Što je inače bio običaj belaca.Greto Tunberg ti li si?
Taj Crnac će sutra kad mu udari suša u Africi da prepliva Mediteran i dođe u Evropu da siluje i pljačka.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Što je inače bio običaj belaca.Greto Tunberg ti li si?
Taj Crnac će sutra kad mu udari suša u Africi da prepliva Mediteran i dođe u Evropu da siluje i pljačka.
Zašto?Meni je užasno žao kada slušam koleginice oko 30 godina kako ne žele da rađaju.
Zbog navedenih razloga zasto ne zele.Zašto?![]()
Pao si na Netflix propagandu, žao mi je.Što je inače bio običaj belaca.
Може бити занимљиво...С тим да је на крају и примећено да интелигенција пада, али се то не повезује са генетиком родитеља већ падом квалитета образовања, исхране, музике и свега што друштво данас конзумира
Могао бих ово да одгледам, можеш ми сажети мало о чему се ради?Може бити занимљиво...
Убрзај на 1.25, ја скоро све тако гледам, тј. слушам.Могао бих ово да одгледам, можеш ми сажети мало о чему се ради?
Ako ti kažeš...Pao si na Netflix propagandu, žao mi je.
Koji razlog bi te zadovoljio? I još bolje pitanje, zašto uopšte treba tebi da se pravdaju zašto nemaju decu?Zbog navedenih razloga zasto ne zele.
E sada svasta zaista...Koji razlog bi te zadovoljio? I još bolje pitanje, zašto uopšte treba tebi da se pravdaju zašto nemaju decu?![]()
Ne. Moje pitanje je opet, zašto se ti uopšte tangiras oko toga da li neko ima ili nema decu? Osim ako se taj neko baš tebi požalio. Ti možeš da pričaš o tome šta ti želiš u životu, ali ne i da nekome drugom pričaš šta on treba da želi u životu.E sada svasta zaista...
Valjda mogu sa drugim ljudima da pricam o cemu zelim ako I one zele.
Prva ja nemam decu...
Odakle ti da bilo ko treba da mi se Pravda?
Arogantan si. O cemu trebaju ljudi da pricaju? O Ceci, sisama I lepom vremenu?
Ne. Moje pitanje je opet, zašto se ti uopšte tangiras oko toga da li neko ima ili nema decu? Osim ako se taj neko baš tebi požalio. Ti možeš da pričaš o tome šta ti želiš u životu, ali ne i da nekome drugom pričaš šta on treba da želi u životu.
Tvoj citat.Meni je užasno žao kada slušam koleginice oko 30 godina kako ne žele da rađaju.![]()
Jeste i tvoja prva misao da sam im prisla i pitala...Ej...a sto vi ne radjate, a?Tvoj citat.
Meni je tuga da je tebi užas tuđ život.Jeste i tvoja prva misao da sam im prisla i pitala...Ej...a sto vi ne radjate, a?
Mislim stvarno...tuga...
Svi smo već čuli za pojam ,,Bela kuga" koji se odnosi na smanjenje broja ljudi u društvu usled smanjenja nataliteta ljudi. Dobio je naziv ,,bela" jer se prvi put javio u Evropi i Severnoj Americi kod pripadnika evropeidne rase. Šta mislite koji su to uzroci koji dovode po pojave ,,Bele kuge"? Ja ću navesti neke uzroke u glasanju a vi ako imate da dodate još neki slobodno to učinite u komentarima.
Ma nije valjda, a u Nemackoj bela kuga veca nego igdea beze svi, i obrazovani i neobrazovani, pravilo zapadnog balkana najguglaniji pojam verovatno, svi uce nemacki.
Jeste kako da ne... u 19. veku i srednjem se radjalo po desetoro... kad je stanje u drustvu bilo cista idila. kao i danas u AfriciMeni je užasno žao kada slušam koleginice oko 30 godina kako ne žele da rađaju.
Razlozi nisu materijalni što me je najviše iznenadilo.
Rekle su da ne žele na ovaj svet kakav je danas da rode još jedno biće (mislivši tu na sisteme vrednosti, kolektivno stanje u društvu, ekonomiji)
Postoji samo obrnuta korelacija - sto su zemlje bogatije natalitet je manjiKolega IT-jevac je stavio na papir kolko ga je koje dete koštalo, to je brdo para.
Dakle, nema uslova za decu u Srbiji. Moraš da imaš prihode bar 2000 evra
za dvoje. Ako ćeš više onda 2500-3000 evra prihoda...
Raste tamo gde je sirotinja. Znaci za sprecavanje bele kuge jedino resenje je dramatican udar na standard stanovnistvaBela kuga je mit. Broj ljudi na planeti raste iz minuta u minut.