Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 13.758
Da li uzeti ovaj Hummer H3 3,7 2006 u top stanju?
Imam neki razlog zasto moram da razmisljam o njemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogao je bar da ga prevede na naše table, a ne ovako povuci - potegni, homologacija itd.Lik mi je duzan neke pare i to se vuce godinama a nemam drugaciji nacin nego preko nekih kola da to izvucem. Ponudio mi je i ovo pa ajd da vidim kako reaguju siroke narodne mase.
Mogao je ali to zavisi kako se dogovore, uglavnom njihove col tablice vaze mesec dana i oko 150 evra kostaju.Mogao je bar da ga prevede na naše table, a ne ovako povuci - potegni, homologacija itd.
E pa kad su i Ameri digli ruke od njega onda je stvarno problem.Ne sećam se kad sam ga zadnji put video na ulici, to niko više ne vozi. Razni reperi su ga popularizovali, ali je fabrika na kraju bankrotirala.
Možda ga neko kupi ko reklamno vozilo, ali generalno koliko sam čuo mnogo se kvare.
Valjda ima nazad neke senzore ... ili grešim? Ipak je to staro 18 godina.Naravno, ali isključivo za duže vožnje, po gradu ne mož da prodješ od parkiranja navtat nanos...znači pozadi mu okačiš smartića, ako zaglaviš negde....
Negde krajem devedesetih uradim posao za domacu firmu u BG, i vec kada sam bio pri kraju saznam da je tip neki sumnjivi "bizmismen". Jbg. sta je tu je, zavrsim ja to, a on mi kaze da je trenutno ostao bez kesa u markama ili svajcarcima, ali ima eskudose. Racunam , ako se predomisli mozda mi nikada ne plati, a ovako imam barem eskudose. Trebalo mi par godina da se ratosiljam istih, u Srbiji niko nije hteo da ih pogleda, sva srca preko grane udjes u banku i zamenis kao svaku dugu valutu. Apro ove price, auto jeste sranje , ali definitivno bolja opcija od nule.E pa kad su i Ameri digli ruke od njega onda je stvarno problem.
S druge strane Dule ima taj problem oko naplate duga i ne znam da li ima drugu opciju.
Ako treba još toliko para da dodaš onda ja to ne bih radio.Sve je bolje od nule ali....ja treba da dodam jos 7500 zbog duga od 2500. Dobijam stranca kog treba da ocarinim a cuo sam se sa Donom spediterom i rece mi da ako je za americko trziste da imam dodatnih 1500€ koje Srbija uzima za americka kola.
Plus prepravka ukoliko treba da se radi.
Naravno da ne.Da li uzeti ovaj Hummer H3 3,7 2006 u top stanju?
Pogledajte prilog 1648212Pogledajte prilog 1648214Pogledajte prilog 1648215