Ljubo2
Domaćin
- Poruka
- 4.888
Samodovoljnost, kao postojanje, nije moguće.Ne možeš da uživaš ako sam sebi nisi dovoljan,
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samodovoljnost, kao postojanje, nije moguće.Ne možeš da uživaš ako sam sebi nisi dovoljan,
Čik stigni sve da ih zatrpaš svojim pamfletima.Jasna, prave odgovore na pitanja koja postavljaš u bilo kojoj od svojih tema, ne možeš znati ako ne znaš i ne ratzmeš Zakon postojanja.
Mislim da je to individualno..za nekoga nije uživanje ono što je za mene i obrnutoUživaj u životu, jer ako ne uživaš nešto sa tobom nije kako treba.
Ili imaš nekih psihičkih ili emotivnih problema i na tome treba
poraditi. Ali, šta uopšte znači uživati u životu?
Kako vi to vidite?
a oni ljudi stro se osame u kolibi ..daleko ,doduse sa nekim zivotinjama?Samodovoljnost, kao postojanje, nije moguće.
"Samodovoljnost" kao pojam, bukvalno, podrazumeva, postojati sam u praznom prostoru. To ne može čak ni Bog i to je razlog zašto je iz samoga sebe, tj. iz Ništa (iz Kvantnog vakuuma koji nije materijalan), iznedrio materiju, život i Svemir.a oni ljudi stro se osame u kolibi ..daleko ,doduse sa nekim zivotinjama?
Ne, to ne znači samodovoljnost. Samodovoljnost je kad nisi parazit, na primer."Samodovoljnost" kao pojam, bukvalno, podrazumeva, postojati sam u praznom prostoru. To ne može čak ni Bog i to je razlog zašto je iz samoga sebe, tj. iz Ništa (iz Kvantnog vakuuma koji nije materijalan), iznedrio materiju, život i Svemir.
Prihvatam izazov. Izvoli, daj smisli neki fenomen za koji misliš da se ne može objasniti pomoću Zakona postojanja, tj. frmomen koji se ne manifestuje pomoću niti i jedne od fizičkih i psihičkih radnji; naprezanja, kretanja, opaćanja, osećanja, pamćenja, mišljenja i razuemvanja, koje su Zakon sveukupnog postojanja i svakog mogućeg dešavanja. A ne kako ti, zbog nerazumevanja Zakona postojanja, tj. znog nerazumevanja da sem Svesti i njenih sedam fizičkih i psihičkih radnji ničeg drugog nema , ove radnje i Svest kao njihovog vršioca, nazivaš "pamfletima".Čik stigni sve da ih zatrpaš svojim pamfletima.
Ne, jasna, samodovoljnost je kad nešto može da postoji samo po sebi, bez pomoći bilo čega drugog. To ni drvo ne može, a kamo li čovek. Čim drvo isčupaš iz zenlje, ono umire.Ne, to ne znači samodovoljnost. Samodovoljnost je kad nisi parazit, na primer.
Drvo je samodovoljno, a neće biti čovek.
Da, drvetu su potrebni neki uslovi za život, ali to su međuzavisnosti.Ne, jasna, samodovoljnost je kad nešto može da postoji samo po sebi, bez pomoći bilo čega drugog. To ni drvo ne može, a kamo li čovek. Čim drvo isčupaš iz zenlje, ono umire.
A bogami i BG - NS….Nisu više ni stari ni spori.
NS - BG stigneš za 30 min
Isto kao i drvo i čovek uzima iz okrušenja sve što mu je za život potrebno. Iz ove činjenice sledi zaključak da ni čovek, ni drvo, ne mogu postojati sami o sebi i da zbog toga nisu sami sebi divoljni.Da, drvetu su potrebni neki uslovi za život, ali to su međuzavisnosti.
Tlo zavisi od drveta, drvo zavisi od tla. Kaže se da je samodovoljno
zato što ono samo uzima iz okruženja šta mu je potrebno, raste,
razvija se, daje plodove, razmnožava se. Što se ne može reći za
nešto što je napravio čovek.