UŽIVO VIDEO: Blokada na Filozofskom fakultetu zbog otkaza Jeleni Kleut

Studenti su najbolji deo ovog bednog društva , ali ovde se radi o razaračima i uništiteljima države i naroda u korenu. Oni za sobom ostavljaju pustoš... Ove akcije blokada na fakultetu, sada već deluju prilično jadno, banda je sve oholija, a studenti i profesori u sve težoj i besmislenijoj situaciji, jer oni koji su trebali da preuzmu borbu to nisu uradili. Ovo je vrlo bezobrazan narod, izaći će na ulice tek kada ne bude imao da jede.
Borbu za šta?Za bahate omladince koji nemaju ni plan ni program šta sa svojim životima?

Ne znam ni ja kakvi su tamo zakoni jer ja živim u okolini Rume,o tome sam više puta pisao na forumu.
Policija je odradila sjajan posao jer fakultet služi da se ljudi tamo obrazuju a ne da ga blokiraju ili spavaju tamo.Blokaderi svakodnevno krše zakon a policija postaje sve strožija prema njima.Nije teško zaključiti da primenjuju standarde unije u koju su studenti trčali da se žale na svoju državu i vlast.Tražili ste-gledajte.
Jeste, studenti ludi bez blokada, bas uzivaju u tome. Cutali su evo vec 12 godina, ne mire se sa korupcijom koja ubija.
More, botino nesuvisla, doce vrijeme kada ce i tebi nesto zafaliti.

Ako ne znas odgovor na ovo, mislim stvarno si van vremena. Cutali su jer omladina je normalno apoliticna. Ocigledno je prekrdasilo, borba za opstanak u drzavi bezakonja, korupcije i izdajnistva je u pitanju. Ali, tebi ne vredi pricati. ocigledno ti je vucicizam religija.
Joooojjjj šta ti pričaššššš :D Apolitična omladina pravi studentsku listu a ima podršku Plenkovića,Picule i Kurtija.U državi bezakonja oni čitavu prošlu godinu krše isti,a evo vidimo i juče su isto,pa ih policija najurila sa fakulteta.Išli su u leglo korupcije i kriminala u EU da se žale na korupciju.Baš svašta pišeš.Jel imate vi blokaderi bar malo časti i dostojanstva?

Niko nema pravo po zakonu države Srbije da blokira rad visokoškolskih ustanova.Niko.
Zacelo lupaš gluposti i nebuloze.
Uhvatili se za autonomiju univerziteta a niko ne poznaje suštinu.sustina je da se država nesme mešati u nastavni program i ostali rad sto se tice obrazovanja a policija nesme ulaziti bez poziva dekana i uprave.to je ispostovano ovih godinu dana...fakultet nije obavezan a i sada sama uprava zove policiju...

Plan i program je skidanje vučića sa vlasti, hapšenje svih lopova i ubica naravno i kompletna lustracija gamadi.
ako imaš saznanja od nekom ubojici na slobodi a štitiš ga skrivajući dokaze onda si i ti saučesnik ubojice...otiđi na policiju i predoči saznanja a tužilaštvu dokaze...

Uhvatili se za autonomiju univerziteta a niko ne poznaje suštinu.sustina je da se država nesme mešati u nastavni program i ostali rad sto se tice obrazovanja a policija nesme ulaziti bez poziva dekana i uprave.to je ispostovano ovih godinu dana...fakultet nije obavezan a i sada sama uprava zove policiju...
zatvoriti fakultet i otvoriti vodoinstalaterski zanat

dzaba deca dobijaju batine.

neka angazuju ozbiljnu ekipu koja ce iznutra da rascereci ovaj nakazni kriminalni sistem koji ne da je napukao vec se drzi samo na fronclama i nauce ih kako da se pocepa skroz.

svakim medijskim protesnim atakom kao sinocnjim kada neki pojedinac naebe zbog svog stava samo produzavaju mucenje svih...naravno, ako im je zaista cilj promena rezima.
Nisu to deca.Punoletni su.

Joooojjjj šta ti pričaššššš :D Apolitična omladina pravi studentsku listu a ima podršku Plenkovića,Picule i Kurtija.U državi bezakonja oni čitavu prošlu godinu krše isti,a evo vidimo i juče su isto,pa ih policija najurila sa fakulteta.Išli su u leglo korupcije i kriminala u EU da se žale na korupciju.Baš svašta pišeš.Jel imate vi blokaderi bar malo časti i dostojanstva?
Jel ti citas sta pisem? Studenti su bili nezainteresovani i apoliticni sve do pogibije 17 ljudskih zivota, koji su nastradali zbog direktne korupcije u vlasti. Ti imas casti i dostojanstva, kada branis takvu vlast koja skriva odgovorne za tu pogibiju, sprecava istrage teskih finacijskih korupcija, koja vrsi pritisak na sudstvo i tuzilastvo u slucajevima poput Grcica i unistenja EPS-a, zataskuje Jovanicu i proganja casne policijske inspektore, sprecava istrage za politicka ubistva . . . Odgovaracete, drzi me za rijec!

Jel ti citas sta pisem? Studenti su bili nezainteresovani i apoliticni sve do pogibije 17 ljudskih zivota, koji su nastradali zbog direktne korupcije u vlasti. Ti imas casti i dostojanstva, kada branis takvu vlast koja skriva odgovorne za tu pogibiju, sprecava istrage teskih finacijskih korupcija, koja vrsi pritisak na sudstvo i tuzilastvo u slucajevima poput Grcica i unistenja EPS-a, zataskuje Jovanicu i proganja casne policijske inspektore, sprecava istrage za politicka ubistva . . . Odgovaracete, drzi me za rijec!
Hajde, objasni mi nešto : kako su nastradali zbog korupcije? Kakve dokaze bez okončanog suđenja imaš za tvrdnju? Predmet vodi blokaderska vrhovna tužiteljka Dolovac, a već su joj odbacili optužbe za neka lica. Nešto tu debelo smrdi. Oni koji su dali dozvolu za rad stanice nisu optuženi. Ne kažem da su krivi, ali zašto bar nije razmozrena moguća krivica, prikupljeni mogući dokazi o tome. Da, oni podržavaju blokade. Nisam teoretičar zavera, antivakser i ravnozemljaš, ali tu debelo smrdi

pišeš gluposti...sudska odluka nije ni donešena a ti donosiš kvazi zaključke...evo ja mislim da je pad nastrešnice teroristički čin kojeg su organizirale određene osobe u srbiji povezane sa zapadnim i komšijskim obavještajnim službama...vlast nema utjecaja na tužilaštvo koje radi za strane centre moći...

ako imaš saznanja od nekom ubojici na slobodi a štitiš ga skrivajući dokaze onda si i ti saučesnik ubojice...otiđi na policiju i predoči saznanja a tužilaštvu dokaze...
1000012914.jpg

Hajde, objasni mi nešto : kako su nastradali zbog korupcije? Kakve dokaze bez okončanog suđenja imaš za tvrdnju? Predmet vodi blokaderska vrhovna tužiteljka Dolovac, a već su joj odbacili optužbe za neka lica. Nešto tu debelo smrdi. Oni koji su dali dozvolu za rad stanice nisu optuženi. Ne kažem da su krivi, ali zašto bar nije razmozrena moguća krivica, prikupljeni mogući dokazi o tome. Da, oni podržavaju blokade. Nisam teoretičar zavera, antivakser i ravnozemljaš, ali tu debelo smrdi
Evo kako: Je li Stanica otvarana dva puta bez upotrebne dozvole? Kako je sa 16 miliona cijena narasla na 60? Jel predsjednik skrivao dokumentaciju mjesecima? Jel izjavljivao da nadstresnica nije rekonstruisana? Jel ministarka zaduzena za zeljeznicku stanicu izjavila da joj je Vesic rekao da on preuzima svu kontrolu?
Zasto vucic i ostali ministri napadaju i vrse pritisak na tuzilastvo TOK i optuzuju ih da rade za blokadere i strane sluzbe?

pišeš gluposti...sudska odluka nije ni donešena a ti donosiš kvazi zaključke...evo ja mislim da je pad nastrešnice teroristički čin kojeg su organizirale određene osobe u srbiji povezane sa zapadnim i komšijskim obavještajnim službama...vlast nema utjecaja na tužilaštvo koje radi za strane centre moći...

kako ste vecina vas osudjivali nevinog coveka miku aleksica kad su ga one droplje optuzivale za silovanje i ko zna sta jos?

jadan covek umro...samo cekam kad ce neko da ga opet opogani ovde.

Back