Vabilica za lisicu- Acme Warbler...neznam da je koristim!!!Molim za pomoc!

oko 400 din. jedna+300din posta ali morao sam da narucim minimum 3 jer nije hteo da saslje samo jednu pa smo uzeli cela moja ekipa koja ide na lisice...Ako hoces videcu da li ih ima jos pa da vidis da nadjes trojicu ili vise ortaka pa da narucim preko druga,ako hoces...I da,da napomenem da ne ispadne da sam neki prevarant,daj mi adresu a ja cu ti poslati vabilice kada budu meni stigle,naravno ako se dogovorimo, a ti meni posle novac,eto voljan sam da "rizik"prenesem na sebe a ako neverujes koliko kosta dacu ti link na PP da vidis koliko se krecu te vabilice na EBAy.Odakle si ti druze?

Poslednja izmena:
poslato na pp-inace jedan iz australije ih je slao ovamo.izlazi na loristu pod username Ry.....

To je Rajko iz Australije (Ry)...poslao je mojoj ekipi ovde u Kanadu ne znam ni sam koliko. Jedan od lovaca kome zaista skidam kapu. Od njega mozete dosta da nauchite i shto se lova na predatore tiche. Taj se lik naubijao...
Imam je i ja. Nisam je toliko koristio ali verujem da je ok jer dosta ljudi se hvalilo. Proizvodi jako visoke tonove i zvuchi dosta piskavo bash kao neka manja zivotinja koja zapomaze.
Moja ekipa trenutno koristi elektronski zov ali bash cu da je ponesem sledeci put i probacu je pnovo s obzirom da smo promenili terene.

Back