Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet (2)

Da li ćete primiti vakcinu?

• Primljena vakcina

glasova: 41 34,7%
  • Neću se vakcinisati

glasova: 77 65,3%

• Ukupno glasova
    118
...

Vratimo se malo na "uspesni primer vakcinacije" tj u Holandiju:

Neredi u Nizozemskoj, zemlja ide u djelomično zatvaranje na tri tjedna

https://www.index.hr/vijesti/clanak...43.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Premijer Mark Rutte u petak je najavio trotjedno zatvaranje koje se odnosi na rad trgovina, sportskih dvorana i ugostiteljskih objekata. Najavljeno je da će se restorani i trgovine zatvarati ranije, a na većim sportskim događajima neće biti dopuštena prisutnost publike.
Ranije će se zatvarati supermarketi i maloprodajni objekti koji nisu neophodni i ponovno će se uvesti mjere fizičke distance.
U domovima se istodobno ne preporučuje boravak više od četvero posjetitelja, a rad od kuće bio bi poželjan kad god je to moguće.
Po posljednjim podacima, u subotu su u Nizozemskoj evidentirana 13.902 nova slučaja zaraze covidom, što je treća najviša dnevna stopa zaraze od početka pandemije. Usto su zabilježena 33 smrtna slučaja od posljedica covida.

Kada citate provax portale i vesti, istinu cete (ako je ima...) obicno naci zabarušenu u poslednjoj rečenici..., jer racunaju valjda da prosecnom citacu je mrsko doci do kraja teksta...
Ali naisli su na vrednog čitača :kafa:

Da vidimo tu poslednju rečenicu u tekstu vesti:

Broj cijepljenih stanovnika u Nizozemskoj je relativno visok. Objema dozama cijepljeno je 82.4 posto Nizozemaca starijih od 12 godina ili 73 posto ukupne populacije.

Dakle mozemo evo i na ovom dokazanom primeru Holandije reci, da vakcine sviraju Sebastijanu...:bye:

...

NOVI SVETSKI POREDAK SAMO STO NIJE POCEO.
...

ДА ЛИ ОНИ ЗНАЈУ НЕШТО ШТО МИ НЕ ЗНАМО: Израел извео вежбу "Омега", затварали се у бункере - спремају се за нови најсмртоноснији сој короне​

https://pravda.rs/2021/11/13/da-li-...remaju-se-za-novi-najsmrtonosniji-soj-korone/

Израелски премијер Нафтали Бенет и његови најближи сарадници затворили су се данас у бункер, у оквиру вежбе симулације избијања епидемије нове смртоносне варијанте корона вируса.
Бенет је описао целодневну вежбу "Омега", названу по фиктивној варијанти вируса, као меру којом ће се обезбедити да Израел буде спреман за "сваки сценарио".

- Израел је безбедан и заштићен. Како бисмо то одржали и како бисмо очували континуитет нормалног живота, морамо да наставимо да помно пратимо ситуацију и да се припремамо за сваки сценарио - поручио је он.
Вежба укључује масовно тестирање цивилних и војних лидера, хоспитализације и полицијски час, наводи се у саопштењу из канцеларије премијера, преноси Ројтерс.

Додаје се да ће искуства из вежбе бити подељена са страним партнерима. Бункер који се користи током вежбе саграђен је пре више од деценије због забринутости око иранског нуклеарног програма и размена ракетне паљбе са Либаном и Појасом Газе.
Претходно је комплекс Национални центар за управљање на Јудејским планинама коришћен за координацију почетног одговора на пандемију у марту 2020.

Inside Israel’s makeshift COVID-19 bunker​

Israeli Prime Minister Naftali Bennett and senior aides holed up in a nuclear bunker to simulate an outbreak of a vaccine-resistant COVID-19 variant to which children are vulnerable, describing such an eventuality as ‘the next war’

Šta li znaju i šta li nam se sprema sledeće...? :think:

...

...

Vratimo se malo na "uspesni primer vakcinacije" tj u Holandiju:

Neredi u Nizozemskoj, zemlja ide u djelomično zatvaranje na tri tjedna

https://www.index.hr/vijesti/clanak...43.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

Kada citate provax portale i vesti, istinu cete (ako je ima...) obicno naci zabarušenu u poslednjoj rečenici..., jer racunaju valjda da prosecnom citacu je mrsko doci do kraja teksta...
Ali naisli su na vrednog čitača :kafa:

Da vidimo tu poslednju rečenicu u tekstu vesti:

Dakle mozemo evo i na ovom dokazanom primeru Holandije reci, da vakcine sviraju Sebastijanu...:bye:

...
.
"Вакцина" прднула у чабар.

.

.
"Вакцина" прднула у чабар.

.
to ti se cini.
25 posto stanovnistva u svetu je vakcinisano..........0,25x8 000 000 000 = 2 000 000 000 x 14 evra jedna vakcina , to je 28 milijardi evra od prodatih vakcina .

a tek "prvi krug" proso.........................nemacka narucila i vakcine vec i za 2028 godinu, a tek ostale zemlje.
Posao milenijuma za Rotschildov BAYER i njegove filijale.

to ti se cini.
25 posto stanovnistva u svetu je vakcinisano..........0,25x8 000 000 000 = 2 000 000 000 x 14 evra jedna vakcina , to je 28 milijardi evra od prodatih vakcina .

a tek "prvi krug" proso.........................nemacka narucila i vakcine vec i za 2028 godinu, a tek ostale zemlje.
Posao milenijuma za Rotschildov BAYER i njegove filijale.
.
Ма ови наши ковид џихадисти су слепи за те бројеве и чињенице, а нарочито се примају на све врсте пропаганде у корист горе наведених.

Зашто би се произваођачи тукли када има спремних наиваца да за њих спроводе све што је потребно, слепо верујући да ће ово да престане.

Највише ми цела прича личи на наш пут у Европску унију...

.

Хахахахахахахах не могу да верујем, сада антиваксери нападају Савића (овај горе дебели антиваксер) да је плаћеник режима, да их је издао, зато што користи изразе, вирус, пандемија итд.

Као што рекох, круг се сужава, остају само они са дна антивакс каце.

Хахахахахахахах не могу да верујем, сада антиваксери нападају Савића (овај горе дебели антиваксер) да је плаћеник режима, да их је издао, зато што користи изразе, вирус, пандемија итд.

Као што рекох, круг се сужава, остају само они са дна антивакс каце.

A ovo je vrh kace?

Eво још једног антиваксера који је фасово болницу и како сам каже преживео пакао ковид вируса.
Koliko je vaksera fasovalo istu? Koliko ih nije preživelo pakao kovid virusa?

Zašto manipulišete podacima i na najprimitivniji način vređate ljude i osporavate njihova ustavom zagarantovana prava?

Screenshot-87.png

Screenshot-86.png

Aнтиваксери нападају свог хероја Бојана Савића. На крају ће га убедити да је све то сањао. хахахахахахахахахаах

Онда га један нормалан пита што се није вакцинисао, а пре тога им држи предавање да се чувају. Па како да се чуваш, када дебили не верују у вирус.

Koliko je vaksera fasovalo istu? Koliko ih nije preživelo pakao kovid virusa?

Zašto manipulišete podacima i na najprimitivniji način vređate ljude i osporavate njihova ustavom zagarantovana prava?
Протест у Борчи нема везе са темом, а и био је пре појаве пандемије.

Нико не манипулише бројевима, да имамо патриотску владу као Хрватска и ми увели мере и обавезну вакцинацију државне службе.
Видиш и сам да антиваксери почињу да нападају чак и своје хероје.

Ko je Bojan Savić?
Ја га не пратим, али релативно је познат антивакс јутјубер.

Ja iskreno jedva čekam da se i to dogodi.
Зашто ?

Протест у Борчи нема везе са темом, а и био је пре појаве пандемије.

Ali ima veze sa kredibilitetom onih koji danas pozivaju na kršenje ljudskih i ustavnih prava građana pod izgovorom borbe protiv pandemije.

Нико не манипулише бројевима, да имамо патриотску владу

U to samo još ti i nekolicina verujete.

као Хрватска и ми увели мере и обавезну вакцинацију државне службе.

Što je takođe kršenje Ustava.

Ali ima veze sa kredibilitetom onih koji danas pozivaju na kršenje ljudskih i ustavnih prava građana pod izgovorom borbe protiv pandemije.

U to samo još ti i nekolicina verujete.

Što je takođe kršenje Ustava.
Ко су то они ? Једно је имати неки идеолошки правац, а сасвим друго је питање здравља.
Ево ја сам десничар, али бих увео обавезну вакцинацију за неке, строге мере горе него у Кини итд.

Можда ја кршим устав, али они угрожавају колективно здравље нације и других грађана. Опет са друге стране устав познаје измене када је у питању проглашење ванредног стања услед пандемије. Данас су сви правници и доктори.

Бројке у које верујем су око мене, анализирам своју околину и то је истина.

Овом дебелом смраду су лекари спасили живот и он сам то признаје. Он више не верује у антиваксерске лажи о белим убицама, докторима који убијају пацијенте и који су дебело плаћени за то. Антиваксери га зато нападају и престају да прате.
Али дебил и даље не верује у вакцину и мере.

Због таквих имбецила, морамо да уводимо мере и вакцинацију.

Каквих примитиваца имамо у овом народу, то је страшно.

Poslednja izmena:
Ко су то они ? Једно је имати неки идеолошки правац, а сасвим друго је питање здравља.

Prvo ste upotrebili zatvatranje za širenje panike, sprečavanje izborne kamapnje opozicije, monopolizovali ste kampanju, pustili narod na izbore da bi ga ponovo zatvarali nakon njih , masovno ubrizgavali vakcine koje nisu imale validne dozvole FDA već samo onu za hitne slučajeve, vaši su lekari propagirali mešanje vakcina raznih proizvođača iako szo to ne preporučuje, proglasil treću dozu obaveznom iako je szo preporučuje samo osobama sa imunodeficijencijom, sakrivate broj vakcinisanih koji su preminuli od korone ...

I onda očekujete da vam neko nešto veruje.

Ево ја сам десничар, али бих увео обавезну вакцинацију за неке, строге мере горе него у Кини итд.

A ja sam eto za poštovanje Ustava.

Можда ја кршим устав, али они угрожавају колективно здравље нације и других грађана.

Ko ugrožava kolektivno zdravlje? Vakcinisani ne prenose virus?

Опет са друге стране устав познаје измене када је у питању проглашење ванредног стања услед пандемије. Данас су сви правници и доктори.

Ne poznaje.

Poslednja izmena:
Овом дебелом смраду су лекари спасили живот и он сам то признаје. Он више не верује у антиваксерске лажи о белим убицама, докторима који убијају пацијенте и који су дебело плаћени за то. Антиваксери га зато нападају и престају да прате.

Sećaš li se ti ove vesti od pre nekoliko godina?

"LEKARI SU NAMERNO OSTAVLJALI PACIJENTE DA UMRU" Otkrio je monstruoznu spregu Hitne pomoći i pogrebnika i onda PROŠAO GOLGOTU

Али дебил и даље не верује у вакцину и мере.

Nema ko šta da veruje.

Objavite podatke o broju vakcinisanih koji su podlegli opakoj bolesti.

Због таквих имбецила, морамо да уводимо мере и вакцинацију.

A nazivanje ljudi imbecilima će svakako izgraditi poverenje.

Vi ne pozivate na očuvanje javnog zdravlja već u bezumnom besu sejete mržnju.

Каквих примитиваца имамо у овом народу, то је страшно.

Nešto sam ti o tome rekao još pre dve tri godine tokom desanta Svinjskih glava.

Nece uspeti da vakcinisu ovu drugu polovinu naroda niposto.Ma kakve zabrane donosili.Pogotovo sad pred izbore,bice popustanja mera.Kao sto sam ranije pisao,voleo bih da nas nevakcinisane nekako izoluju,da se dokaze da ce narod i dalje umirati i vakcinisani i nevakcinisani,ali vakcinisani koji su sigurni u vakcine,ima da se iznenade,kada budu videli da ce i oni medju nima umirati svakodnevno,ko zna koliki broj.

@Boris Grušenko какве везе ја имам са СНС сектом, па ти си ближи њима. Требало би ја тебе да питам зашто ово радите, јер нећете мере да уведете, нећете обавезну вакцинацију као Хрватска итд.

Nece uspeti da vakcinisu ovu drugu polovinu naroda niposto.Ma kakve zabrane donosili.Pogotovo sad pred izbore,bice popustanja mera.Kao sto sam ranije pisao,voleo bih da nas nevakcinisane nekako izoluju,da se dokaze da ce narod i dalje umirati i vakcinisani i nevakcinisani,ali vakcinisani koji su sigurni u vakcine,ima da se iznenade,kada budu videli da ce i oni medju nima umirati svakodnevno,ko zna koliki broj.
Државни сектор се може вакцинисати без икаквог отпора, неће државни антивакс пацови да се врате на село, пре ће боцу да приме.

Moja bivsa firma je drzavna i velika,a nije se vakcinisao ni treci deo radnika.Da ih otpuste ne mogu,jer iovako fali radne snage.
Која је то државна фирма којој фали радна снага ??? Ја мислим на ове канцеларијске пацове који су замењиви, то може и дрогирани горила да ради.

@Boris Grušenko какве везе ја имам са СНС сектом, па ти си ближи њима. Требало би ја тебе да питам зашто ово радите, јер нећете мере да уведете, нећете обавезну вакцинацију као Хрватска итд.

Ja nikom nikada neću da kažem moraš ili ne smeš da primiš vakcinu. Naročito ne onu koja mu očito ništa ne gatantuje i naročito ne ukoliko se prinuda kosi sa Ustavom koji se prelako krši decenijama a naročito učestalo od trenutka kada se Ustavni sud proglasio nenaležnim za pitanje Briselskog sporazuma.

Zato vam kažem, zauzdajte svoju retoriku mržnje, što pre to bolje.

Back