Sokolica_M
Domaćin
- Poruka
- 4.428
Neka osećanja... zaspala u nama... u nekom drugom... pod teretom vremena i događaja...
Ona... on... toliko nam bliski... i u nekom svetu gde nas ne čuju, nesnosno daleki... a mi ih zovemo... njih... da nas se sete... da razmisle... da osete... da osete ono što su zatrpali...
... ili sebe zovemo... nekim iznad-svesnim delom sebe... da se pokrenemo... da budemo hrabri... da se prepustimo životu... da ostavimo spavanje i san, ma i lep, ali besmisleniji od ružnih sećanja ili glupe sadašnjosti ili nesigurne budućnosti...
... budim ga mišlju... rečima u sebi...
... budim sebe nežnostima ne predavnim, a olako zaboravljenim...
... uzalud... ili ne...?
I prevazilaze li se ove uzaludnosti... i kako...?
P.S. Bolje od ovoga nisam mogla da napišem.
Tj, jasnije. 
Ma pišite, ako ne možete na mene da se nadovežete, sve što vam ova tema PROBUDI...
Ona... on... toliko nam bliski... i u nekom svetu gde nas ne čuju, nesnosno daleki... a mi ih zovemo... njih... da nas se sete... da razmisle... da osete... da osete ono što su zatrpali...
... ili sebe zovemo... nekim iznad-svesnim delom sebe... da se pokrenemo... da budemo hrabri... da se prepustimo životu... da ostavimo spavanje i san, ma i lep, ali besmisleniji od ružnih sećanja ili glupe sadašnjosti ili nesigurne budućnosti...
... budim ga mišlju... rečima u sebi...
... budim sebe nežnostima ne predavnim, a olako zaboravljenim...
... uzalud... ili ne...?
I prevazilaze li se ove uzaludnosti... i kako...?
P.S. Bolje od ovoga nisam mogla da napišem.
Tj, jasnije. Ma pišite, ako ne možete na mene da se nadovežete, sve što vam ova tema PROBUDI...

Kratko je trajalo, kao sve što je LIJEPO... Brate moj...