В.ЂУКИЋ: ФРАНЦУСКИ ДРЖАВЉАНИН ТЕШКО ПОВРЕЂЕН

Aj sad da vas vidim!

• Pravda za imbecile!

• Maksimalna robija!

• Ma Ko hebe Francuza!

• Ma Francuz je kriv!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:) Ne bi me cudilo da na fasadama Beograda uskoro ugledamo i parole tipa "Pravda za napadace na Francuza!" . Ili ce vlada kao sto je neko pomenuo vec , da iskesira neku ogromnu paru za obestecenje porodici tog navijaca. I sta je sledece? Mozda sam negde vec pomenuo da je jos jedna drzava imala problem sa huliganima koji su kao bili navijaci. I koliko sam upoznat oni su taj problem resili. Toj stoci (izvinjavam se stoci zbog poredjenja) treba stati za vrat. A cuo sam da je ta stoka pre neki dan ubacila ,cini mi se, baklju u autobus GSP-a kod sajma. I tom prilikom je ,mislim, lakse povredjena jedna osoba. Pa sta treba u ovoj drzavi da se desi da bi njeni organi koji se placaju iz nasih dzepova, ponavljam NASIH dzepova, preduzeli nesto po tom pitanju. Sa druge strane ok je to da se ta bagra sada pohapsi i najstroze osudi , ali bi trebalo pronaci mehanizme preventivnog delovanja protiv ovakvih i slicnih desavanja.

БЕОГРАД – Двадесетосмогодишњи француски држављанин примљен је на одељење интензивне неге у Ургентном центру у Београду , са тешким повредама главе и контузионом повредом грудног коша, потврдио је Танјугу директор Ургентног центра др Владимир Ђукић.

У тучи навијача на Обилићевом венцу, у центру Београда, пред утакмицу између Партизана и Тулуза, повређена су два француска држављанина, од којих један теже, док је један српски држављанин задобио лакше повреде. У здравственом збрињавању тешко повређеног Француза, према Ђукићевим речима, учествује комплетан тим Клиничког центра Србије са неурохирурзима, хирурзима и анестезиолозима.

Државни врх Србије се у Ургентном центру информисао о стању повређеног француског држављанина .Др Ђукић је рекао да је повређеног француског дрзављанина обишао и конзул Француске у Београду Фабрис Фурми.

http://www.politika.rs/vesti/najnovije-vesti/index.1.sr.html#v104254

Ko to u Srbiji gubi vreme sa navijačima?Treba dati ovlašćenja policiji i sudovima da se bez milosti obračunavaju s njima.

Jake drzave i vladavine zakona :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: pa nije ni cudo sto onda zbog tih pojedinaca i pljuju po vama imalo inteligentnim i pametnim...bijeda i recesija ljudskoga duha u Srbiji

Pa pokušaj ubistva\ubistvo kada je u pitanju onaj teže povrijeđeni...

P.S. Ima li nekih novosti u vezi njega?
Još uvek u teškom stanju...Barabe su ga tresnule šipkom po grudima(razmišljam koja je snaga potreban da se kroz rebra i mišiće ošteti Aorta:think: ) i bacile ga sa visine od 6 metara.Biće čudo ako preživi:evil:

ja bi ih sve kaznio dozivotnom, nesmemo dopustiti da se vrate radikali i vlast 90, da opet bude kao 1990,d anam guca bude brend i te gluposti da zabranimo palmu a dovedemo istavna

:hahaha: :hahaha:

Па влада ти СПС а ти причаш о 90 тим и радикалима..који нису били на власти..
:hahaha: :hahaha:

Де мало мућни главом...
:hahaha:

Još uvek u teškom stanju...Barabe su ga tresnule šipkom po grudima(razmišljam koja je snaga potreban da se kroz rebra i mišiće ošteti Aorta:think: ) i bacile ga sa visine od 6 metara.Biće čudo ako preživi:evil:

Pa dovoljno je da vidiš onu sliku, pa da ti bude jasno da ne može niko normalan onako čovjeka da unakazi iz čista mira...:evil:

Back