Uvoz polovnih iz Belgije i Italije

speedlover

Početnik
Poruka
14
Postovanje svima,
interesuje me da li neko zna neku osobu koja je verodostojna i koja je spremna da ode u Belgiju ili Italiju i odatle doveze polovan automobil.
Treba mi neko ko je vise puta bio tamo i zna jezik i pokazao se kao posten po pitanju posla.
Molio bih vase preporuke i licna misljenja.
Hvala unapred

I sta ako taj auto koji si ti video na internetu ne bude dobar? Hoces coveku placati hotel i gorivo dok ti ne nadje auto po tvojoj meri?
Da,da samo gorivo i vinjete sa col tablicama kosta oko 400-500 eura!
Zar u ovom silnom moru automobila koji su vec uvezeni ne mozes da nadjes dobar auto?
Ako ne mozes onda ti trazis dlaku u jajetu i najbolje je da odes da kupis nov.
Bez uvrede ali meni stalno takvi dolaze a ne raznmisljaju da kupuju polovan auto i da ga tako i placaju a to sto bi oni nov po ovoj ceni nek malo izvinu-al takav ne postoji.

Ja sam uvezao Golfa 4 1.9 TDI (DI - crveno) (116 konja , 6 brzine, ovo se malo hvalim :-D ) baš iz Italije, uvezo mi ga je neki čovek iz Valjeva, on se bavi time uvozi automobile, ti mu kažeš koj auto hoćeš i do koliko para on ga uvezi, čak i ne moraš da ga otkupiš ako ti se ne svidi, ili misliš da ima neke mane. Ali mislim da prefendira automobile Nemačke proizvodnje, (neznam šta bi ti hteo) i što je najbitnije, cene koje traži su dosta realne u svakom slučaju realnije od cana na svim auto placevima, a izbor je isti.

Pravila nema odakle stizu "najbolji" polovnjaci, ali da je opste poznato da iz Belgije, Holandije, Svedske... mogu stici skoro kao novi, je potpuna istina. Za gore navedenu Italiju, je cista laz. Znam brdo slucajeva mogu cak reci i zrtava preklapanih, spajanih, prekucavanih, prepakivanih raznoraznih fijata i lancija...

Sto se tice konkretno Belgije, ja sam uvezao 2 Volkswagena iz iste. Imam prijatelja koji drzi auto plac u Novom Sadu i zove se Auto Shop NS. Ne znam da li i dalje ide gore, pozovi pitaj. Ali sto se mene konkretno tice, ja sam bio malo probirljiv, i detaljista, sve u svemu dobio sam sta sam trazio, i sasvim zadovoljan "ulovom" i cifrom.

Sa komentarom clana Dule021 se ne slazem. Dobrih kola i postoji ovde, ali ti koji ih prodaju prave ozbiljne mutljavine sa istima, tako da cu pre platiti da mi se dotera od coveka kome verujem nego platiti manje i prevaren.

Sve najbolje u potrazi.

Back