V8

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Hteo bih da zamenim stari kuler u kompu ovim ...NOVIM ...Cooler Master V8...:ok:

cpuccmv8.jpg

cpuccmv8sw.jpg

Imam matičnu ...MSI K9A2 Plainum V2...:)..mesta ima...socket - odgovara....skoro da nema problema...SEM JEDNOG..;)...:think:

Gde ...KUPITI / NARUČITI....pošto ga nisam video u ponudama prodavnica koje ja znam...i uzgred vaše ...MIŠLJENJE...:think:

Poslednja izmena:
i ja bi za te pare uzeo sam noctuu
Normalno. Ko se iole malo razume u kulere i ventilatore, zna da je Noctua sa keramičkim ležajevima najkvalitetniji, najbolji, najtiši kuler. Jedino mu je boja ružna, po nekima. Ali namerno je stavljena ta, da se prepozna!!!

Ja imam OCZ Vendetu 2, jer nisam imao pare za Noctuu, a uzeo bih je sigurno.

Ovaj ''V8'' naziv samo privuče kupce mladih godina. Marketinški potez. Poznaju psihu kupaca.

Ako ima bolji...voleo bi da znam...KOJI....KOLIKO KOŠTA...I GDE IMA DA SE KUPI.....to je... PRAVA - FULL INFORMACIJA ..:ok:.
Hoćeš i da neko kupi umesto tebe i da ti montira?

Bolja je Noctua. Idi na http://itsvet.com/brzapretraga i kucaj ''noctua'' i posle traži po radnjama gde ima. Zovi, šalji mejlove, idi peške. Naruči. Ja sam iz Niša naručio Vendetu, koju sam tražio 10 dana, a \ivim u Kragujevcu. I nisam zažalio. Brza kupovina je pogrešna kupovina.

Hoćeš i da neko kupi umesto tebe i da ti montira?

Bolja je Noctua. Idi na http://itsvet.com/brzapretraga i kucaj ''noctua'' i posle traži po radnjama gde ima. Zovi, šalji mejlove, idi peške. Naruči. Ja sam iz Niša naručio Vendetu, koju sam tražio 10 dana, a \ivim u Kragujevcu. I nisam zažalio. Brza kupovina je pogrešna kupovina.

Da sam to tražio ..to bi i naglasio....;)

A da sam hteo ...PEŠKE...nebi ni postavjao temu...;)

Postavo sam jasno pitanje ...bez ikakve nanere da se nekom zameram...:)

Neki su dali odgovor...I NISU SOLILI...:ok:

Drugim rečima ...nisam ja mali i sve mi ovo nije potrebno....mogu ja sve to i sam...ali sam hteo da proverim svoje mišlenje i uzput ...da vidim... na koga mogu da računam..kada mi je neka informacija potrebna..;).

Recimo Noctua....ne znam tacno koji model je najbolji...mozda NH-C12P ili NH-D14...ili Xigmatek Thor's Hammer ili Prolimatech Megahalems...
Megahalems i Hammer lepo hlade i bez ventova.

Ovi su u tom cenovnom rangu...koji cpu imas mozda moze i nesto jeftinije.

Ja na dual-core athlona imam CM TX2 vec 2 godine i prezadovoljan sam...lepo hladi,ne cuje se i to sve za 20e.

Recimo Noctua....ne znam tacno koji model je najbolji...mozda NH-C12P ili NH-D14...ili Xigmatek Thor's Hammer ili Prolimatech Megahalems...
Megahalems i Hammer lepo hlade i bez ventova.

Ovi su u tom cenovnom rangu...koji cpu imas mozda moze i nesto jeftinije.

Ja na dual-core athlona imam CM TX2 vec 2 godine i prezadovoljan sam...lepo hladi,ne cuje se i to sve za 20e.

HVALA....Šefe..:).

Gledao sam i te modele....ali mi se ne uklapaju u prostor ..PO ŠIRINI...smeta ...GRAFIČKOJ...itd...:(

Poslednja izmena:
Ja mislim da je... NAJBOLJA & NAJ-JEFTINIJA ...ČESMOVAČA SA FILTEROM ZA KAMENAC..:super:....ili malo skuplja varijanta ...+ INDIREKTNO HLAĐENJE PREKO IZMENJIVAČA ( TOPLOTE-HLADNOĆE )..:ok:..;)

Back