Uvoz automobila, pomoć i saveti

Hvala. Sta mislite ovako odokativno? Da li je moguce da ova Mazda kosta 1900€?

Moguce je naravno. Dosta ljudi ne zna da vodi racuna o ovim wenkel motorima pa kad dodje do problema poklanjaju auta bud zasto.

Inace u pitanju je fenomenalan automobil sportski, u rangu jednog Porsea 911 Turbo ,

pogledaj kakva je vremena imao auto na stazama , bolje rezultate od BMW M3 , Mercedesa SLK AMG i mnogih drugih izvikanih masina.

Jedino je ko sto rekoh problem sto je taj wenkel poseban, i trazi posebnu negu razlicitu od klasicnih motora, ali nije bauk ako procitas i pridrzavas se pravila.

Cak i u slucaju da je kompresija motora losa, to se resava narucivanjem seta dihtunga koji kostaju oko 1000 evra.

Cak i da treba da se zameni ceo motor , on kosta 3000 evra nov tj 4000 americkih dolara i moze da se naruci i stigne kod nas . U najboljem slucaju auto ima dobru kompresiju i treba da se odrzava, ako je kompresija losa treba da se izmenjaju dihtunzi, u najgorem slucaju ako je motor otisao , treba da kupis za 3000 evra nov

Sve u svemu za manje para se ne moze imati bolja masina sportskih performansi.

Auto slicnih performansi i linije, kao ovaj kosta najmanje 3-4 puta vise novca.

Kazu da je auto veoma udoban, ima idealan raspored snage blizu 50-50 , registracija ko za punta a auto od 230 KS, vrhunski je zabavan, full opremu ima cak i grejace sedista, a mane su osetljivost i veca briga za odrzavanje tog wenkel motora kao i jaca potrosnja u gradu koja ide oko 15 litara - i mislim da ne mozes da mu stavis plin :D

Poslednja izmena:
Ovaj prodavac neki opasan matematicar kad je auto sa 136 ks pojacao za 30 ks i sad ima 155 ks.:hahaha:
Opet se pokazalo tacno da je ono sto ja govorim tacno i da je bolje uzeti dobar auto iz Italije nego dobar auto iz Nemacke,Austrije i Svajcarske jer tamo se toliko soli da su kola truljava.

Don, ili neko ko se razume, pitanje -

Imam Passat B3 registrovan u srbiji, u "smrt" stanju. Ne radi vise nista, lezajevi, solje, viljuske, silen blokovi, felne krive, elektronika u haosu, nijedna kvaka, brava, nema nebo, show od auta.

Sestra iz Minhen-a ima B3 isto godiste isti motor, savrsen, utegnut kao avion, koza, dodati senzori, Touch DVD, felne sa G60, bukvalno 95% fabricko stanje odrzavan originalnim fabrickim VW delovima

E sad - sestra uzela Allroad Quatro, Passat zavrsio nemacku karijeru jer se vise ne vozi a sestra pre nego sto ga proda, pitao sam je da li postoji varijanta da auto uzmem i da premestim sve osim sasije i motora posto je motor jedino sto mi i radi na mom pasatu (1.8 66kw monopoint cuveni mazga motor). Ja bih bukvalno ceo njen Passat spakovao u moj, kompletno sve deo po deo

E da ne davim vise, postoji li opcija da ja taj B3 dovezem u srbiju i da ostane u srbiji bez dalje papirologije i problematike ? On ima i katalizator koji doduse nasa drzava ne priznaje, zanima me koja je najjeftinija varjanta odnosno najjednostavnija procedura da taj auto dovezem, ili mi je jedina opcija da sve to prepakujem u Minhenu ? Mnogo bi mi znacilo ako bih taj auto mogao sto bezbolnije da dovedem ovde, posto bih u krajnjoj crti sam sve to radio

Jel moze da ga registruje ona, sa Zoll tablama, ili mora da plati kompletnu registraciju da bi ga dovezla u srbiju ? Ja necu da joj pravim ikakav trosak bez obzira sto ima para ko knez, ionako joj uzimam auto za dzabe.

Postoji li opcija da se auto uveze bez registracije za potrebe delova ?

I ako neko zna da mi kaze, koja je varijanta da ja dovezem taj auto ako bi prijatelj madjar sa tim kolima usao u srbiju, odnosno dal moze tako ?

Jel moze da ga registruje ona, sa Zoll tablama, ili mora da plati kompletnu registraciju da bi ga dovezla u srbiju ? Ja necu da joj pravim ikakav trosak bez obzira sto ima para ko knez, ionako joj uzimam auto za dzabe.

Postoji li opcija da se auto uveze bez registracije za potrebe delova ?

I ako neko zna da mi kaze, koja je varijanta da ja dovezem taj auto ako bi prijatelj madjar sa tim kolima usao u srbiju, odnosno dal moze tako ?

znam dosta ljudi ofarbali auto u istu boju tablice u torbu ( duplo dno ) i vozi , ali treba imati u pantalone ???

Imam Passat B3 registrovan u srbiji, u "smrt" stanju. Ne radi vise nista, lezajevi, solje, viljuske, silen blokovi, felne krive, elektronika u haosu, nijedna kvaka, brava, nema nebo, show od auta.

Sestra iz Minhen-a ima B3 isto godiste isti motor, savrsen, utegnut kao avion, koza, dodati senzori, Touch DVD, felne sa G60, bukvalno 95% fabricko stanje odrzavan originalnim fabrickim VW delovima

E sad - sestra uzela Allroad Quatro, Passat zavrsio nemacku karijeru jer se vise ne vozi a sestra pre nego sto ga proda, pitao sam je da li postoji varijanta da auto uzmem i da premestim sve osim sasije i motora posto je motor jedino sto mi i radi na mom pasatu (1.8 66kw monopoint cuveni mazga motor). Ja bih bukvalno ceo njen Passat spakovao u moj, kompletno sve deo po deo

E da ne davim vise, postoji li opcija da ja taj B3 dovezem u srbiju i da ostane u srbiji bez dalje papirologije i problematike ? On ima i katalizator koji doduse nasa drzava ne priznaje, zanima me koja je najjeftinija varjanta odnosno najjednostavnija procedura da taj auto dovezem, ili mi je jedina opcija da sve to prepakujem u Minhenu ? Mnogo bi mi znacilo ako bih taj auto mogao sto bezbolnije da dovedem ovde, posto bih u krajnjoj crti sam sve to radio
idi gore s tvojim krsem pa prepakuj

Najjeftinije i najbezbednije je da ti ga sestra dotera na redovne table, i odnese tablice i brif da ga odjavi, a ti se posle igraj sa njim do mile volje. Može i taj prijatelj Mađar da ti ga ubaci, ali jedini uslov, u oba slučaja, da bi ušao u Srbiju, jeste da uđe na redovne table. Nikakve žute, crvene i slična sranja.

Back