Nas dvoje smo do pre nekih sat-dva bili u "kritcnoj fazi", ali sada smo ponovo na pocetku!!

Trebalo bi da sam srecna!!

Ali umorila sam se(kako si ti i nazvala) "igre macke i misa"! Zelim konkretnu i stabilnu vezu! Mada, posle ovog mog poslednjeg cooliranja i stavljanja ultimatuma, deluje mi osvesceno

:wink:

Doklee?? :?
Veruj mi u istom smo problemu...i prosto mi je ne stvarno da u opste poverujem u to!
Ali, provalila sam ja vodolije donekle i ako nikada ne mogu da ih procitam-nedokucivi su!! :wink:

Oni su gori od nas VAGA, jos teze pokazuju osecanja! Imamo jaako sl. i ostale karakteristike! Npr:kod vodolija upravo pali to (nazovi)ignorisanje, kao i princip"ako sam ja takav prema tebi, od tebe ocekujem to isto.."
Za jednog muskog Vodoliju je takodje jako vazno da mu kazes, i to da ti ne zelis ozbiljnu vezu sa njim, vec vezu u kojoj ce te oboje imati punu slobodu(i ako ti upravo zelis ovo 1.). On ce to obe rucke prihvatiti, ali ce se isto tako (posle ne bas tako dugog vremenskog perioda) i zamisliti i zapitati...pa zasto ona nece sa mnom nesto ozbiljno, sta ona zaista misli i sl.?? Proradice mu i ego ali i sujeta!!
Vodolija pre svega trazi devojku-prijatelja, pa devojku-druga, devojku-ljubavnicu, i devojku-mamu, seku

smatra da je moguce sva 4 segmenta objediniti u "ideal".
To je ono sto znam....Ne bas mnogo ali mozda ti bude od pomoci!
Veliki pozdrav od mene!! Pisi ako imas iskustava sa stvarima koje bi mozda meni bile od pomoci za "uhvatiti nedostiznog" :wink: NE dostiznog?? :x

Vec mi se slosilo...