамланивимаб?

Бамланивимаб је експериментални лек чије дејство се истражује за третман стања узрокованих вирусом корона. Још увек није познато да ли је бамланивимаб безбедан и ефикасан у третману било којих стања.

.
Srbija sve uzima.

.
Мени овде ништа није јасно.

На сајту који објављује информације о лековима наводи се:

.
и превод:
Шта је бамланивимаб?

Бамланивимаб је експериментални лек чије дејство се истражује за третман стања узрокованих вирусом корона. Још увек није познато да ли је бамланивимаб безбедан и ефикасан у третману било којих стања.

.

BAMBILEND...

...

VAKCINISANI ĆE MOĆI U KAFIĆE I NA UTAKMICE?! Kako će funkcionisati 'ZELENI PASOŠI' i koje su šanse da se uvedu u Srbiji

https://www.pink.rs/vesti/287518/vakcinisani-ce-moci-u-kafice-i-na-utakmice?-
.
Значи, моћи ће међусобно да се заражавају и обољевају и опет преоптерете ионако крхки здравствени систем Србије који је и без ове пошасти био на апаратима...

.

.
Значи, моћи ће међусобно да се заражавају и обољевају и опет преоптерете и онако крхки здравствени систем Србије који је и без ове пошасти био на апаратима...

.
Izrael je pokazao da se to ne dešava.

Pošto su ovom narodu kafići i kafane alfa i omega života možda će mnogi alkosi i hipsteri ipak da se vakcinišu iako su sada antivakseri kada vide vakcinisane kako uživaju. Tu naravno spadaju i fudbalski fanatici koji su isto u ogromnom procentu antivakseri trenutno, verovatno pate za derbijem još od juna prošle godine.

.Сви смо овде примили све вакцине које су биле прописане.
Upravo to. I moja deca su ih primila. I kućni ljubimci.

Dakle ja nemam nikakav problem sa vakcinama ali imam ogroman problem sa apsolutno svim što se dešava u nametnutoj histeriji.

A naročito ne verujem državi koja skriva smrt čoveka tri godine.

Kineska destilovana voda
Peckham spring water.

Only_Fools_Mother_Nature%27s_Son.jpg

.
Нешто покушавам да замислим како ово са ковид пасошима функционише, у светлу неспорних чињеница да ова "вакцина";

а) не спречава заражавање
б) не спречава обољевање
в) не спречава ширење заразе

варијанта 1

оболели зове хитну помоћ:
- већ трећи дан имам температуру 39,5 молим да пошаљете екипу
- кажите ми ваш ЛБО
пошаље ЛБО, чека
- господине, ви сте вакцинисани и само треба да сачекате да падне температура. Хвала на позиву.

варијанта 2

оболели зове хитну помоћ:
- већ трећи дан имам температуру 39,5 молим да пошаљете екипу
- кажите ми ваш ЛБО
пошаље ЛБО, чека
- господине, ви се нисте вакцинисали на време и ми не можемо да трошимо драгоцене ресуресе и време због ваше аљкавости. Хвала на позиву.

.

Dakle ja nemam nikakav problem sa vakcinama ali imam ogroman problem sa apsolutno svim što se dešava u nametnutoj histeriji.

A naročito ne verujem državi koja skriva smrt čoveka tri godine.
Па он је ваш вођа, вођа антиваксера и антимаскера. То што је набавио вакцине служи само због промоције.

И баш те погодила смрт једног човека, а што тај АВ и његов издајнички режим сваке године убије на десетине хиљада грађана ове државе зато што учествују у екоциду, ширећи прљаве фабрике, прљаве ТЕ и угаљску мафију, то те не занима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back