Vakcinacija protiv kovida - Srbija i svet (2)

Da li ćete primiti vakcinu?

• Primljena vakcina

glasova: 41 34,7%
  • Neću se vakcinisati

glasova: 77 65,3%

• Ukupno glasova
    118
Polio se dramatično pogoršao kad se higijena popravila.
How did Bill Gates eradicate polio?

The World Health Organization (WHO) and UNICEF announced today that they have received grants totalling US$ 10 million from the Bill & Melinda Gates Foundation to develop and introduce a powerful new polio vaccine – a critical part of the strategy to end poliovirus transmission worldwide by the end of 2005.

How did Bill Gates eradicate polio?

The World Health Organization (WHO) and UNICEF announced today that they have received grants totalling US$ 10 million from the Bill & Melinda Gates Foundation to develop and introduce a powerful new polio vaccine – a critical part of the strategy to end poliovirus transmission worldwide by the end of 2005.
Ovo nema veze sa onim što sam napisao, početkom 50tih je polio pravio ršum po americi koja je u predhodnim godinama dramatično poboljšala higijenu.

Virus je svakako bio prisutan, jer higijena i ishrana ne mogu da suzbiju virus, on se i dalje nalazio u okolini, samo su odjednom deca počela da se zaražavaju kasnije i samim tim njihov organizam je jače reagovao na virus, pa su paralize i smrti postale daleko češće.

To je ono što vi bandoglavci ne želite da čujete, jer vam se ne uklapa u narativ.

Higijena, ishrana i čista voda ne mogu da spreče i unište virus, vakcine mogu.

Ovo nema veze sa onim što sam napisao, početkom 50tih je polio pravio ršum po americi koja je u predhodnim godinama dramatično poboljšala higijenu.

Virus je svakako bio prisutan, jer higijena i ishrana ne mogu da suzbiju virus, on se i dalje nalazio u okolini, samo su odjednom deca počela da se zaražavaju kasnije i samim tim njihov organizam je jače reagovao na virus, pa su paralize i smrti postale daleko češće.

To je ono što vi bandoglavci ne želite da čujete, jer vam se ne uklapa u narativ.

Higijena, ishrana i čista voda ne mogu da spreče i unište virus, vakcine mogu.
Tako je.

каква је била исхрана, хигијена, итд. током векова?
да ли су ти људи имали исти приступ свему томе као и данас?

лажови
Bakterijske epidemije, sve do otkrića bojnih otrova, a onda počinju virusne respiratorne epidemije.
Nikada u istoriji, pre toga, respiratorni virusi nisu napravili nikakve epidemije, jer su toliko u opticaju, toliko cirkulišu - da je nemoguće da budu smrtonosni.

ma, ne nasedamo na duginovu propagandu, oni su samo ljubomorni sto nemaju fajzera i mrna tehnologiju

da se razumemo, ja jesam za mrna tehnologiju, ali za lecenja raka i drugih bolesti, samo nisam za mrna vakcine sa kojima smo sada kod pandemije zbrzali i bice mi krivo ako se na kraju odustane od mrna tech, uzdanice zapada. istok, kina i rusija su ljubomorni jer nemaju tu tehnologiju, i nemaju doktora kao sto je Malone, Robert NA KOGA SMO MI AMERI PONOSNI

mRNA Inventor Dr. Robert Malone ...​

Revolucionarna mRNA vakcina protiv raka postaje dostupna ruskim pacijentima

naravno, to i jeste individualna genska terapija
ali vec par nedelja forsira se naopaki narativ univerzalnog spektra
Сем универзалности, дилетантски је и назив вакцина јер се тиме ништа не превенира него се лијече (или барем покушавају лијечити) већ обољели.

Vakcina nije lek nego prevencija.
aham videli smo za vreme kovida, na kraju je ta preventiva zamenjena sa "ne da necete oboleti, nego necete vi umreti, kada obolite"
Сем универзалности, дилетантски је и назив вакцина јер се тиме ништа не превенира него се лијече (или барем покушавају лијечити) већ обољели.
pa, da, ali vec smo promenili sa mrna "vakcinama" da nisu preventiva za vreme kovida, ako rekose da i "vakcinisani" obolevaju
ali vec par nedelja forsira se naopaki narativ univerzalnog spektra
ma kako se forsira, na bazi ovog naslova? pise lepo u tekstu da se krenulo od melanoma. nego ja ne znam cemu ovo pakoscenje, kao da vam je krivo sto su rusi probili led? ja isto nisam ocekivao od rusa, nego od zapada, ali nisam ljubomoran sad

aham videli smo za vreme kovida, na kraju je ta preventiva zamenjena sa "ne da necete oboleti, nego necete vi umreti, kada obolite"

pa, da, ali vec smo promenili sa mrna "vakcinama" da nisu preventiva za vreme kovida, ako rekose da i "vakcinisani" obolevaju

ma kako se forsira, na bazi ovog naslova? pise lepo u tekstu da se krenulo od melanoma. nego ja ne znam cemu ovo pakoscenje, kao da vam je krivo sto su rusi probili led? ja isto nisam ocekivao od rusa, nego od zapada, ali nisam ljubomoran sad
Ovo je pdf Zdravlje te frustracije piši na Teorijama zavere.

Вакцине садрже комплетне микроорганизме или њихове делове, те њихова примена треба да симулира природну инфекцију која стимулише имунитет код особе која је вакцинисана. Вакцине тренирају организам да ствара антитела, молекуле задужене за борбу против микроорганизама као што су вируси и бактерије. Поред хуморалног, циљ вакцина је и да стимулишу ћелијски имунски одговор који је посредован лимфоцитима. Након вакцинације, особа која буде изложена том микроорганизму брзо мобилише имунски одговор, чиме се настанак болести или у потпуности спречава или се знатно ублажава.

Ovo je pdf Zdravlje te frustracije piši na Teorijama zavere.
koje frustracije?
imam jos stariji post, ne iz 2022, kao ovaj na koji sam sam sebi replicirao, vec iz 2020 gde isto kazem mrna tehnologija da je protiv raka, a sta danas imamo? jel se vaksinise neko i dalje sa mrna "vakcinama" protiv kovida, ili gripa mozda, ili neke druge bolesti? teorija zavera je za vas papagaje, ajde rifke ignorisem te odavno, badava mantras, postavio sam vest koja pokazuje da sam ili prorok, ili da sam znao unapred sta ce se desiti sa MRNA TECH, i umesto da mi kazes wow, hvala za info, kako si samo mogao da znas godinama ranije, ti me opljunes?! ti si frustriran, ja nisam.

Back