УЖАС: Хрвати и муслимани ВАДИЛИ органе Србима!!!

Rekoh da trebate da budete sretni sto od vasih komsija niko nije poput vas, pa da mu razlog postojanja bude potpuno unistenje jednog naroda, kao vama, jer bi vas inace davno nestalo.

Zalosna je istina da na ovoj planeti postoji narod koji civile smatra neprijateljima, i koji samo protiv njih ume da "ratuje".

Ne moraš se sad posipati pepelom.

Mi smo vam već oprostili, ali vam nećemo zaboraviti. :mrgreen:

A znaci vi u stvari ni nemate ustase.:eek:..............pa dobro kyo, sto odma ne kazes, nego pustis da neki Srbi ovde pomisle kako ima i dobrih rvata:zcepanje::zcepanje:

ja nikad nisam upoznao niti jednog ustašu :think: aj dobro ja sam tu na sveru Hrvatske ...tu zabole ljude i za ustashe i za četnike, rvatine i srbende...ljudi brigaju kako da zarade, investiraju, profitiraju....ne zamaraju se dnevnopolitičkim laprdanjima :mrgreen:

Mozete i na kolenima da klecite, mi ne zaboravljamo i ne oprastamo, u vasem slucaju nema popravnog ispita, samo kazna.

Bila je vec 2 puta, bice i treca.

;)

Svakako, taj otpali moralni nakot, napokon cemo zgaziti kao sline!

To i jeste istorijska uloga toga ljudskog taloga,
kom je satana i dao zadatak da nas sa Bogom zavadi!

To bi vi hteli, u nasoj istoriji 4 puta su nas napale najvece svetske sile i opet smo svima pokazali zube.

Nismo ****** i uvlakaci kao zapadni sUsjedi

;)

Znaš kako prođe onaj ko se igra vatrom?

127364004899.gif

:hahaha:

..turske krvi imate na pretek..evo bas mi Karabatic padne na pamet..

Šta sad ja mogu ako te K.arao Batić i što ti pada na pamet ... Mi smo fini narod, trpeli Turke dok je moglo, posle poslali u Anadoliju i gotova stvar.

Međutim, zaboravili smo ove domaće Turke, kao i vas pokatoličene. Polako, mi smo strpljivi ... :)

Back