Grudobolja
Zainteresovan član
- Poruka
- 241
Ili idi na temu "Preporuke za kupovinu vozila" na ovom forumu i pročitaj skorašnja pro*eravanja o Wankel motoru i toj Mazdi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala. Sta mislite ovako odokativno? Da li je moguce da ova Mazda kosta 1900€?
Poštovanje Don, koliko bi koštao dovoz (do Subotice), carina i ostale dažbine za sledeći motocikl:
http://suchen.mobile.de/motorrad-in...tm_medium=textlink&utm_campaign=Recommend_DES

Pitanje za Don-a :
mazda 6
2004
1998 cm3
100kw
presla 154000 km
troskovi carine i hvala

Nemam informacija vise sem tih nazalost. A evo ga i oglas :
http://www.polovniautomobili.com/oglas5219205/mazda_6_diesel_20/
Mislim da taj auto mora da doveze neko ko ima boravak u inostranstvu i onda da se odjavi.

Jel moze da ga registruje ona, sa Zoll tablama, ili mora da plati kompletnu registraciju da bi ga dovezla u srbiju ? Ja necu da joj pravim ikakav trosak bez obzira sto ima para ko knez, ionako joj uzimam auto za dzabe.
Postoji li opcija da se auto uveze bez registracije za potrebe delova ?
I ako neko zna da mi kaze, koja je varijanta da ja dovezem taj auto ako bi prijatelj madjar sa tim kolima usao u srbiju, odnosno dal moze tako ?
A na plastici saobracajne ne pise boja... samo ti fali nalepnica i tablice pod misku i pravo po auto![]()
idi gore s tvojim krsem pa prepakujDon, ili neko ko se razume, pitanje -
Imam Passat B3 registrovan u srbiji, u "smrt" stanju. Ne radi vise nista, lezajevi, solje, viljuske, silen blokovi, felne krive, elektronika u haosu, nijedna kvaka, brava, nema nebo, show od auta.
Sestra iz Minhen-a ima B3 isto godiste isti motor, savrsen, utegnut kao avion, koza, dodati senzori, Touch DVD, felne sa G60, bukvalno 95% fabricko stanje odrzavan originalnim fabrickim VW delovima
E sad - sestra uzela Allroad Quatro, Passat zavrsio nemacku karijeru jer se vise ne vozi a sestra pre nego sto ga proda, pitao sam je da li postoji varijanta da auto uzmem i da premestim sve osim sasije i motora posto je motor jedino sto mi i radi na mom pasatu (1.8 66kw monopoint cuveni mazga motor). Ja bih bukvalno ceo njen Passat spakovao u moj, kompletno sve deo po deo
E da ne davim vise, postoji li opcija da ja taj B3 dovezem u srbiju i da ostane u srbiji bez dalje papirologije i problematike ? On ima i katalizator koji doduse nasa drzava ne priznaje, zanima me koja je najjeftinija varjanta odnosno najjednostavnija procedura da taj auto dovezem, ili mi je jedina opcija da sve to prepakujem u Minhenu ? Mnogo bi mi znacilo ako bih taj auto mogao sto bezbolnije da dovedem ovde, posto bih u krajnjoj crti sam sve to radio
Don, ili neko ko se razume, pitanje -
Imam Passat B3 registrovan u srbiji, u "smrt" stanju. Ne radi vise nista, lezajevi, solje, viljuske, silen blokovi, felne krive, elektronika u haosu, nijedna kvaka, brava, nema nebo, show od auta.
Sestra iz Minhen-a ima B3 isto godiste isti motor, savrsen, utegnut kao avion, koza, dodati senzori, Touch DVD, felne sa G60, bukvalno 95% fabricko stanje odrzavan originalnim fabrickim VW delovima
E sad - sestra uzela Allroad Quatro, Passat zavrsio nemacku karijeru jer se vise ne vozi a sestra pre nego sto ga proda, pitao sam je da li postoji varijanta da auto uzmem i da premestim sve osim sasije i motora posto je motor jedino sto mi i radi na mom pasatu (1.8 66kw monopoint cuveni mazga motor). Ja bih bukvalno ceo njen Passat spakovao u moj, kompletno sve deo po deo
E da ne davim vise, postoji li opcija da ja taj B3 dovezem u srbiju i da ostane u srbiji bez dalje papirologije i problematike ? On ima i katalizator koji doduse nasa drzava ne priznaje, zanima me koja je najjeftinija varjanta odnosno najjednostavnija procedura da taj auto dovezem, ili mi je jedina opcija da sve to prepakujem u Minhenu ? Mnogo bi mi znacilo ako bih taj auto mogao sto bezbolnije da dovedem ovde, posto bih u krajnjoj crti sam sve to radio