Које?
Да је имао јасан план или да те је вукао као идиота около?
Pardon, nisam se precizno izrazila. Vukao uokolo, kratko doduše.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Које?
Да је имао јасан план или да те је вукао као идиота около?

Sto se tice feminizma ok...Postujem...Ne slazem se ali postujemDa.
Desilo mi se to skoro.

Glupo je ono:''Ajde izvedi me'',ti pitas :''Jel ti odgovara'',''Da,super je'' a posle...Zene su majstori da ti kazu ono sto zelis,a posle kad se suocis sa njihovim pravim misljenjem, s neba pa u rebra...Promena stavova je tako cesta za zensku populaciju.Muskarci uglavnom guraju jednu pricu sve vreme,a zene..
...Postovani...

Kao i ranije...Makar i nemala mnogo veze sa bilo cim...

...pa uz ovo se raslo...Јелда да је добро?
Ћао.![]()
))Ja se prevarih.Tko ste vi gospon...?Desava se coveku![]()
Sa sponzorkama moraš da si ozbiljan, odlučan, sa stilom, elegancijom, da ih impresioniraš mnogim stvarima a ne samo novcem koga vidim nemaš ni za bus. Zato ti rekoh da su ti strine bolje društvo pošto si i sam priznao da su ti neke sponzorke rekle šta misle o tebi i što te je potreslo. Nekima bre ne vredi ni savet dati a da se ne uvrede.
...Smrc.Паде ми ово на памет:

Sto se tice feminizma ok...Postujem...Ne slazem se ali postujem![]()
Sto se tice drugog,tj.neorganizovanosti,sve to zavisi od mnogo faktora...Ako je riba sponzorka...
Видиш да има и горе од "Мени је свеједно, где би ти?"))
Za ovo prvo,malo mi smeta agresivnost i cinjenica da su sve feministkinje levicarke,a to me nervira...Inace,ok...Koja moze da se izjednaci sa muskima,nemam nista protiv...Samo na tom ''talasu'' ima mnogo onih koje bi bez toga bile praznina...
A ako nije?
Meni je super kad to otvoreno kaze...
A najjace su one koje ''preziru'' sve to, kao ''drugacije'' su,a kad malo zagrebes...Bolje onda da bude to otvoreno

Meni je uvek kada treba da izađem na date problem gde da ostavim labradora. Leti nije problem kada rade bašte, ali sada zimi samo mislim na njega pa sam nervoznija no što treba..
I meni...