Uzrok pushenja

Da morate da birate i da se odreknete jedne stvari u zzivotu to bi bilo:

• odrichem se seksa

• odrichem se pushenja

• odrichem se pushenja cigareta

• odrichem se svega za chokoladu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A jeste li primetili kako smo zaljubljeni u cigarete, patimo kao da ostavljamo ljubavnika ako prestajemo, pa se poluzazzmuri dok se dim uvlachi pa se se stenjka pa se orgazmira pa se oma hoche josh kad se ugasi? I vechina se zaljubi u jednu vrstu i bude joj verna?

ne odrčem se ničega što je navedeno u anketi.
Wink-male-smiley-smile-smiley-emoticon-000282-medium.gif

Ja bik to malo drugačije formulisao: (neki) ljhudovi propuše u mlađim danima (i/ili propiju, vise na fejsu, čak i sedaju na ladan beton) ne što ne ebu, pa ih smorilo drkanje, nego da bi se družili među sobom, sve da bi navatali nešto da heftaju. Beše davno kada bejah mlađan lofac, ali ako me sećanje ne izdaje, to je bio razlog da neko (ovi koje znam) radi sve što rade mladi. Zato se roditelji toliko i ljute kada im dete propuši ili šta već; nije njima frka što će da im krade cigare (i da se truje ko i oni), već što ipak ne bi da im skoro dovede neko unuče na čuvanje.

Shta mislite, da li je uzrok pushenja frustracija u seksu?

Kad pogledamo, vechina ljudi propushi u pubertetu kada su zzelje i realnost u neskladu, ili kada su depresivni, a naravno da che biti depresivni ako nemaju seks ili ako je losh?
Mozzda bi pushenje moglo da se lechi seksom?

...u ranoj mladosti sam zavideo konzumentima cigara jer nisam znao shta cu sa rukama kad izadjem u grad a oni u jednu cigaru drugom vrte upaljach ili paklicu i eto zanimacije ................:think::think:.......a sad mi nekako drago shto sam samo 3 cigare u zivotu pripalio ..............

znaci pipi ja sam otvorena za taj novi metod lecenja :)

nego malopre sam razmisljala dal cu disati ako zapalim ovu cigaru...i zapalila sam je..a znaci suze mi idu koliko me pece grlo svaki put kad udahnem :lol:

Back