Uzroci srpske propasti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvolite.Neću ništa da sugerišem.Da vidimo.Zašto smo mi kao narod potpuno propali?

Mislim da nema govora o propasti naroda, da je srpski narod izuzetno perspektivan i da mu se smiješi lijepa budućnost.Radan narod, pameta, domaćinski, dobar.Možda je to samo odraz čovjekova trenutno raspoloženja, pa se piše o nekoj propasti, a pogovoto nekoj propasti naroda, ni govora o propasti.

Izvolite.Neću ništa da sugerišem.Da vidimo.Zašto smo mi kao narod potpuno propali?
ПРОПАЛИ су Само дефетисти са СУГЕСТИВНИМ И ЗЛОНАМЕРНИМ НАСЛОВОМ ТЕМЕ....
Насупрот њима, ходајућим мртвацима, Србија је жива и преживеће!

Trenutno jesmo u stanju potpune propasti.
Večita srpska želja da budu istok zapadu i zapad istoku nas je skupo koštala.Želeći da budemo ni tamo ni tamo nismo uspeli da budemo NIGDE.
Do dan danas se to nije ispravilo kod nas.Mi kao volimo Ruse ali kada bismo trebali da se potpuno okrenemo njima odmah slede negodovanja samih srba jer srbi u svojim malim mozgovima na EU gledaju kao na titovu jugoslaviju koja im mnogo nedostaje(bar većini).
Da smo se ikad u svojoj istoriji opredelili 100% za nešto ili nekoga mnogo bismo bolje prošli kao narod.
Treba samo videti odnose recimo hrvata i nemaca.Uvek bili i UVEK će biti na istoj strani.Znači da su se naši zapadni susedi ODAVNO opredelili kuda će i šta će.Oni se ne zanose za 5 stubova politike i sličnim budalaštinama.Imaju tu jednu i nju slede vekovima.

Kada je SNS ekipa digla glavu neke 1992.

ПРОПАЛИ су Само дефетисти са СУГЕСТИВНИМ И ЗЛОНАМЕРНИМ НАСЛОВОМ ТЕМЕ....
Насупрот њима, ходајућим мртвацима, Србија је жива и преживеће!
Ne, sada više nikada neće biti oporavka. Kao što vidiš, recesija je sada stajling života.

Kada je SNS ekipa digla glavu neke 1992.

Ne, sada više nikada neće biti oporavka. Kao što vidiš, recesija je sada stajling života.
За тебе опоравка бити неће и то је КОНАЧНО СТАЊЕ!
Места амортизованих ЕСКОРТ дама су заузеле увезене
циганчице по Ђелићевом Уговору о реадмисији, тако да
не треба ову тему да доживљаваш лично! ;)

Uništili su nam RSK,ometaju osamostaljenje RS.Oteli su nam KiM.
Šiptari prave majmune od nas.
Šaka poturica u raškoj ima veća prava od srpskog naroda.
Nabijaju nam razne Dane Sarajeva žene u crnom Dane šiptarske kulture dekade roma..mortalitet hara,natalitet negativan,svako đubre ima pravo veće od nas i u našoj zemlji i van nje.
Standard nikakav vlast izdajnička.
Jesam nešto preskočio?Verovatno da.
Pa eto pitam zašto je to tako i šta nam je činiti.

Нисмо пропали.

Чему то стално уношење дефетизма?

Али, ако неки од вас буду само по разним пдф "политика" на интернету куцкали по цео дан, не радећи ништа корисно за Србију, постоји могућност и да сасвим пропаднемо.

На срећу, ипак, увек има оних који и даље раде нешто корисно, тако да ја чврсто верујем да нећемо пропасти.

Uništili su nam RSK,ometaju osamostaljenje RS.Oteli su nam KiM.
Šiptari prave majmune od nas.
Šaka poturica u raškoj ima veća prava od srpskog naroda.
Nabijaju nam razne Dane Sarajeva žene u crnom Dane šiptarske kulture dekade roma..mortalitet hara,natalitet negativan,svako đubre ima pravo veće od nas i u našoj zemlji i van nje.
Standard nikakav vlast izdajnička.
Jesam nešto preskočio?Verovatno da.
Pa eto pitam zašto je to tako i šta nam je činiti.

Onda zamolila bih te da otvoris temu, gde u uvodnom postu lepo sve u skladu sa pravilnikom obrazlozis, napises problem, svoje misljenje o tome, itd...
I samo molim te, nemoj ovaj naslov, da slutis...nisu Srbi propali.

Srbija je vecna, dok su joj deca verna ;)

:hvala:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back