Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Ebesh moral, chuvaj plucha na pimpilimchich stavish kondom na plucha nemere
Ostarit ce takav sam, nije li samacka starost tužna ?
Vako bi bar moga podjelit dim sa svojom starom uz jutarnju tradicionalnu kaficu ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebesh moral, chuvaj plucha na pimpilimchich stavish kondom na plucha nemere

mis'im da je
alkohol
veci problem
mada nisam ni kapirala to pre
Ostarit ce takav sam, nije li samacka starost tužna ?
Vako bi bar moga podjelit dim sa svojom starom uz jutarnju tradicionalnu kaficu ..![]()

Pa zato se najcheshche i propushi u pubertetu, gotovo sam sigurna u to!

najbolje kad istovremeno prestanete da pusite, ili jedan izvrda a drugi se muci![]()
onaj koji samo lezzi mozze i da izvrda, onom drugom treba kondicijaAko stignu od kashlja i ako stignu da ostare i ako stignu da obave zornjak od zzelje da shto pre zapale![]()

A jeste li primetili kako smo zaljubljeni u cigarete, patimo kao da ostavljamo ljubavnika ako prestajemo, pa se poluzazzmuri dok se dim uvlachi pa se se stenjka pa se orgazmira pa se oma hoche josh kad se ugasi? I vechina se zaljubi u jednu vrstu i bude joj verna?

nisi bio kad sam te poslednji put videla
hajd' hajd'
mozes ti to
idemo na novi pocetak
a?
e cru legendozato sto ti seks uzburka organizam, krv ti pici hiljadu na sat i nalazis se u stanju euforije
nakon orgazma kompletan nivo tih supstanci koje te drze u euforiji naglo opada
i tebi treba nesto da te 'digne'
a jedini tebi poznat 'podizac' jeste nikotin
ne odrčem se ničega što je navedeno u anketi.
![]()

kvariigro!
Al zamisli da morash,a, onda shta?

Shta mislite, da li je uzrok pushenja frustracija u seksu?
Kad pogledamo, vechina ljudi propushi u pubertetu kada su zzelje i realnost u neskladu, ili kada su depresivni, a naravno da che biti depresivni ako nemaju seks ili ako je losh?
Mozzda bi pushenje moglo da se lechi seksom?

.......a sad mi nekako drago shto sam samo 3 cigare u zivotu pripalio ..............

hm dobra ideja,dodatna nagrada zavisnicima?Doge ti si genije
treba otvoriti kliniku za lechenje zavisnosti raznih seksom