Uzmi racun i pobedi 2023

Umri_muski

Buduća legenda
Poruka
45.993
Prvi put sam igrao igru egov kad je usred covida zbog sumnje nisam mogao u dz bez testa, ali gde oni hoce. Rezultati na nekom med sajtu, ne radi moj mob. Rez na egov izgubljeni. Morali ponovo.
Rezervacija isto preko mob, meni ne radi.
3x sigurno bez covida , ali mora igra preko mob.
Ne usluga , nego igra.

Poruka
6.387
Ja to vidim kao ideju nagradne igre.
Da se uvede tehno sns akademska logika i prica.
Bez shale.
Vec 6 meseci sam primetio kako mi keramicar crnogorac , kasapin iz bojnika , uciteljica iz mozgova objasnjavaju tehnologiju o kojoj blage veze nemaju , ali na neki cudan pink sns (onaj voditelj puljacha ili kako bese ime) nacin.
Tu tehnologiju poznajem , ali ipak treba dosta truda da razgonetnem sta mi pricaju , tj sta je tacno a sta laz lokalaca.
To sam nazvao kvazi medicina , na prvi pogled nema veze , ali je to sustina.
Tu ima i fakultetlija puno.
Strucnjaka za jedan programski jezik kako ti objasnjavaju hardware.
Zato mislim da je svrha igre zaokruziti sve strucno sa medijskim objasnjenjima i formirati monolit stvarnost srbije i sns.

Има и горе, кад ти робијаши и бивши затвореници бистре тајна учења!
знам њих брдо, који су напола потковани као милан видојевић или веља абрамовић!
добро није брдо, ал ипак значајан број....
тамо их врбују да буду војници златне милијарде и да ће добро проћи!
а да су остали клошари и телетабиси!
исто то раде и у још неким службама....што се врло лако прима на глуп мозак!

ves.bole

Poznat
Poruka
8.099
Šta kažu botovi da ne može preko srednje klase telefona mora Ajfon 14 🤣
Šta kažu budale da ne radi aplikacija jer pokušavaju da očitaju izgužvan račun sa kamerom od 2M?

Glupi ko tuki a kako se čitao qr kod pre 10 godina bez problema...
Glupi su oni koji ne čitaju šta im pametniji napišu.
Ajd da probam još jedanput:
- Nije isto 5 ili 105 podataka na QR kodu.

E to su budale.
E, tu se slažemo.
Ne budale, nego budaletine.

B

Borissss90

Gost
Šta ste se toliko uznemirili ako ne igrate? Evo ja igram, nekad mi očita 10 računa zaredom, a nekada neće 10 zaredom.

Ne vidim problem, radi skener, ali nije savršen, nisu ni računi uvek najbolji. Puno je faktora koji utiču.

Zato su i napravili ručni unos, tako da niste oštećeni ako slučajno kod ne očita.

A da li je namešteno ili ne, ne znam. Moje lično mišljenje je da nije, jer oni mimo te igre mogu da pokradu 110 stanova u toku godine, a ne 10. Za vedete SNS-a.

ves.bole

Poznat
Poruka
8.099
Ne mogu da verujem čega se lopovi sete...
Izlazim ja danas iz Lidla, vraćam kolica, tamo stoji neka dromfuljica sa mobilnim u ruci i pita me:
-Dobar dan, mi radimo anketu o prosečnoj potrošačkoj korpi, da li bih mogla da skeniram vaš račun?
Ja je gledam, ne mogu da verujem, pitam je šta tačno želi da uradi.
Ona: -Pa da očitam račun, znate trebaju nam podaci za našu anketu...
Kad sam je pitao ko radi tu anketu i da li zna da je to što radi krivično delo prevare, ona se brže-bolje okrenula i otišla.
Da se setimo kako da pošteno zaradimo lovu - to teško, al kako da zahebemo nekoga - to nije nikakav problem...

N

NebitnoCo

Gost
Radi QR skener, ali ne radi najbolje. Mora racun da bude ravan, sto neko rece, opeglan. Nece da ocita kad se drzi racun u ruci. Moram nekada na stolu da zategnem rukom deo gde je QR kod da bi ocitao. Takodje nece da ocita ako je losiji stampac pa se ne vidi jasno svaki kvadratic na kodu.

Da li je do aplikacije, da li to sto kod sadrzi previse podataka, ne znam.

N

nebitno 3432

Gost
Izvlačenje je podložno prevarama. Slovne oznake se izvlače elektronski i svaka numerička kombinacija (unapred nameštena) se može dodeliti slovnoj kombinaciji. Zašto se ne izvlače 10 brojeva iz bubnja? Zašto se ne izvlače slova (slovne kombinacije) iz bubnja?
Prvo da se izvuče prvo slovo (npr. A-C), pa drugo (A-Z), pa brojevi.