Vagnerov 'puč' je inscenirao Putin i Zapad je pao na to

На нашу жалост Длугомире та карикутура показује и ово у чему и данас живимо.Само твој идеолошки приступ може у мом посту да да види подржавање Стаљина. На против ја не подржавам ни Лењина ни Стаљина ни вашег маршала. :bye:

Стаљин и Маршал су мртви .....

Они које подржаваш су исти каоСтаљин и Маршал ... и живи су

Једина разлика међу онима које подржаваш и мислиш тврдиш да други подржавају је твоја лична корист коју имаш од живих

samo sam procitao, i prepricao vam sta sam naucio, ali sam odmah znao da ko izda, prokleta ... da su ovome dani odbrojani, ajde neka budu meseci

ja da sam on vec bih zbrisao i iz ukrajine mislim belorusije u j. ameriku, negde na ande. mislim ipak je heroj rata, 'de da zavrsi kao pseto?
Konkurs mu je otvoren sirom Rusije.
Juce je bio u Novosibirsku.

Konkurs mu je otvoren sirom Rusije.
Juce je bio u Novosibirsku.
pa? od konkursa do prve plate, ihahaj
kada rekoh da mu je bolje/sigurnije na drugom kontinentu, dalje od belorusije, nisam mislio da ce drzava da ga likvidira, nego samoinicijativno neki deo neke sluzbe, a drzavi je sasvim dovoljno sto je prognan, zabranjeno mu je da se ikada vrati u rusiju, takav je dogovor da ne bude sudjen za pobunu

kad kazes da sam ja razumeo, ne znam da li si ti, jer ovde nije rec o personalnim promenama, ili personalnom razracunavanju, vec sada rusija vojno projektuje svoju drzavnu moc na drugom kontinentu - africi,a ne neka privatna kompanija konspirativnog naziva vagner; dakle, zakacis li se ruskim vojnicima u africi, zakacio si se drzavom,a ne sa nekim psom rata, jevgenijem, koji je zapravo obican kuvar. plasticno da ti objasnim, OD SADA, jednako bi bilo pogubno po tebe da se zakacis sa ruskom vojskom u africi kao da si napao 6. flotu

Poslednja izmena:
Стаљин и Маршал су мртви .....

Они које подржаваш су исти каоСтаљин и Маршал ... и живи су

Једина разлика међу онима које подржаваш и мислиш тврдиш да други подржавају је твоја лична корист коју имаш од живих
А одкуд ти знаш да ли ја и кога подржавам? :bye:

mito to se znalo od prvog minuta
da je prigozin zaista hteo da srusi sistem, ne bi se javno eksponirao sa tom zeljom i pretnjom, jer ko preti,znas vec kako kaze izreka...
u velikim zemljama se to javno ne obznanjuje ako ti je to cilj.

sve je u psihologiji.
ne treba da razumes politicke igre
samo citas izjave i otvori ti se.

kao ono lavrov sto je rekao dacicu
ako ode u moskvu i pristane posle kompromitacije sa alekom da bude njino kuce
jadna nam srbija...nece se znati vise ko nas busi i odakle.

mito to se znalo od prvog minuta
da je prigozin zaista hteo da srusi sistem, ne bi se javno eksponirao sa tom zeljom i pretnjom, jer ko preti,znas vec kako kaze izreka...
u velikim zemljama se to javno ne obznanjuje ako ti je to cilj.

sve je u psihologiji.
ne treba da razumes politicke igre
samo citas izjave i otvori ti se.
Šta odgovaraš porodicama nekoliko desetina poginulih pre 8 dana

"Ne brinite, biće repriza?"

Kineski zmaj ima sporazum sa Rusijom.
Potpisan je pre 7532 godine, a današnje granice napravio i sve nejasnoće razrešio je grof Sava Vladislavić Raguzinski.

U to treme na prostorima današnje Rusije su verovatno živeli samo medvedi.

A vrelo je verovatno da su to vreme u Kini zivele samo pande.

Tako su medvedi napravili sporazum sa pandama.

Do sada su svi čuli za teško izbegnut puč u Rusiji: Prošlog petka uveče, Jevgenij Prigožin, jedan od Putinovih najpouzdanijih saveznika i komandant ozloglašene ruske plaćeničke grupe Vagner, marširao je na Moskvu u očiglednom državnom udaru, samo da se brzo postigne dogovor sa Vladimirom Putinom i dekampuje za Belorusiju. Dok je većina komentatora priznala da se stvari nisu baš poklopile, klasa „stručnjaka“ je sa zadovoljstvom zaključila da je to barem oslabilo Putina u njegovom ratu protiv Ukrajine.

Činilo se da niko nije shvatio očiglednu istinu: državni udar je izrežiran i potpuno lažna operacija.

Razmislite o tome: vojska napada Rusiju, trči do Moskve, a niko nije povređen? Sa samo nekoliko hiljada ljudi, postigla je ono što Hitler sa skoro milion ljudi nije mogao? I Putin zadržava svoju vojsku? A onda, sa Moskvom navodno na dohvat ruke, Prigožin odlučuje: „Ma, nema veze“ i kreće u Belorusiju?

https://www.msn.com/en-us/news/worl...n&cvid=fd8600dc12ae43bbb1198466da5940d5&ei=14
Pogledajte prilog 1369527
I meni je to palo odmah na pamet. Nisam samo siguran, a ne verujem da će neko uskoro da obelodani, koja je igra u pitanju. Ovi gore spekulišu da su u pitanju ruski izbori za predsednika u 2024. a možda i prikriveno prebacivanje Wagnera u Belorusiju da se odatle otvori front?

Da, i bombardovanje 1999. je iscenirao Milosevic 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Kako god izgledao, veteran je a ne aktivan marinac.
Anyway, nakon frtalj meleona zaginulih vojnika Ruske Federacije je došlo do toga da se pohvališ ubijenim rashodovanim marincem?
Podsjeća me na ples na krilu F117 u fazonu "jesmo vas"
Hoćeš reći da vas nismo ?

Zar nije čudno samo priznanje da američki vojnici ratuju na strani ukro nacista ?

255488_1646826362962_iff.jpg

Satanisti više ništa ne kriju od pućanstva kako stvari stoje.

Nije mi jasno kako su vas katolike tako lako presatanizovali ? :think:

Hoćeš reći da vas nismo ?

Zar nije čudno samo priznanje da američki vojnici ratuju na strani ukro nacista ?

Pogledajte prilog 1371333

Satanisti više ništa ne kriju od pućanstva kako stvari stoje.

Nije mi jasno kako su vas katolike tako lako presatanizovali ? :think:
Frtalj meleona zaginulih ruskih vojnika kažu da niste. Ne kažu baš, ali znaš šta želim reći.
Nego, ti znaš šta je američki vojnik?
Recimo ja nisam vojnik HV-a, iako sam veteran domovinskog rata.

Lako za katolike, reci ti meni kako su pravoslavne Ukrajince presatanizovali.

Back