Uživo predsednik na Insajder TV: "U konstrukcionom smislu nadstrešnica u Novom Sadu nije rekonstruisana, jer da jeste, nesreća se ne bi dogodila"

Pumpaj Dinstanović

Zaslužan član
Poruka
101.342
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je u emisiji "Epilog" na Insajder televiziji kod novinarke Brankice Stanković.

"U Srbiji su stvari zasnovane na Ustavu, ali ima nešto što je realnost, da nikome nisam nadležan, ali sam svima kriv. Svi drugi bi da me okrive za ono što nisam nadležan", počeo je predsednik Vučić.

"Želim da donesem odličnu vest - danas je prvi voz iz Kragujevca pun automobila fijat panda napustio Kragujevac i pošao na zapadnoevropska tržišta. To će nam mnogo pomoći da prevaziđemo poteškoće izazvane političkim protivnicima i onima koji bi da blokiraju".

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...a-jer-da-jeste-nesreca-se-ne-bi-dogodila/vest

Gleda li ko?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je u emisiji "Epilog" na Insajder televiziji kod novinarke Brankice Stanković.

"U Srbiji su stvari zasnovane na Ustavu, ali ima nešto što je realnost, da nikome nisam nadležan, ali sam svima kriv. Svi drugi bi da me okrive za ono što nisam nadležan", počeo je predsednik Vučić.

"Želim da donesem odličnu vest - danas je prvi voz iz Kragujevca pun automobila fijat panda napustio Kragujevac i pošao na zapadnoevropska tržišta. To će nam mnogo pomoći da prevaziđemo poteškoće izazvane političkim protivnicima i onima koji bi da blokiraju".

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...a-jer-da-jeste-nesreca-se-ne-bi-dogodila/vest

Gleda li ko?
Ova kao brankcica neka novinarka a ne zna razliku izmedju rekonstrukcije i adaptatie.
Crta jij vucic al ne vredi.

Vucic car.
Sve jasno objasni a ona il se pravi glupa il.je stvarno glupa.
Ja bi rekla ovo prvo.
Bila ubedjena da ce ga zezne sa rekonstrukcijom .
E budala.
Dodavanje konstrukcije na nadstresnicu JESTE rekonstrukcija
prvobitna konstrukcija JE PROMENJENA

A gde su se otkačile cevi , na nastresnici ili krovu ?

Исечене су сајле које су биле котвама анкерисане за кров

images

Интервју је намештен. Бранкица уствари је само 'градила' ауторитет ... као она ј енекакав годинама дисидент

.. па сада она и Вучић нам продају причу ....пошто је на свим телевизијама са свим водитељкама диванио

о томе како нико ништа није знао.

Медији сви до једнога .....и праве спрдњу са јавношћу

Сада ћеда наћу неке беднике који су скинули анкере и да кажу .. ето они су криви .. а то што они који контолишу радове

нису имали мозга као када је Обреновац спаљен ..то појео вук магарца

Poslednja izmena:

Gleda li ko?
Toliko postujem sebe - ne, naravno.

Да има грам мозга, он уопште не би коментарисао пад надстрешнице већ би то препустио стручњацима из те области.

Али, њему ђаво а ни нарцисоидна личност не дају мира па он мора све да коментарише. Оно што је најжалосније је како тај човек истиче како се тражи његова одговорност за нешто за шта он није надлежан а, јбг, ми сви знамо да је он човек који је апсолутни господар Србије!

Он је и Председник и Влада и Скупштина и војска и полиција и свака општина у Србији јер је приграбио сву власт а овамо цинично прича како неко тражи његову одговорност за оно за шта није надлежан!!!???
Па, брале, ако си већ себи приграбио све те функције и то незаконито тј. газећи Устав Србије, онда си одговоран и за пад надстрешнице јер је та реконструкција је требала бити под контролом одређеног министрарства а то министарство је део Владе а пошто си ти и Влада (пред свега осталог) онда си и одговоран за пад те надстрешнице! Јасно ко дан свима само што се он прави грбав и још прозива све друге око себе и он ће, као, да се разрачуна са митом и корупцијом!

Па, јбт, има ли још људи у Србији који верују тим његовим глупостима?

Да има грам мозга, он уопште не би коментарисао пад надстрешнице већ би то препустио стручњацима из те области.

Али, њему ђаво а ни нарцисоидна личност не дају мира па он мора све да коментарише. Оно што је најжалосније је како тај човек истиче како се тражи његова одговорност за нешто за шта он није надлежан а, јбг, ми сви знамо да је он човек који је апсолутни господар Србије!

Он је и Председник и Влада и Скупштина и војска и полиција и свака општина у Србији јер је приграбио сву власт а овамо цинично прича како неко тражи његову одговорност за оно за шта није надлежан!!!???
Па, брале, ако си већ себи приграбио све те функције и то незаконито тј. газећи Устав Србије, онда си одговоран и за пад надстрешнице јер је та реконструкција је требала бити под контролом одређеног министрарства а то министарство је део Владе а пошто си ти и Влада (пред свега осталог) онда си и одговоран за пад те надстрешнице! Јасно ко дан свима само што се он прави грбав и још прозива све друге око себе и он ће, као, да се разрачуна са митом и корупцијом!

Па, јбт, има ли још људи у Србији који верују тим његовим глупостима?
Pa ona glupaca na maltere i cm oce ga uvati da je neki laxov prevarant lopurda.

Нисам. Видим коментаре по Твитеру да је интервју као са Пинка

Па није он џаба био министар информација ..тада је правио везе са свим телевизијама ....

Све је ово представа без обзира која телевизија

као када на суду краду од обе странке новац адвокати и судије .. и отежу процес

Тако сада министар информација бивши ....и све телевизије само нас вуку за нос

Back