Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.526
Koliko se ceka otprilike na carini u NS kod uvoza polovnjaka i kako se resava atest Agencije za bezbednost? Jel se vozi auto kod njih ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je pokazatelj da ti oko uvoza jako malo znas.Od ulaska u zemlju imaš 48h da odradiš amss
Uzimaju ti 120€ za nista.Cekaj sta rade ovi u Amss?
Od ulaska u zemlju imaš 48h da odradiš amss pregled. Zbači doputuješ, dobro se naspavaš i sutra pravac amss pregled pa u carinski magacin. Kada dobiješ amss potvrdu pravac špediter predaš mu sva dokumenta i čekaš.
Amss (auto moto savez srbije) pregleda auto i fotka a onda agencija za bezbednostna osnovu toga i još koječega proceni dal je auto ok i donese rešenje izda ti potvrdu sa kojom ideš dalje kod špeditera.
Takonmi je objasnio špediter, carini se na neku klotaru bez ikakve opreme. Recimo moj auto se prodavao za 10.000 evra koliko sam ga platio ali se prodavao model bez klime bez centralne bez podizača za 7000e. E oni carine taj najjeftiniji model koji je bio. Nadam se da si razumeo.
Ne lazi ljude na forumu opet ti kazem.Od ulaska u zemlju imaš 48h da odradiš amss pregled.
Verovao ili ne odradi se za 10 minuta. Licno stajao ko zna koliko puta kraj auta dok ga oni pregledaju. Moze da bude nesto duze jer moraju da skidaju suspleh ispod motora kad ne mogu da dodju do broja motora ali i to je 5-10 minuta duze. Ili jos duze kod ovih sa metanom gde mora da se skine oplata oko boca da bi ocitali brojeve sa boca.Amss ti je prost i jednostavan sat dva max
A nama si se hvalio da si platio 7000 auto. KAo drugo nov auto se moze uvesti ali uz velike peripetije i zato niko ne uvozi nov auto nego isti mora biti star 6 meseci tj da je toliko dugo registrovan preko i onda ga uvozis normalno.Recimo moj auto se prodavao za 10.000 evra koliko sam ga platio
Dobio sam povrat poreza, to je nešto sasvim normalno u uređenim zemljama. Za tebe naučna fantastika.A nama si se hvalio da si platio 7000 auto.