Uvoz automobila iz Slovenije

Provozaš auto i sve mora da bude ko novo ništa ne sme da lupa.

Sedišta i kompletan enterijer su kao novi iz salona na 250.000 km ne sme jedan končić da viri.
Znaci po tebi su onda ovi sto kupuju nova kola totalne budale?
Sto bi neko davao 20000€ kad moze da uzme isti takav auto za upola manje a star 4-5 godina a evo sam kazes da je sve kao novo. U cemu je onda razlika?
A ko se razume u carinjenje nek se razume. Ja znam sto znam i videli smo kako si ti lupetao da se mora homologacija raditi pre carine da bi se ustedelo. Pa nismo dobili odgovor sta se to ustedi a pobrkao si i loncice sa tih 48h tako da -u redu je.:hahaha:

Uradi se homologacija dok auto može da se vozi pre nego što ode u carinski magacin odakle po zakonu ne izlazi do okončanja procedure. Lepo ti je objašnjeno ali ti pitaš jednote isto i mlatiš praznu slamu.
Tema je kako sam da uvezeš auto.

Poslednja izmena od moderatora:
‚Pa ne mora da se uradi jer dodju iz AMSS da pregledaju na licu mesta auto.
Al ti izgleda nisi bas upucen u sve to pa si tako uradio ne znajuci sta se sve moze.
Kad bih ja samo tebe ispravljao u temama gde pises kao da su sve jedna tema....:manikir:

Tema je da uvezeš auto ne čitaš šta piše ne šleper automobila. Kako ti sada dođu a na prethodnoj strani si pisao da izvezeš auto iiz carinskog magacina (što je ilegalno i kažnjivo zakonom) odvezeš na amss pregled? Aj se dogovori šta pišeš teško te pratiti. Namerno daješ dezinformacije kako bi zbunio ljude koji hoće da uvezu auto.

Kako ti sada dođu a na prethodnoj strani si pisao da izvezeš auto iiz carinskog magacina
Nisi citao tu temu kao po obicaju .
Auto ako ima u okviru carinskog magacina AMSS pregled auto se odveze na tockovima kod njih na pregled.
Ako ga nema onda dolaze na lice mesta i tu ga slikaju.
Poenta je da to nije nista drugo do obicno slikanje auta i brojeva sasije i motora.
Znaci,samo je dovoljno procitas sta neko pise i onda bi ustanovio da bas i nisi informisan najbolje.

Šta da isproverava dovoljno da pregledaš auto ako je motor prašnjav tačno vidiš šta je gde neko pipao i popravljao. Provozaš auto i sve mora da bude ko novo ništa ne sme da lupa.

Zato preprodavci peru motore sonom kiselinom da se ne vidi šta je sve remontovano i krpljeno.

Sedišta i kompletan enterijer su kao novi iz salona na 250.000 km ne sme jedan končić da viri.
Zavisi od auta. Na nekima su i na pola miliona nova, na nekima se na 100.000 vide tragovi. Na Daciji na 200.000 ispadnu zice na sedistu. Na Meganu 2 pre restajlinga se poguzvaju na 100.000km, posle restajlinga teraju 300.000 bez tragova.

Back