E LL što bi bilo lepo da mene malo sinhronizuju kao iz ove teme
Bah, vratih se pre neki dan iz Bg-a, oko 7 uveče, popila sam ludilo kafe i pojela... ništa. El to bitno? Valjda, da bih opisala kako sam se osećala... fizički. A, da, prethodnu noć nisam spavala. Još sam išla gradskim

i ne pamtim da sam u zadnje 3 godine ušla u smrdljiviji i prljaviji autobus, jedan od onih što gasove ispušta u unutrašnjost...
Tako uđem, pravac qpatilo i napunim kadu, u toj kadi skontam da možda neću imati snage da ustanem iz nje ako ne odspavam 2-3 sata..... Eh, moram ovo da podelim sa vama
Zaspim u toj kadi, zapravo onako malo izvrnem oči

al' eto zaspim na sopstvenom vratu..... kada nije baš udobna, posebno ako ste metar i š. jagoda... jagodica
Otvorim oči na trenutak i shvatim da nisam disala neko vreme :shock: i u tom momentu shvatim takođe da ću opet da se obeznanim i to tako da me telo neće buditi..... sve to u lucidnom delu sekunde..... pomislih - kakav glup način da se umre

I kako zatvorih oči tako se iz tuša promoli neka nagla hladna vodurina koja se odbijala o bateriju i prskala me po licu i telu..... da, slivala se tačno do momenta dok me nije smorila, pa sam morala da otvorim oči i da se, čak, pridignem.
Nešto i nisam sujeverna, ali nekoliko puta mi se desilo nešto ovako slično..... instinkt ili nešto više? Ili jbena slučajnost..... hladna voda iz zatvorenog tuša

kao slabiji pljusak... odjednom :? koga to poqšava da zayebe?