Uvoz automobila u Srbiju

Eur1 takodje nema veze sa AMSS jer to je stvar carine.
Auto se mora odvesti u carinsku zonu i tamo ce ga spediter smestiti u neko od skladista.
Auto se izveze iz skladista da bi se odvezao do AMSS koji je tu u blizini i kad se pregleda mora se vratiti u skladiste.
To je carinski prekršaj može jedino šlep službom ne sme da se vozi. Daješ pogrešne informacije koje nekoga mogu skupo da koštaju.

Nisi nikada uvozio auto pa nemaš pojma od ulaska u zemlju imaš 48h da predaš vozilo u carinski magacin inače si u prekršaju. Usput se odradi ams pregled da se izbegnu troškovi.
Ne nego si ti uvozio.:hahaha:
Kakvi troskovi da se izbegnu to ne spominjes?
Ajde majke ti rodjene jedva cekamo da cujemo koji su to troskovi.
A sto se tice voznje jesi ti toliki retard da ne znas da se u sklopu carinskog skladista nalazi na 100m od njih i AMSS ispitno mesto?
Tu nema saobracaja i tu se mogu voziti kola bez bojazni od policije jer prakticno i ne mogu da ti pisu kaznu jer je to sve u jednom krugu.
Jel se ne secas da sam pisao kako obaraju godiste? Pa kad sam rekao da prvo uradim AMSS gde ce pisati godiste pa da mi onda carina carini po njihovom papiru? Ali carina ne priznaje AMSS papir tako da ne lupetaj da se mora prvo odraditi u roku od 48h AMSS jer to je ortodoksna laz.
To sto je neko tebe zaebbao i tako uradio to je nesto drugo. Uostalom to se mozda i moralo uraditi za nov auto jer kazes da si uvozio nov auto. Za polovne tako ne ide tako da ne lupetaj.
Zasto imas potrebu da nekog pravis budalom a pritom ne vidis sebe?
Ti si za mene jedna mala mrvica koja ocigledno pojma o kolima nema.
Uvezao si jedan auto i sad nam solis pamet a usled nemoci vredjas jer si bolestan.

Ajde majke ti rodjene jedva cekamo da cujemo koji su to troskovi.
A sto se tice voznje jesi ti toliki retard da ne znas da se u sklopu carinskog skladista nalazi na 100m od njih i AMSS ispitno mesto?
Tu nema saobracaja i tu se mogu voziti kola bez bojazni od policije jer prakticno i ne mogu da ti pisu kaznu jer je to sve u jednom krugu.
Jel se ne secas da sam pisao kako obaraju godiste? Pa kad sam rekao da prvo uradim AMSS gde ce pisati godiste pa da mi onda carina carini po njihovom papiru? Ali carina ne priznaje AMSS papir tako da ne lupetaj da se mora prvo odraditi u roku od 48h AMSS jer to je ortodoksna laz.
To sto je neko tebe zaebbao i tako uradio to je nesto drugo. Uostalom to se mozda i moralo uraditi za nov auto jer kazes da si uvozio nov auto. Za polovne tako ne ide tako da ne lupetaj.
Zasto imas potrebu da nekog pravis budalom a pritom ne vidis sebe?
Ti si za mene jedna mala mrvica koja ocigledno pojma o kolima nema.
Uvezao si jedan auto i sad nam solis pamet a usled nemoci vredjas jer si bolestan.

bogami ovo moje carinsko skladiste nalazi se na Trandzamentu.

Lepo nisi nikada u životu uvezao auto pa pričaš napamet. Ako uvoziš registrovano vozilo usput uradiš i amss pregled pa ostaviš vozilo u carinskom magacinu do okončanja postupka. Ne ti savetuješ ljudima da uzimaju auto iz carinskog magacina i voze rizikujući da popiju kaznu. Jel vidiš kako nemaš pojma? Meni je carinski magacin bio na vilinim vodama a ams u krnjači.

Lepo nisi nikada u životu uvezao auto pa pričaš napamet. Ako uvoziš registrovano vozilo usput uradiš i amss pregled pa ostaviš vozilo u carinskom magacinu do okončanja postupka. Ne ti savetuješ ljudima da uzimaju auto iz carinskog magacina i voze rizikujući da popiju kaznu. Jel vidiš kako nemaš pojma? Meni je carinski magacin bio na vilinim vodama a ams u krnjači.

dobro, on je verovatno tako udesio da je odabrao carinsko skladiste blizu AMSS da bi mogao takod a radi, mada Zakon o Carini kaze da vozilo u postupku carinjenja ne sme nikako da napusti skladiste.

A i koji moj da ga napusta kad AMSS treba tek kasnije.

Mozda je zato ovaj moj spediter meni rekao da oni organizuju da im ddje ovaj iz AMSS i uslika auto.

Ako si firma DOO ili PR mozes i sam sebi da odradis spediterske poslove nije to nikakva visa matematika, obicno popunjavanje papira. Jedinos to ne mozes da radis spediciju za drugog ako nisi registrovan kao spediter. A za sebe mozes.

Ali, da bi te spediteri naterali da placas i njima oni onda otvaraju privatna carinska skladista jer auto mora biti u carinskom skladistu dok se ne zavrsi posao.

Tako da prakticno i ne mozes izbeci speditera.

Ko je koliko uvezao to zan Bog a ti si glup kad mislis da ja nisam uvozio automobile. Ja to samo ne radim od 2010 godine jer sam skontao da je ovaj nacin bolji a bavim se 20 godina ovim poslom pa sracunaj sam koliko godina sam uvozio.
Kao drugo opet pokazujes svoju glupost jer ja sam pricao konlkretno o carinskom skladistu u Luci jer je za to i pitano ali tamo gde ne postzoji ispitno mesto tamo dodju ljudi iz AMSS i sve odrade na licu mesta.
Sad ti vidi ko nema pojma i koliko u stvari prosipas svoju pamet davajuci pogresne informacije na forumu.
I jos ne cusmo sta se to ustedi kad pre carine uradis AMSS? :rotf:

Ko je koliko uvezao to zan Bog a ti si glup kad mislis da ja nisam uvozio automobile. Ja to samo ne radim od 2010 godine jer sam skontao da je ovaj nacin bolji a bavim se 20 godina ovim poslom pa sracunaj sam koliko godina sam uvozio.
Kao drugo opet pokazujes svoju glupost jer ja sam pricao konlkretno o carinskom skladistu u Luci jer je za to i pitano ali tamo gde ne postzoji ispitno mesto tamo dodju ljudi iz AMSS i sve odrade na licu mesta.
Sad ti vidi ko nema pojma i koliko u stvari prosipas svoju pamet davajuci pogresne informacije na forumu.
I jos ne cusmo sta se to ustedi kad pre carine uradis AMSS? :rotf:

tako je rekao i meni moj buduci spediter skladistar sa Trandzamenta.

Poslednja izmena od moderatora:
Kazu da ce od 1. januara 2024. biti moguc samo uvoz EURO 5 i nabolje dakle +2010, a od 1.1.2025 EURO 6 sto je valda 2014+

Istovremeno EU ali to ce stupiti na snagu tek 2027 ogranicava izvoz polovnjaka da bi zastitila trziste reciklaze.

Italija vec sada ne dozvoljava izvoz automobila koji nemaju vazeci tehnicki.

Nema ni duleta već neko vreme na forumu

Screenshot_2023-10-04-12-00-17-791-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Back