Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 81.586
a gde je pilot )))Vidis da si i to kao "besan sam" isfejkovao. Vidi se iz aviona.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde je pilot )))Vidis da si i to kao "besan sam" isfejkovao. Vidi se iz aviona.
Svuda okolo. Svi su piloti i svi vide.a gde je pilot )))
Hoću, sada, odmaa. U stvari , neću. Ili malo kasnije. Moguće da ću ipak ostatineka idu kući
razmisliHoću, sada, odmaa. U stvari , neću. Ili malo kasnije. Moguće da ću ipak ostati
Znači, javim ti za par danarazmisli
Call meZnači, javim ti za par dana
Nemoj tako brate, ja sam vaga, prekosutra mi je i rodjendan. Štedim to je istina, ali ulažem pametno, bar tako ispadne na kraju. Pitam za savet na više mesta, i odaberem onaj koji mi deluje najsigurniji. Nostalgičar jesam, i mnogo toga mi žao da bacim jer me podseća na neke drage ljude i neka draga vremena, ali ne skladištim do plafona . Pazi vage su uglavnom pametne, lepe,zanimljive, dobre i romantične u duši, ne vole nepravdu, SNS, predsednika i navijaju za Partizan.Kao da vam tupa burgija burgija mozak. Hodajuće katastrofe. Štede pa iza ćoška sve isprosipaju i polupaju. Pitaju za savet stručnjaka pa urade kako se njima sviđa. Vagaju satima, danima, godinama i uvek se zeznu! Sve skupljaju i skladište DO PLAFONA!
Imate li nešto da dodate?
Sve, osim Partizana tačnoNemoj tako brate, ja sam vaga, prekosutra mi je i rodjendan. Štedim to je istina, ali ulažem pametno, bar tako ispadne na kraju. Pitam za savet na više mesta, i odaberem onaj koji mi deluje najsigurniji. Nostalgičar jesam, i mnogo toga mi žao da bacim jer me podseća na neke drage ljude i neka draga vremena, ali ne skladištim do plafona . Pazi vage su uglavnom pametne, lepe,zanimljive, dobre i romantične u duši, ne vole nepravdu, SNS, predsednika i navijaju za Partizan.
https://www.espreso.co.rs/lifestyle/zivot/1328717/vaga-je-najnesrecniji-znak-horoskopaKao da vam tupa burgija burgija mozak. Hodajuće katastrofe. Štede pa iza ćoška sve isprosipaju i polupaju. Pitaju za savet stručnjaka pa urade kako se njima sviđa. Vagaju satima, danima, godinama i uvek se zeznu! Sve skupljaju i skladište DO PLAFONA!
Vage i device otprilikeKao da vam tupa burgija burgija mozak. Hodajuće katastrofe. Štede pa iza ćoška sve isprosipaju i polupaju. Pitaju za savet stručnjaka pa urade kako se njima sviđa. Vagaju satima, danima, godinama i uvek se zeznu! Sve skupljaju i skladište DO PLAFONA!
tebi sigurno neki dužnici ovi )))Vage i device otprilike
Ma jok. Dovoljno je da ispijaš malo kafe s njima.tebi sigurno neki dužnici ovi )))
i tebi dozlogrdila kafa )))Ma jok. Dovoljno je da ispijaš malo kafe s njima.
Generalizacija. Nemam takva iskustva. Na primer moje iskustvo je da je bila kao baba dosadna spora i iziskuje previše nežnosti. Smara.satiru se od kurzza...jedne od najboljih yebacica.
jes poznat sam bas po naivnim generalizacijamaGeneralizacija. Nemam takva iskustva. Na primer moje iskustvo je da je bila kao baba dosadna spora i iziskuje previše nežnosti. Smara.
cccc, ma i Partizan tačnoSve, osim Partizana tačno
I šta je loše u tome što volimo sex ? moj muž se uopšte ne žali, dapačejes poznat sam bas po naivnim generalizacijama
pa el sam ih ja prozvao hodajucim vaginama il neko mnoooogo ranije?
Sta ti ovde vidis lepoJa mislim da su vage najlepši horoskopski znak, te to samim tim praktično znači da su i najbolji, u neku ruku. Lepota nema cenu.