V.B. DA RADISA POBEDI :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaimb,Neka si postavila temu to mi je OK.
Da pobijedi Radisa......
V.B. slika preslikanog zivota u stvarnosti.....
Nek i pobijedi i sve ce nam se samo kazati.......:(
.

eto ,,,,neko i meni da uputi reci podrske:)

samo sam htela da skrenem paznju na ovog lika
nekada mi ga je zao,nekada mu se divim,nekada izgleda kao izgubljen u svemiru,pa ipak
najcesce me zasmejava..a ja ne pamtim kada sam se nasmejala na nesto sto je na televizoru...
.....on jeste socijalni slucaj-izgleda- ali se ne slazem da moze da se poredi sa ivanom ljubom
Prvo, ivan je imao stan u gradu
da je prodao stan i otisao tamo gde radisa zivi,on bi imao vilu...a i svakako bi imao vodu
drugo
ljuba je decko koji je obrazovan i tek je trebao da se bori za svoju priliku da uradi nesto u zivotu,,,sem toga ljuba zivi u velikom gradu gde stvari idu ubrzanim tokom,..i gde lako mozes cuti i videti nesto i ugrabiti svoju priliku da uradis nesto...,,,a,radisa? tamo se smatra dogadjaj dana kada prodje seoski autobus...
Radisa,njemu je ovo jedina prilika,najverovatnije-jedina koja je u zivotu imao..
,,,,bilo mi je na pameti jos nesto ,,ali sam u momentu zaboravila,,,pisem u sledecem postu

Radisa,njemu je ovo jedina prilika,najverovatnije-jedina koja je u zivotu imao..
,,,,bilo mi je na pameti jos nesto ,,ali sam u momentu zaboravila,,,pisem u sledecem postu

Kakva crna jedina prilika...Prijavice se on za jos ovakvih sranja,tipa "Menjam zenu(za tamnica i 'ektar zeemlje)" i sl.Ako u necemu ne oskudevamo,to su ti reality show programi,gde svaki balvan,dziber i guska,mogu da dozive svojih pet minuta slave.

eto ,,,,neko i meni da uputi reci podrske:)

samo sam htela da skrenem paznju na ovog lika
nekada mi ga je zao,nekada mu se divim,nekada izgleda kao izgubljen u svemiru,pa ipak
najcesce me zasmejava..a ja ne pamtim kada sam se nasmejala na nesto sto je na televizoru...
.....on jeste socijalni slucaj-izgleda- ali se ne slazem da moze da se poredi sa ivanom ljubom
Prvo, ivan je imao stan u gradu
da je prodao stan i otisao tamo gde radisa zivi,on bi imao vilu...a i svakako bi imao vodu
drugo
ljuba je decko koji je obrazovan i tek je trebao da se bori za svoju priliku da uradi nesto u zivotu,,,sem toga ljuba zivi u velikom gradu gde stvari idu ubrzanim tokom,..i gde lako mozes cuti i videti nesto i ugrabiti svoju priliku da uradis nesto...,,,a,radisa? tamo se smatra dogadjaj dana kada prodje seoski autobus...

alo?
kada je neko socijalni slucaj,ne mora biti zbog materijalnog stanja...............:rtfm:

e nemoj tu da se brecas na mene,da je ne krenem da se brecam.....!
i realno,socijalno se ne odnosi samo na novac,nego i na drustvo-a covek to svakako jeste-socijalni slucaj-isto kao sto je bio ivan............
i realno,to nema nikakve veze sa vaspitanjem-to je nerirodna sredina i svi su puni negativne energije............a i postoji nesto sto se zove temperamentnost............

Nista ja tebe ne kapiram sta ovo znaci i slobodno nam pojasni tako nacitana sta je to socijalni slucaj i zasto on ne treba pobediti?po cemu su ostali neandertalci u kuci bolji od njega i prethodni pobednici izuzevsi ivana ljubu?

Nista ja tebe ne kapiram sta ovo znaci i slobodno nam pojasni tako nacitana sta je to socijalni slucaj i zasto on ne treba pobediti?po cemu su ostali neandertalci u kuci bolji od njega i prethodni pobednici izuzevsi ivana ljubu?

skapiraces jednom............
pojasnila sam jednom.mrzi me da se ponavljam.ako ne znas,pitaj mamu ili tatu ili koga god vec..........
cekaj,a zbog cega su oni neandertalci?msm,realno,u tu kucu niko normalan ni ne ulazi,tako da ako ces vec njih da nazivas neandertalcima,onda i njega ubroj tu..........
realno,dokle ce svi da se loze na jednu istu foru-Miki,Burek sad i ovaj Radasin ili kako vec........
prep da si i nih bodrio/la............

skapiraces jednom............
pojasnila sam jednom.mrzi me da se ponavljam.ako ne znas,pitaj mamu ili tatu ili koga god vec
..........
cekaj,a zbog cega su oni neandertalci?msm,realno,u tu kucu niko normalan ni ne ulazi,tako da ako ces vec njih da nazivas neandertalcima,onda i njega ubroj tu..........
realno,dokle ce svi da se loze na jednu istu foru-Miki,Burek sad i ovaj Radasin ili kako vec........
prep da si i nih bodrio/la............

Evo upravo zbog ovoga ga ne stavljam u tu kategoriju i featuring citanju izmedju redova:ok:

Ovako simpatičan i prostodušni teleći pogled odavno nije viđen na našim ekranima..nema veze on ni sa ,,Mikijem ni Burekom,,Tip je spušten iz zabacenog sela..hoće da bude zabavan na silu i tad,,ne prolazi,,sve ostalo spontano je potpuno ok i meni simpatično i smešno!!
Rale očigledno nije u trendu Chak Norris fazona..priča ,Jupiterijanac,,viceve iz 70-tih..ali se trudi da bude zanimljiv i najodgovorniji je ukućanin!
E sad ..o pobedi je teško govoriti...ali ako se bar malo opusti,i izbaci,,bandere,,iz govora i bude onaj pravi ,,kao kad pije pivo ispred prodavnice u svom selu,,eeeeeeeee onda ćete videti pravog Radašina!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back