Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li neko zna da li se isplati uvesti polovnjaka iz Rumunije i Bugarske i ako da onda zamolio bih za neke dobre linkove sa auto oglasima u tim drzavama
Hvala unapred
ali, ja sam cuo price da su kola iz Bugarske jos losija nego kod nas, mislim na kupovinu polovnjaka sa placeva. A znam i jednog koji ih dovozi iz Bugarske pa preprodaje ovde. A imam i par prijatelja koji su kupili takva vozila, uprkos pricama i za sad je samo jednom od njih auto riknuo. Opel Agila, 2002.-go, krenuo on sa porodicom na put (na svu srecu ne tako dalek) i, da ga citiram, zakovao motor. Dakle, za sad samo njega znam da je bacio pare. A ako se desi jos nekome, javicu.
Hvala,
evo upravo sam proverio link i vidim da ima dosta toga ali ove price o kvalitetu mogu biti vrlo diskutabilne.
Grubo receno 2 leva dode kao 1 eur pa vi vidite cene.
od poznanika koji rade ovaj posao sa autima sam cuo da slika auta i cena nemaju veze jedno sa drugim...najcesce...ali sam i cuo za auto plac sa 60.000 automobila...za neverovati...kazu na tom placu ako kupis auto preko4000 evra...dobijes 1 gratis...naravno stariji ali u voznom stanju..a ne moze se uvesti legalno...
od poznanika koji rade ovaj posao sa autima sam cuo da slika auta i cena nemaju veze jedno sa drugim...najcesce...ali sam i cuo za auto plac sa 60.000 automobila...za neverovati...kazu na tom placu ako kupis auto preko4000 evra...dobijes 1 gratis...naravno stariji ali u voznom stanju..a ne moze se uvesti legalno...
To je stvarno neverovatno, mislim na plac od 60.000 vozila. Pa na ovom bugarskom sajtu je kompletna ponuda oko 75.000 vozila i to iz cele Bugarske, a ovaj ce skoro toliko na jednom placu da ima. I kolki je taj plac?
rece da trebA surak da ga vodi naprolece da bira auto...kaze da plac ne moze danima da se obidje...pricam ono sto mi je receno...bio nisam...a ako odem mogu licno da demantujem ili potvrdim...ne secam se grada kako se zove...kad saznam napisacu...