Uživo haos na ulicama Bukurešta! Ilije Bolojan je novi predsednik Rumunije, građani besni zbog visokih cena! Žestok sukob demonstranata i policije!

Ja bih mogao navesti dva moguća razloga u tvom slučaju,prvi je da si neobrazovan a drugi da si nekulturan.
O necijem obrazovanju ti tesko mozes suditi jer podrzavas Put.tlera.

A ceo svet, pogotovo u Evropi ga smatra ratnim zlocincem. Uostalom, traze ga u Hagu. Pa sto bih ja bio razlicitiji od tog normalnog sveta. Ako ti se ne svidja put pod noge pa Put.tleru na izvol'te.

A ceo svet, pogotovo u Evropi ga smatra ratnim zlocincem. Uostalom, traze ga u Hagu. Pa sto bih ja bio razlicitiji od tog normalnog sveta. Ako ti se ne svidja put pod noge pa Put.tleru na izvol'te.
Koji Pametan covek a da je SRBIN ne podrzava PUTINA

Rumunija 🇷🇴 je uvek bila ozbiljnija država od Srbije. Srbende mogu samo da zavide Rumunima jer su uvek bili jača i privredno razvijenija država, jedino par decenija pod Čaušeskuom su bili siromašniji ali pre WW2 su Rumunija i Bugarska, a posebno Grčka imale duplo veći standard od Srbije. Kad je u Rumuniji bilo samo 2% nepismenih u Srbiji je još uvek bilo 90%.
Kako te mama, tako pametna pusti u svet?
Da te ne ukradu

Rusofili preuzimaju stvar u svoje ruke u Bukurestu!!!
Rusofili ni u jednoj normalnoj državi neće ništa preuzeti. To je zato što u tom slučaju država više ne bi bila normalna, a u Rusiji se ne živi nikome, čak ni rusofilima, počevši od tebe.

Koji Pametan covek a da je SRBIN ne podrzava PUTINA
A ti i tvoj kompanjon sa obog foruma Tihi spadate u pametne ljude i jos Srbe? Sta je sa ostalim narodima? Pa ako neki Danac ili Spanac ne podrzavaju Put.tlera a za razliku od tebe imaju i Nobelovu nagradu da dokazu da su pametni onda je sasvim OK da ne podrzavaju Put.tlera jer nisu Srbi? Ili treba i oni dsa podrzavaju Put.tlera jer u suprotnom nisu pametni? Cak iako imaju Nobelovu nagradu.

A ti i tvoj kompanjon sa obog foruma Tihi spadate u pametne ljude i jos Srbe? Sta je sa ostalim narodima? Pa ako neki Danac ili Spanac ne podrzavaju Put.tlera a za razliku od tebe imaju i Nobelovu nagradu da dokazu da su pametni onda je sasvim OK da ne podrzavaju Put.tlera jer nisu Srbi? Ili treba i oni dsa podrzavaju Put.tlera jer u suprotnom nisu pametni? Cak iako imaju Nobelovu nagradu.
Sta ti znaci to Put.tler? Hoces da budes pametan sa budalastinama?
Da podrzavate PUTINA i da ste SRBI bili bi pametni
Nemam vremena da se glupisem sa tobom
Zaobidji me 🙏

Sta ti znaci to Put.tler? Hoces da budes pametan sa budalastinama?
Da podrzavate PUTINA i da ste SRBI bili bi pametni
Nemam vremena da se glupisem sa tobom
Zaobidji me 🙏
Ti si se zakacio na moje komentare (tacnije od #70), jarane, istine radi. Pa bi bio red da ti zaobidjes a ne nastavljas se na moje komentare. Znacim dosao si ovde, poceo da me komentarises i onda ocekujes da odem odavde? Logika ti kao u tvog idola Put.tlera, upadas, otimas a onda bi da te taj zaobidje.

Posto mi svi koji ne podrzavamo Put.tlera jelte nismo po tebi pametni zasto onda ulazis u diskusijus a nama? Zasto ne odes na mesto gde vi pametni dominirate? Na srbin-info, nacionalstorm i slicno smece?

Uživo haos na ulicama bukurešta! Ilije Bolojan je novi predsednik Rumunije, građani besni zbog visokih cena! Žestok sukob demonstranata i policije!​

trebalo je da postavis glasanje, jer cija je ovo obojena revolucija, deluje da je ruska, ako je zbacen nafo kandidat?
Demokratija u rumuniji je ukinuta ukidanjem rezultata predsednickih izbora jer je pobedio antiNATO kandidat

Narod je zato resio da preuzme stvar u svoje ruke i da se obracuna sa NATO okupatorima!
znaci ruska obojena revolucija i dzegerka na aparatima, kuka, joj nemoj, to 'oces da ka'es?
cim smo mi ameri ukinuli sve pare za obojene revolucije, rusi su popunili prazan prostor, i sada ce oni da boje revolucije? - ja to tako shvatam, neka me neko ispravi ako gresim

trebalo je da postavis glasanje, jer cija je ovo obojena revolucija, deluje da je ruska, ako je zbacen nafo kandidat?

znaci ruska obojena revolucija i dzegerka na aparatima, kuka, joj nemoj, to 'oces da ka'es?
cim smo mi ameri ukinuli sve pare za obojene revolucije, rusi su popunili prazan prostor, i sada ce oni da boje revolucije? - ja to tako shvatam, neka me neko ispravi ako gresim

rumunska

rumuni ne zele losiji zivot po diktatu NATO pakta i EU

Rumunija je tradicionalno vezana za Rusiju kroz istoriju

Mogu,jer jednog čoveka koji poziva na razum te fanatike sa zapada,ti fanatici prosto ne shvataju ozbiljno nego vrte svoju priču i ponašaju se kao da su neko i nešto,a vidimo da nisu.Još na Minhenskoj konferenciji,evo pročitaj i sam,pa se uveri, https://www.politika.rs/scc/clanak/21949/sok-u-minhenu je upozorio zapad da onako više ne može,ali ga nisu poslušali jer su mislili da će svet igrati po njihovim pravilima.Dalje te fanatike kao što možemo proveriti ne podržava ceo svet,kako si ti napisao,jer zapad nikako nije ceo svet.Ta ista Evropa recimo Šiptarske,Hrvatske,Muslimanske,Ukrajinske,Izraelske i ostale ratne zločince nikako ne smatra takvima jer su i sami deo te priče,tako da nisu merodavni za bilo šta na tu temu.Ako si i ti "normalan" kao ta Evropa i čitav taj ratnohuškački zapad,verovatno držiš brkicinu sliku negde u sobi i sanjaš dan kada će ajnzac trupe ponosno ući na neku teritoriju naseljenu Slovenima...To vam je onemogućio Putin,zato ga i mrzite :D

Zašto uvek bunt protiv korumpirane vlsti vezujete sa obojenim revolucijama i padom ruskog/američkog uticaja itd.?

Čemu tolika opterećenost gepolitikom?
Uslovni refleks, a i izloženost besomučnoj kremaljskoj propagandi.

Jer za Rusiju, čim se na ulici okupi više od 10 ljudi, pa još ne daj Bože sa transparentima i pištaljkama, pa još negde u istočnoj Evropi, odma je to mAjDaN.

Pa Danac i Španac su u NATO vojnom savezu.

Back