- Poruka
- 29.307
Izvolite.Neću ništa da sugerišem.Da vidimo.Zašto smo mi kao narod potpuno propali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvolite.Neću ništa da sugerišem.Da vidimo.Zašto smo mi kao narod potpuno propali?
ПРОПАЛИ су Само дефетисти са СУГЕСТИВНИМ И ЗЛОНАМЕРНИМ НАСЛОВОМ ТЕМЕ....Izvolite.Neću ništa da sugerišem.Da vidimo.Zašto smo mi kao narod potpuno propali?
Не видиш балван у оку, а 'ваташ се за велике теме..Trenutno jesmo u stanju potpune propasti....
Kako to mislis da smo propali? Ovako postavljena tema nema smisla...
Наравно да је бесмислена, тупава, не одговара истини и подсећаKako to mislis da smo propali? Ovako postavljena tema nema smisla...
Ne, sada više nikada neće biti oporavka. Kao što vidiš, recesija je sada stajling života.ПРОПАЛИ су Само дефетисти са СУГЕСТИВНИМ И ЗЛОНАМЕРНИМ НАСЛОВОМ ТЕМЕ....
Насупрот њима, ходајућим мртвацима, Србија је жива и преживеће!
За тебе опоравка бити неће и то је КОНАЧНО СТАЊЕ!Kada je SNS ekipa digla glavu neke 1992.
Ne, sada više nikada neće biti oporavka. Kao što vidiš, recesija je sada stajling života.
Нисмо пропали.Izvolite.Neću ništa da sugerišem.Da vidimo.Zašto smo mi kao narod potpuno propali?
Uništili su nam RSK,ometaju osamostaljenje RS.Oteli su nam KiM.
Šiptari prave majmune od nas.
Šaka poturica u raškoj ima veća prava od srpskog naroda.
Nabijaju nam razne Dane Sarajeva žene u crnom Dane šiptarske kulture dekade roma..mortalitet hara,natalitet negativan,svako đubre ima pravo veće od nas i u našoj zemlji i van nje.
Standard nikakav vlast izdajnička.
Jesam nešto preskočio?Verovatno da.
Pa eto pitam zašto je to tako i šta nam je činiti.