Ма, сад је ново време- дај бар неког машинског техничара, а?
Ja tretiram to drugačije-birajmo najboljeg.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, сад је ново време- дај бар неког машинског техничара, а?
Franak,ajde se vrni ovamo,pa da voziš Bus ili Kamion
Znaci socijala nije dovoljna da nastavis da zivis u Svici pa si poceo da kmecis na forumu kako je sve skupo? Pa naravno da je skupo kad ne radis i grebes se.
Kroz Srbiju je prošlo nekih milion migranata sa Bliskog i daljeg istoka. Želju da ostane u Srbiji izrazilo je njih oko stotinak. Niko nije lud da iz bede odlazi u malo manju bedu.
Prosečan Srbin nije svestan koliko je Srbija u evropskim okvirima bedna zemlja. Ko je jadniji od nas? Makedonija je tu negde , Albanija čak i bolja od nas...i niko više.
Videćemo za kamiondžije,Meni su pričali gazde transportnih kompanija kako imaju velike probleme da zadrže vozače.Kažu da će od nove godine ostati bez ljudi.Nema ni tih ludih klinaca na pretek.Nemamo tako masovnu proizvodnju istih
To je zato što su te gazdurine iz špedicije teški tupani i neuke rabadžije pune kompleksa pa guraju po preko 50 nečega što se i ne bi moglo nazvati kamionima nego leševima na 6 točkova. Uzimaju svaki posao koji im se nudi pa makar to bilo i prevoz mesnih proizvoda iz Nemačke na Kosovo u neispravnoj hladnjači kamionom bez kočnica. Njihove potrebe ne može da podmiri ni cela Srbija sa sve penzionerima i decom kad bi prešla u kamiondžije. Realno je da ih ima koliko hoćeš.
Da li je Srbija zemlja drugog sveta ili treceg sveta?
Трећег. Други је нестао са прежаљеним СССР.
Zar to nije bila hladno-ratovska podela gde su nesvrstani bili zemlje treceg sveta?
Pretpostavljao sam da je podela u zadnje vreme na bazi ekonomske moci.
Колико се ја сећам, први свет је Запад. Други свет је био СССР и њихови трабанти, а трећи свет су клош... пардон, честити и напаћени народи Африке, буквалне или метафоричке.
Uff,nisi ni svestan koliko je ovo boldovano tačno.
"U Hrvatskoj sada imamo sto zaposlenih, a izvan Hrvatske njih 50. U proseku su njihove plate više od 1.000 evra, naravno, u zavisnosti od segmentu u kojem rade. Bilo bi dobro da su ta davanja na plate i iz plata bar 20 do 30 posto niža, i da su plate naših zaposlenika toliko više. Stalno smo u strahu da će nam otići najvažniji ljudi, jer neprestano dobijaju ponude drugih kompanija", ističe on.
Vučićeve sektaše mantre se šire po kontrolisanim medijima...
"Uvozićemo vozače iz zemalja trećeg sveta": Srpski majstori beže na Zapad, pa naše autobuse i kamione nema ko da vozi (PLATE)
https://www.telegraf.rs/vesti/beogr...nase-autobuse-i-kamione-nema-ko-da-vozi-plate
Pa sve i da za ozbiljno uzmemo ove idiotarije, zar oni misle da neki "Treće-Svetaš" koji doklepeće do Srbije neće si dati truda da predje jos 400-500 km i ode do te iste Nemacke gde ode i nase roblje za vecu platu...
A posebna je tema kad kao Srbija prica o "Trecem svetu"...a i sama je pod SNSektom postala zemlja treceg sveta...
...
Ma radi on.Samo,sve radi pogrešno
Evo i mene u Nemackoj. Nikad vise da mi Vucic daje 200 eura platu.