UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Prebio mladića ispred lokala u Novom Sadu pa mu onesvešćenom lomio ruke

Ovo je rezultat vaspitavanja dece da mrze a ne da vole. Ovo ja rezultat vaspitavanja dece da gledaju samo sebe a ne da imaju epmatiju prema drugome. Ovo je rezultat vaspitavanja dece da su ona uvek u pravu i da su drugi zli. Ovo je rezultat neadekvatnih kažnjavanja kriminalaca. Ovo je rezultat propagiranja kriminalaca na TV Pinku, Happyju, Prvoj i B92. Ovo je rezultat sistemski izvrnutom sistemu vrednosti gde u našem društvu bolje prolaze kriminalci i prevaranti od onih koji pošteno žele da se ostvare u životi.
 
oduzeli su nam pravo na samoodbranu, cak ni u rodjenoj kuci ne smes da se branis, kako je prosao onaj pre neku godinu kad je izbo narkomana u svojoj kuci pa se jedva izvukao na sudu i u policiji, deda od 90 godina upucao iz puske provalnika na vratima i on je optuzen... sta reci tek kad si na ulici ovako protiv necoveka?
Niko ne može da ti oduzme pravo na samoodbranu osim tvog kukavičluka. Sedi, razmisli, nabavi oruže ako treba i pucaj u zločinca.
 
I tako kazu neki da Brozova milicija nije valjala.
Како није ваљала? Па овакви су некад радили као иследници
у Брозовој милицији. Били су најбољи, били су у стању да из
осумњичњног извуку и оно што дотични чак није ни знао.
 
malo čitah štampu...nema puno podataka...izgleda da su obojica crnogorci, pripadnici neke grupe...ovaj što ga tuče, bio je šef obezbeđenja u kladionici...neki bokser, sa jakim vezama po NS
Crnogorci iz dana u dan potvrđuju da je ona njihova priča o čojstvu i junaštvu u stvari ono što oni nisu.
 

Back
Top