Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.853
Za transplantaciju organa su potrebni određeni uvjeti kojih u tim ratom zahvaćenim područjima nije bilo.
А који су то ,,потребни одређени увјети''?
Ухватити живог Србина, зар не!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za transplantaciju organa su potrebni određeni uvjeti kojih u tim ratom zahvaćenim područjima nije bilo.
Кад је могао Тачи да направи "увјете" сигурно су могли и остали.Naravno da nije, kad se nije ni desilo.
Priče za malu djecu.
Zar ti mislis da ti koji su to radili zbog para imaju ikakve druge motive sem istih?
Da ne bi uradio to i pripadniku svog naroda ili vere?
Da li mislis da svaki Hrvat sad zeli da mi izvadi bubreg?
Da je strasno, strasno je, ali ne vidim razlog za blacenje citavih nacija i religija. Zalosno je kako smo zaboravili da budemo ljudi. I da, sto se mene tice, brat ili sestra moze da mi bude bilo koji covek dobre duse, bez obzira na rasu, veroispovest i nacionalnost. Da dodam, ni politicka orjentacija me ne interesuje ni najmanje.
Ima li neko ko nije vadio organe Srbima? Ima li neko da nije nešto oteo Srbiji? Ima li neko da nije našamarao Srbiju? Ima li neko ko nije prevario Srbiju?
Takav narod, a šutiraju ga kao krparu...
Не сумњам да ће СВАКО ДЕЛО ИЗАЋИ НА ВИДЕЛО.
У принципу, оном Дику Мартију ТРЕБА ПОДИЋИ СПОМЕНИК ИСТИНЕ........јер да није било њега СВЕ БИ СЕ ЗАТРПАЛО ЛАЖИМА ЗАПАДНИХ МЕДИЈА...
За тако нешто је потребно много више од појединаца. Потребна је прије свега организација која у свом саставу има појединце од војника, пилота, доктора, везу у иностранству....
Не мислим да су сви који су то радили, то радили због пара....Не вјерујем да је неко иступио пред постројене хрватске војнике и рекао - "требамо живих Срба, да вадимо органе, бићете плаћени". - Тако нешто се сигурно није десило.
Ово се не може приписати појединцу - зашто то покушаваш подметнути?
Немогуће је за неког да то уради и припаднику свог народа.. За урадити тако нешто требају постојати установе...болнице, аеродроми - то је продукт система, начина дјеловања у којем постоји консензус између извршилаца и наручиоца...Новац сигурно није био крајњи циљ...Циљ те организације која је то радила био је идентичан циљу националне борбе - новац који би добили тим путем - био је намјењен циљу борбе - био је намјењен куповини оружја или лобирању на западу...куповини политичара, новинара и сл. Евентуална материјална корист појединаца из те организације - није и не може се тумачити као главни циљ дјеловања исте.
Зашто би ти сада сваки Хрват желио извадити бубрег? Вађење органа је одиграло своју улогу када је требало.
Свакако да нису сви Хрвати жељели вађење бубрега па ни они који су у томе учествовали - међутим њихова жеља није била да траже само злочесте Србе, а ни теби гаранција да би твој бубрег био сачуван. Једино имаш среће што се ниси задесио на кривом мјесту у криво вријеме.
Сигурно је постојала жеља Хрвата да смање број Срба - у реализацији те жеље је учествовао комплетан хрватски систем - и сам систем је снабдијевао довољан број здравих Срба која су били подесни за вађење органа, од тог и таквог система само је требало наручити органе - а наруџбе су долазиле са Запада.
Имаш и право да сам изабереш цркву у којој ћеш се Богу молити, то је твоја приватна ствар и твоје право - не видим да те је неко, на овом форуму, питао за твоје приватне ствари - према томе своју љубав, или своју мржњу, поклони приватно, коме год желиш.
nenadebivi svetosavski humor...
Ima li neko ko nije vadio organe Srbima? Ima li neko da nije nešto oteo Srbiji? Ima li neko da nije našamarao Srbiju? Ima li neko ko nije prevario Srbiju?
Takav narod, a šutiraju ga kao krparu...
НАТО пешадија, и њихови санитетски радници..
...Овде се прича о вађењу органа ЉУДИМА!!!
Не спамуј,....а
ако кренемо од Јасеновца ко зна шта ћемо још
да откријемо. Можда још већу цифру од оне за коју ти мислиш
да је увећана!!!
.
To je vasa specijalnost i jedino sredstvo koje vam je jos ostalo za borbu u vasim lazima
Очигледно је у питању велика и озбиљна организација УБИЈАЊА И КАСАПЉЕЊА ЉУДИ РАДИ ВАЂЕЊА ОРГАНА КАО РЕЗЕРВНИХ ДЕЛОВА ЗА ПРОДУЖЕЊЕ ЖИВОТА БЕЛОСВЕТСКИМ МОНСТРУМИМА.
КО ЗНА КО СВЕ И КОЛИКО ЊИХ У МЗ ИМА ДЕЛОВЕ ПОБИЈЕНИХ СРБА У СВОМ ТЕЛУ ДА БИ ТАКО СЕБИ ПРОДУЖИЛИ СВОЈ САТАНСКИ ЖИВОТ- ни једног не би пустио да пређе границу ако не покаже здравствени картон ако у њему има забележена операција било какве трансплантације...
Katoličko-koljačko-Croatska kućna radinost ... a nije humoristična. Mada, ni muje ne zaostaju.
..mada su tu i Srbendare...
Pitanj eje dana kad ce izaci na videlo da je i Srebrenica delo rvata i direktive iz Zagreba. Srebrenica je planski smisllena da bi zataskala "oluju". Od tih govana nece nikad postat ljudi