Ja bih zamolila da mi neko pomogne oko opisa bracnog partnera/uopste i ako se krece od 5 polja......
Meni 5 polje pocinje na 2`Lava, a taj stepen je analogan/pripada stepenu Bika. Pa da li bi mozda opisu te osobe moglo i da odgovara da ima Asc na biku.
Ajmo dalje....vladar 5-og polja Sunce mi je u Skorpijonu u 7-moj na 4-om stepenu - neko ko radi rukama???
DC ili 7-mo polje mi je na 21`Vage, a to bi bio stepen Strelca...a moj vladar se nalazi u Strelcu u 9-om polju a na 20` - analogan stepenu Skorpijona. E sad mene buni sto neke udate zene ciji se vladari 5 ili 7 polja nadju na stepenu koji odgovara Suncevom sistemu ili podznaku/ASC.njihovog supruga.
A nekad to nema veze, ali se sa druge strane kod muskarca u natalu desi ta "slucajnost".
E sad, meni je jako tesko da izvucem ista u opisu, sem da je neko ko ima osobine Strelca ili mozda ce mu neka bitna planeta, 7 polje biti u Strelcu, a kako je vladar 5-og u Skorpijonu, mozda se desi da to bude u Skorpijonu? Mislim da DC...nemam neki utisak da ce mu biti ni ASC a ni Sunce u tim znacima, nesto govorim iz prethodnog iskustva...ali kao sto neko rece "dovoljan mi je opsti horoskop pa da.....".
Drugi razlog je i taj sto uzmem li da nekome pocinje I polje u Skorpijonu ili Strelcu, nasuprot tome mu je 7 polje koje bi bilo ili u Biku ili u Blizancima, sto sam bar ovog prvog iskusila DC u biku, osoba dupla Skorpija, tromost koja meni i mojim osobinama, kroz moj natal gde posotoji samo jedan kvadrat medju planetama, ne gledam opoziciju na Asc i kvadrat na MC, nikako ne odgovara jos veca pasiva...umirala sam 2 god.a nije mi bilo jasno sta mi je???!!! Vec apsolutno neko kome je ljubav igra, akcija, strast...odatle mi i zakljucak.
I zanimalo me je jos ako derivatnim kucama gledam partnerovo 6 polje ili cime bi ta osoba mogla da se bavi, a moje 12 polje pocinje na 2` Riba, opet stepen Bika, a vladar Riba po MA Neptun je na 22`Strelca ili Jupiter koji je na 23` Vage? Cime bi se ta osoba na primer bavila? Jer taj stepen Bika daje neku cenjenu osobu? Sta znaci to sto je ta derivatna u Ribama ciji je vladar Neptun i Jupiter koji su kod mene u sekstilu?
Ako odem dalje, malo off jos
....karijera partnera po derivatnim bi bila kod mene u Raku - da li bi to bio neki nasledni posao???
E jesam produbila temu....ali vidim niko ovde nista ne ostavlja, a tema se zove 5 i 7, pa vezujem za to da se odnosi i na opis partnera, a sta durgo