'Vadjenje' delova filma

snaja88

Veoma poznat
Poruka
11.267
Naslov je glup do bola ali tako nesto. Naprimer gledam ja film (u MV2) i neku scenu hocu da 'izvadim' tj. da je snimim i npr. posaljem nekom ili nakacim na neki sajt (to isto ne znam kakose radi,kasnije 8-) ....) Kako to da uradim? Ono za 'Capture frame' sam shvatila i skroz je super,ali kako ovo da uradim? Kod opcija na MV2 nisam videla neso tako...ili se drugacije zove? Mozeli to uopste?
Hvalaaaaaaaaaaaa

Ja sam takve sitnice od nekoliko sekundi uzimao sa programom SnagIt, zadnja verzija je 7.0 cini mi se i dosta je dobro odradio posao.. Ne znam samo koliko vremenskog materijala zelis da uzemes iz nekog filma, ali ja nisam isao vise od 20 sec.

Pa probaj ako nista niko drugi ne preporuci jednostavnije od ovog..

Poz.

Virtual Dub je zakon !!!! Samo skines najnoviju verziju(najlaksa(u svakom pogledu)) i snaci ces se, obelezis deo filma koji hoces da iseces, i ides na trim ili tako nesto, ili izbrises ono sto ti ne treba, pa na SaveAs, samo proguglaj...

snaja88:
Naslov je glup do bola ali tako nesto. Naprimer gledam ja film (u MV2) i neku scenu hocu da 'izvadim' tj. da je snimim i npr. posaljem nekom ili nakacim na neki sajt (to isto ne znam kakose radi,kasnije 8-) ....) Kako to da uradim? Ono za 'Capture frame' sam shvatila i skroz je super,ali kako ovo da uradim? Kod opcija na MV2 nisam videla neso tako...ili se drugacije zove? Mozeli to uopste?
Hvalaaaaaaaaaaaa
za vadjenje je mozda najprakticniji Ulead Video Studio 9!
Ali ako ga nemas, nevredi ga nabavljati preki interneta. glomazan je u MB. to je slozeniji program koji ima veoma ogromne mogucnosti sto se tice video zapisa.
Nesto manjoj kolicini MB je All video splitter ili super video splitter.

Back