Užasi virtuelnog promiskuiteta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

egzorcista

Ističe se
Poruka
2.674
Preko raznih sajtove se dopisujem sa raznim ženama i normalno, kao svaki glupi muškarac udvaram se. Šaljem im srca :heart: poruke tipa:"Ako te nekad odvedu daleko od mene,ako ti sve moje u srcu izbrise vreme i ako daljina ucini svoje!Znaj da uvek bices JEDINO NAJDRAZE MOJE!" i tako se družimo. Ja sam postavio svoju pravu sliku pa koja voli neka izvoli, ali one manje-više postavljaju slike nacrtanih srca, kuca, maca...Treba se dopisivati po 10 dana dok ne izmoliš sliku a onda ti poture sliku komšinice ili svoju sliku od pre 20 god. Kad je taj period završen, virtuelna ljubav se diže na sledeći nivo a to je skype. Uključiš skipe i otvara se palkeni limb iz njega umesto kuca i maca iskaču akrepi i veštice. Od sve ljubavi ostaje čisti nepatvoreni užas :zima2:
Imate li vi sličnih iskustava?

Preko raznih sajtove se dopisujem sa raznim ženama i normalno, kao svaki glupi muškarac udvaram se. Šaljem im srca :heart: poruke tipa:"Ako te nekad odvedu daleko od mene,ako ti sve moje u srcu izbrise vreme i ako daljina ucini svoje!Znaj da uvek bices JEDINO NAJDRAZE MOJE!" i tako se družimo. Ja sam postavio svoju pravu sliku pa koja voli neka izvoli, ali one manje-više postavljaju slike nacrtanih srca, kuca, maca...Treba se dopisivati po 10 dana dok ne izmoliš sliku a onda ti poture sliku komšinice ili svoju sliku od pre 20 god. Kad je taj period završen, virtuelna ljubav se diže na sledeći nivo a to je skype. Uključiš skipe i otvara se palkeni limb iz njega umesto kuca i maca iskaču akrepi i veštice. Od sve ljubavi ostaje čisti nepatvoreni užas :zima2:

Idi begaj ! :eek:

Nemamo slicnih iskustava.....:sad2:

Sta si jos doziveo?

Ma sve to treba....
EXORCIZO te, immundíssime spíritus, omnis incúrsio adversárii, omne phantasma, omnis légio, in nómine Dómini nostri Jesu+Christi eradicáre, et effugáre ab hoc plásmate Dei.:pop2:

Ili na srpskom: Iš sotono:malav:

Kad me ovakva osoba (koja se danima krila iza tuđe fotografije) pita da li sam 100% siguran da sam zaljubljen u nju, ako jesam onda možemo povremeno da se viđamo dok ona ne raskrči svoje brojne ljubavnike a nas dvojicu-trojicu će ostaviti u užoj konkurenciju....pa ćemo videti (u igri smo ja, jedan amerikanac i neki tip iz Budve) :dash:

Poslednja izmena od moderatora:

Ljubav je bol. :lol:

Kad me ovakva osoba (koja se danima krila iza tuđe fotografije) pita da li sam 100% siguran da sam zaljubljen u nju, ako jesam onda možemo povremeno da se viđamo dok ona ne raskrči svoje brojne ljubavnike a nas dvojicu-trojicu će ostaviti u užoj konkurenciju....pa ćemo videti (u igri smo ja, jedan amerikanac i neki tip iz Budve) :dash:

Vid ova mršava, kao ja na mojim razotkrivenim slikama :)

Tanke usne, veliki zubi... lele majko na šta to pušenje liči :sad2:

Poslednja izmena od moderatora:
Pišem o onom što znam,kažem što mislim,često se vrhunski zajebavam.
Ne tražim ni od koga sliku,jer me ne zanima kako ko izgleda,već šta misli....
Svoju,takođe,ne nudim,niti dajem.

Koj' će ****** nekome moja slika i ja sa njom ?
Sve je to obična kolektivna onanija....
Ko misli drugačije i nešto više očekuje od bivanja na Forumu
je nezreo ili budalčina !.

Pišem o onom što znam,kažem što mislim,često se vrhunski zajebavam.
Ne tražim ni od koga sliku,jer me ne zanima kako ko izgleda,već šta misli....
Svoju,takođe,ne nudim,niti dajem.

Koj' će ****** nekome moja slika i ja sa njom ?
Sve je to obična kolektivna onanija....
Ko misli drugačije i nešto više očekuje od bivanja na Forumu
je nezreo ili budalčina !.

Grofe, ja sam se bio oizenio sa zenom koju sam upoznao ja jednom stranom forumu. :per:

Danas je sasvim normalno da se ljudi upoznaju na forumima, faceu ili negde na netu.

Za desetak godina tako ce se upoznavati 90% ljudi.

Upoznavanje na ulicama i zurkama postece - smesno i opasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back