Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.094
JUSTINIJANOVA KUGA
1347: CRNA SMRT1665: VELIKA KUGA U LONDONU
1817: PRVA PANDEMIJA KOLERE
1855: TREĆA PANDEMIJA KUGE
1889: RUSKI GRIP
1918: ŠPANSKA GROZNICA
Itd.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
каква је била исхрана, хигијена, итд. током векова?Koje su to epidemije odnosile tokom vekova ljudske živote i koje od njih su vakcine sprečile?
Polio se dramatično pogoršao kad se higijena popravila.каква је била исхрана, хигијена, итд. током векова?
да ли су ти људи имали исти приступ свему томе као и данас?
лажови
How did Bill Gates eradicate polio?Polio se dramatično pogoršao kad se higijena popravila.
Ovo nema veze sa onim što sam napisao, početkom 50tih je polio pravio ršum po americi koja je u predhodnim godinama dramatično poboljšala higijenu.How did Bill Gates eradicate polio?
The World Health Organization (WHO) and UNICEF announced today that they have received grants totalling US$ 10 million from the Bill & Melinda Gates Foundation to develop and introduce a powerful new polio vaccine – a critical part of the strategy to end poliovirus transmission worldwide by the end of 2005.
Tako je.Ovo nema veze sa onim što sam napisao, početkom 50tih je polio pravio ršum po americi koja je u predhodnim godinama dramatično poboljšala higijenu.
Virus je svakako bio prisutan, jer higijena i ishrana ne mogu da suzbiju virus, on se i dalje nalazio u okolini, samo su odjednom deca počela da se zaražavaju kasnije i samim tim njihov organizam je jače reagovao na virus, pa su paralize i smrti postale daleko češće.
To je ono što vi bandoglavci ne želite da čujete, jer vam se ne uklapa u narativ.
Higijena, ishrana i čista voda ne mogu da spreče i unište virus, vakcine mogu.
Sve sprečene vakcinama?JUSTINIJANOVA KUGA
1347: CRNA SMRT
1665: VELIKA KUGA U LONDONU
1817: PRVA PANDEMIJA KOLERE
1855: TREĆA PANDEMIJA KUGE
1889: RUSKI GRIP
1918: ŠPANSKA GROZNICA
Itd.
Bakterijske epidemije, sve do otkrića bojnih otrova, a onda počinju virusne respiratorne epidemije.каква је била исхрана, хигијена, итд. током векова?
да ли су ти људи имали исти приступ свему томе као и данас?
лажови
ma, ne nasedamo na duginovu propagandu, oni su samo ljubomorni sto nemaju fajzera i mrna tehnologiju
da se razumemo, ja jesam za mrna tehnologiju, ali za lecenja raka i drugih bolesti, samo nisam za mrna vakcine sa kojima smo sada kod pandemije zbrzali i bice mi krivo ako se na kraju odustane od mrna tech, uzdanice zapada. istok, kina i rusija su ljubomorni jer nemaju tu tehnologiju, i nemaju doktora kao sto je Malone, Robert NA KOGA SMO MI AMERI PONOSNI
mRNA Inventor Dr. Robert Malone ...
uzasno diletantski naslov
Gledao sam pre neki dan na TV o toj "vakcini". Radi sa za svakog pacijenta posebno.uzasno diletantski naslov
kao da postoji univezalni biomarker kancera pa sad kad je targetovan svi problemi reseni..
naravno, to i jeste individualna genska terapijaGledao sam pre neki dan na TV o toj "vakcini". Radi sa za svakog pacijenta posebno.
Nisam pratio, osim te TV emisije na koju sam slučajno naleteo. Pričao ja naš doktor koji radi u Rusiji u tom institutu.naravno, to i jeste individualna genska terapija
ali vec par nedelja forsira se naopaki narativ univerzalnog spektra
Сем универзалности, дилетантски је и назив вакцина јер се тиме ништа не превенира него се лијече (или барем покушавају лијечити) већ обољели.naravno, to i jeste individualna genska terapija
ali vec par nedelja forsira se naopaki narativ univerzalnog spektra
aham videli smo za vreme kovida, na kraju je ta preventiva zamenjena sa "ne da necete oboleti, nego necete vi umreti, kada obolite"Vakcina nije lek nego prevencija.
pa, da, ali vec smo promenili sa mrna "vakcinama" da nisu preventiva za vreme kovida, ako rekose da i "vakcinisani" obolevajuСем универзалности, дилетантски је и назив вакцина јер се тиме ништа не превенира него се лијече (или барем покушавају лијечити) већ обољели.
ma kako se forsira, na bazi ovog naslova? pise lepo u tekstu da se krenulo od melanoma. nego ja ne znam cemu ovo pakoscenje, kao da vam je krivo sto su rusi probili led? ja isto nisam ocekivao od rusa, nego od zapada, ali nisam ljubomoran sadali vec par nedelja forsira se naopaki narativ univerzalnog spektra
Ovo je pdf Zdravlje te frustracije piši na Teorijama zavere.aham videli smo za vreme kovida, na kraju je ta preventiva zamenjena sa "ne da necete oboleti, nego necete vi umreti, kada obolite"
pa, da, ali vec smo promenili sa mrna "vakcinama" da nisu preventiva za vreme kovida, ako rekose da i "vakcinisani" obolevaju
ma kako se forsira, na bazi ovog naslova? pise lepo u tekstu da se krenulo od melanoma. nego ja ne znam cemu ovo pakoscenje, kao da vam je krivo sto su rusi probili led? ja isto nisam ocekivao od rusa, nego od zapada, ali nisam ljubomoran sad
jeste..nema svaka vakcina iste viruse sakrivene unutraEfekat vakcine zavisi od pridruženih oboljenja.
Da li će vakcina pružiti zaštitu i koliku zavisi od pridruženih oboljenja.jeste..nema svaka vakcina iste viruse sakrivene unutra
Kako za koje tržište.jeste..nema svaka vakcina iste viruse sakrivene unutra
koje frustracije?Ovo je pdf Zdravlje te frustracije piši na Teorijama zavere.