uvoz iz Italije????

bunny_nish

Početnik
Poruka
5
Imam dobrog prijatelja u Italiji, i neshto pocetnog kapitala. Viza mi nije problem tako da i ja mogu chesto tamo...pitanje je sada, da li postoji neshto (i sta je to) sto bi moglo da se uvozi iz Italije u Srbiju i da se isplati??? Ne zelim da otvaram butike sa nekim "markiranim" stvarima niti ono parfemi, shaniranje itd...vishe me zanima neka varijanta sa nekom jeftinijom robom koja se realno moze prodavati u Srbiji i koju ce ljudi zeleti da kupe (imajuci u vidu da se vecini i ne zivi). Ali evo recimo ono sto mi je intersantno su recimo mob. telefoni, ali polovni. Njih uvek mozesh da pustish na oglas, a ja sam sa 10-ak evra po aparatu vishe nego zadovoljan...svejedno. Na kraju krajeva (oduzi se tema) nije obavezna Italija, samo mi je lako izvodljivo sve vezano za istu. Povezao bih se sa nekim ko mozda zivi ili radi negde "van" i gde su aparati jeftiniji za toliko da cu ja moci da se sitno ugradjuem, a da ih ovde prodajem....

POZDRAV!!!!

branimir.spasic@gmail.com

A sto ne bi bio drug patriota pa da izvozis u Italiju & pomognes posrnulu nam ekonomiju? :hahaha:

Bravo ovo je lep odgovor a predhonik koji je postavio ovo pitanje jos uvek zivi na nekoj svojoj planeti zemlji cuda ...bajki meseca i zvezda .....Ej ja sam ti ovde u Italiji preko 10...tak godina ...i ono sto stvarno i treba da bude cilj je da prodamo nesto svoje sto oni nemaju medjutim pitanje koliko ce i njima to biti interesnatno ...a ono ''muvanje ja tebi ti meni zvaka pa ugradjivanje to zaboravi oni su mnogo davno prosli te fazone koje smo mi tek azbuku naucili tokom 90...tih .....surova je istina koja nas ocekuje kada oslobode sengen ..istina za nase ljude gde smo ,ko smo i koliko smo unazad za ovo vreme koje je proslo tokom raotva raznih.....mnoge nase ideje vec prodaju bosanci ...slovenci ,hrvati ...i drugi ....Ajvar vec provaljen ,domaci sir takodje...one gluposti zenske ..heklane stvari takodje...neznam sta jos mozemo ponuditi ,,,,,postavimo predloge bolje nego da razmiljamo o muvanju sa njima ......

Sto se tice toga reci cu nesto sto nebi trebalo kao clan lovackog udruzenja,ali mi vec izvozimo u italiju nazalost nije bas legalno tako da nove ljude zbog rizika ne ukljucujemo u proces,jeste unosno ali zao mi je.

A za pecurke probaj firmu INTERFOOD atenica,cacak izvoze pecurke cak i u nju-jork.

Back