Увреде Велимира Илића на рачун Оље Бећковић

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930

edit@ Оригинални наслов теме је без моје сагласности промењен и не одражава стварно стање, Веља није имао намеру да вређа Матијину ћерку већ је наглас преиспитивао разлоге њеног понашања.

Poslednja izmena:
Dosadio je još pre sa neprestanim kmečanjem o odrodjenom CG zavičaju , koga zabole za taj kamenjar
a ovako inače i nije tako loš, a ova je isto dosadna u pm ,na tatu .

дакле теби смета то што често прича о Црној Гори?
Или што се противи измишљању нације и цркве у Црној Гори?

Ne smeta mi nešto,nego su mi dosadne priče o toj bezanačajnoj i slaborazvijenoj državici i tamošnjim domorodcima ,a on je bio jedan od glavnih promotera toga u srpskom javnom mnjenju.
Al koliko vidim i on se smirio i pomirio sa sudbinom što treba pozdraviti.

On je odvec star covek ,i ne moze se vise nositi sa svim i svacim ,a najvise mu je energije pojela cerka u porodicnim svadjama izmedju cetiri zida daleko od ociju javnosti

Ne smeta mi nešto,nego su mi dosadne priče o toj bezanačajnoj i slaborazvijenoj državici i tamošnjim domorodcima ,a on je bio jedan od glavnih promotera toga u srpskom javnom mnjenju.
Al koliko vidim i on se smirio i pomirio sa sudbinom što treba pozdraviti.

па ОК ...али то што се теби нешто не допада не значи да треба пљувати једног академика....
И Никола Хајдин је хвалио Ђиласов, објективно прескупи и не толико на том месту неопходни мост па нисам приметио да га је неко пљунуо због тога.

Nikola Hajdin je doktor nauka i profesor univerziteta ,a Matija je srednjoškolac,tako da nisu baš za poredjenje ,al nek rade šta hoće njihova stvar .

јесу за поређење...обојица су академици.
само није лепо личне афинитете да претвараш у увреде

edit@ Оригинални наслов теме је без моје сагласности промењен и не одражава стварно стање, Веља није имао намеру да вређа Матијину ћерку већ је наглас преиспитивао разлоге њеног понашања.
Šta sad hočete od čoveka?
Da kresne svaku šubaru koju mu nameste? :hahaha:

Ja ne znam zasto se pojedinci ovde bave Matijom Beckovicem,a ne temom. Verovatno i on sam shvata kakvog je izroda napravio ,ali niko ne moze da utice na to. Velja jeste sirovina,ali je vrlo cesto u pravu. Ta droljetina misli da moze da radi sta god hoce,a ustvari je samo jedna propala glumica u pokusaju,a jako los "novinar" ,ostrascena i puna mrznje prema svemu sto ima prefiks srpsko. Pre neku nedelju menjao sam kanale i isprepadao sam se kada sam video njenu narkomansku facu u totalu. Ona i druge tv spodobe su samo odraz sistema vrednosti u novinarstvu i uopste u drzavi.

Tarzan iz cacka olicenje kulture i kucnog vaspitanja.Klasican klosar koji je kandidat za ministra...ALO BRE ZA MINISTRA!!!!!!! To govedo da nas predstavlja po svetu i da nam kroji zivot?

Naravno da ce velja a ne izdajnici canak tadic i pajtic

Velja je veliki gospodin i domacin. Razumljivo je sto ga vi separatisti ne volite

ZIVEO VELJA!!!

Olja je sujetna zen a koja je besna sto su neki tamo toma i velja skinuli sa vlasti njenog drugara sa dorCHola tadica. Velja joj je lepo reko:

KO SI TI ZENO DA ODREDJUJES KO CEUOVOJ ZEMLJI DA BUDE MINISTAR? TO RADI NAROD NA IZBORIMA

ziva nisam dok ne upoznam tih 46 ljudi koje je glasalo za velju (verovatno uza familija i olos koji se bogati uz njega). nego kad smo kod velje...
nije vam bio dobar kad je isao kod klintona i olbrajtove...
pa nije bio dobar kad je bio u vladi sa djindjicem...
pa je sad zlatan posle zilion afera jer pljuje po olji beckovic.

Tarzan iz cacka olicenje kulture i kucnog vaspitanja.Klasican klosar koji je kandidat za ministra...ALO BRE ZA MINISTRA!!!!!!! To govedo da nas predstavlja po svetu i da nam kroji zivot?

слажем се...мада када је Зоран Живковић могао да буде премијер, Чеда потпредседник владе, Цветковић премијер, Чанак лик који морално суди и пресуђује....онда чак ни Веља не изгледа толико лоше

слажем се...мада када је Зоран Живковић могао да буде премијер, Чеда потпредседник владе, Цветковић премијер, Чанак лик који морално суди и пресуђује....онда чак ни Веља не изгледа толико лоше

i kad je dusan mogao da bude ministar policije, i kad je dinkic mogao da bude ministar svega vezano za pare... na greskama se valjda uci?

Back