Pozdrav, ljudi. Imam pitanjce, tj konstataciju, a ako se neko malo bolje razume neka objasni. Naime, do pre mesec dana sam imao Huawei Honor 7 Lite. Fantastican fon, dve godine bez ikakvih problema. Istice mi ugovor kod operatera i sada uzimam Huawei Honor 7C. Inace, svi u porodici koristimo Huawei telefone, prezadovoljni generalno. Elem, uzimam ovaj 7C, pre toga preslusam i pregledam komentare i uglavnom ga hvale. Medjutim, kamera.. Ono je ocaj zivi i ne mogu, evo mesec i po da shvatim sta se tu desava. Jos je pozadi dualna kamera sa LED blicom. Ocajnije fotke u zivotu nisam video. Da se razumemo, fotoaparat je za fotografisanje ali sto ne bi i na fonu bila iole dobra. Fora je sto su karakteristike kamere na prethodnom 7 Lite i ovom identicne!! U cemu je fora? Doduse u startu sam provalio da u Settings kamere nema ni pola funkcija kao na 7 Lite.. A na 7 Lite fotke fantazija, sva putovanja sam fotkao njim jer su fotke na njegovom ekranu prelepe. Da li se neko razume u ovo imalo? Da smo normalna drzava pa da vratim fon jer def nisam zadovoljan proizvodom!!!!!!