Uz'i stvar u svoje ruke!

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da.

Desilo mi se to skoro.
Sto se tice feminizma ok...Postujem...Ne slazem se ali postujem:per:
Sto se tice drugog,tj.neorganizovanosti,sve to zavisi od mnogo faktora...Ako je riba sponzorka a to su danas i mnoge od kojih ne bi ocekivao,izlazak moze da bude prava avantura:mrgreen:Glupo je ono:''Ajde izvedi me'',ti pitas :''Jel ti odgovara'',''Da,super je'' a posle...Zene su majstori da ti kazu ono sto zelis,a posle kad se suocis sa njihovim pravim misljenjem, s neba pa u rebra...Promena stavova je tako cesta za zensku populaciju.Muskarci uglavnom guraju jednu pricu sve vreme,a zene..:neutral:

Ja se prevarih.Tko ste vi gospon...?Desava se coveku:rotf:

Hoćeš da izlaziš sa sponzorkama a smeješ se non stop kao lud na brašno. :lol: Sa sponzorkama moraš da si ozbiljan, odlučan, sa stilom, elegancijom, da ih impresioniraš mnogim stvarima a ne samo novcem koga vidim nemaš ni za bus. Zato ti rekoh da su ti strine bolje društvo pošto si i sam priznao da su ti neke sponzorke rekle šta misle o tebi i što te je potreslo. Nekima bre ne vredi ni savet dati a da se ne uvrede.

Užasavam se izlazaka "kaži ti, kaži ti". :dash:

Postoji jedna divna osoba koja može da smisli kako da mi ugodi, bolje nego što bih ja sama sebi, ali....;):heart:

Naravno da on treba da preuzme stvar u svoje ruke. Mi smo tu da izrazimo drugu želju ako je imamo. On, naravno, kada bira mesto treba da oseti šta je to što ja volim.

Jao, ili kada kaže, idemo na jedno mesto koje ja strašno volim, jer imaju, lupam, divne baklave, koje ja strašno volim. :dash:

Za ovo prvo,malo mi smeta agresivnost i cinjenica da su sve feministkinje levicarke,a to me nervira...Inace,ok...Koja moze da se izjednaci sa muskima,nemam nista protiv...Samo na tom ''talasu'' ima mnogo onih koje bi bez toga bile praznina...
Ovo drugo.
To treba onim specijalnim satelitom traziti...Lakse ces Bin Ladena naci:mrgreen:Meni je super kad to otvoreno kaze...:)A najjace su one koje ''preziru'' sve to, kao ''drugacije'' su,a kad malo zagrebes...Bolje onda da bude to otvoreno:):):)

Mislim, ne razumem, odakle uopšte mi pričamo o feminizmu na ovoj temi, pa ja čak i ne znam šta je to.

Drugo-ok, ali i dalje nisi odgovorio na pitanje-šta sa onima koje nisu sponzorke?

(mada, i to ne vidim da ima veze sa temom, ali ajde)

Back