Vage najgori horoskopski znak

Kao da vam tupa burgija burgija mozak. Hodajuće katastrofe. Štede pa iza ćoška sve isprosipaju i polupaju. Pitaju za savet stručnjaka pa urade kako se njima sviđa. Vagaju satima, danima, godinama i uvek se zeznu! Sve skupljaju i skladište DO PLAFONA!

Imate li nešto da dodate? :D
Nemoj tako brate, ja sam vaga, prekosutra mi je i rodjendan. Štedim to je istina, ali ulažem pametno, bar tako ispadne na kraju. Pitam za savet na više mesta, i odaberem onaj koji mi deluje najsigurniji. Nostalgičar jesam, i mnogo toga mi žao da bacim jer me podseća na neke drage ljude i neka draga vremena, ali ne skladištim do plafona :). Pazi vage su uglavnom pametne, lepe,zanimljive, dobre i romantične u duši, ne vole nepravdu, SNS, predsednika i navijaju za Partizan.

Nemoj tako brate, ja sam vaga, prekosutra mi je i rodjendan. Štedim to je istina, ali ulažem pametno, bar tako ispadne na kraju. Pitam za savet na više mesta, i odaberem onaj koji mi deluje najsigurniji. Nostalgičar jesam, i mnogo toga mi žao da bacim jer me podseća na neke drage ljude i neka draga vremena, ali ne skladištim do plafona :). Pazi vage su uglavnom pametne, lepe,zanimljive, dobre i romantične u duši, ne vole nepravdu, SNS, predsednika i navijaju za Partizan.
Sve, osim Partizana tačno :mrgreen:

Ja mislim da su vage najlepši horoskopski znak, te to samim tim praktično znači da su i najbolji, u neku ruku. Lepota nema cenu.
Sta ti ovde vidis lepo
1729358398148.png

Back