boki.335
Obećava
- Poruka
- 56
E ovako zanima uvoz automobila iz slovenije u srbiju za preprodaju pa moze li neko da mi da neki savet. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ovako zanima uvoz automobila iz slovenije u srbiju za preprodaju pa moze li neko da mi da neki savet. Hvala
Za biznis preprodajaХоћеш за себе да узнеш неки бечкокоњушарски ауто или да се бавиш бизнисом увоза аутомобила?
DaReče da je za preprodaju.
Fala na PredloguJa sam gledao neke krševe novije u sloveniji nude i dostavu u hr. Noviji automobili čuknuti sve sa delovima za popravku. Činilo se kao dobra kombinacija ali tu nikad ne znaš šta se krije ispod. Nisam imao vremena radio sam kao konj pre korone pa sam odustao.
Možeš uvek puntiće da dovoziš i prodaješ delove![]()
Dule bre, jesi ti ljut na potencijalnu konkurencijuDavno izlizana prica gde mnogi pokusavaju ali posle prvog auta mnogi i odustanu jer nije svako rodjen za trgovca i nema zivaca za budale koje ga zovu. Svaka cast izuzecima kojih na srecu ima i koji su razumni ali toliko zahteva i prohteva od polovnog automobila nema ni jedna nacija.
Kupili bi sve cakum pakum a da nema ni jednu jedinu greskicu i da pritom plate kao neki krs od 700-800k km.
Lepo odete u nase izdvojeno odeljenje,a to je salon automobila, i kupite novo vozilo pa jasite salon kad vam nesto rikne u garanciji.
To ja pričam godinama a ti tvrdiš da se nov auto razradi tek na pola miliona km i da ga je tada najbolje kupitiDavno izlizana prica gde mnogi pokusavaju ali posle prvog auta mnogi i odustanu jer nije svako rodjen za trgovca i nema zivaca za budale koje ga zovu. Svaka cast izuzecima kojih na srecu ima i koji su razumni ali toliko zahteva i prohteva od polovnog automobila nema ni jedna nacija.
Kupili bi sve cakum pakum a da nema ni jednu jedinu greskicu i da pritom plate kao neki krs od 700-800k km.
Lepo odete u nase izdvojeno odeljenje,a to je salon automobila, i kupite novo vozilo pa jasite salon kad vam nesto rikne u garanciji.
Pa super, onda si najpozvaniji da daš svoje mišljenje na temu uvoza.Ja se konkurencije bojim ko Snesko snega.
Ko se bavi uvozom ovde kod nas?Ne bavi se on uvozom automobila samo preprodajom ovde kod nas.
Ko se bavi uvozom ovde kod nas?
Da ne znas mozda koliko bi kostala carina za Peugeot 206 karavan 1.4 Benzin 2004 iz slovenijeJa se konkurencije bojim ko Snesko snega.
A ti mario sto lazes?
Nadji gde sam ja to napisao i ne nabedjuj ljude da je neko nesto rekao kad nije.
To ti lazes kako su svi presli pola miliona i cinjenica je da je to ortodoksna laz u koju samo i jedino ti verujes.
Plus sta ti pricas godinama?
Procitaj malo bolje sta sam napisao.
Vlastito iskustvo je najboljeE ovako zanima uvoz automobila iz slovenije u srbiju za preprodaju pa moze li neko da mi da neki savet. Hvala
Važi li to pravilo i za one automobile kojima je sa pola miliona kilometara vraćeno prilikom uvoza na 249.000 km?Ovo sto vam Dule govori je istina .. fabricki delovi se pocinju menjati na oko 200k (kvalitetnija vozla dizeli najvise) I bolje vam je ganjati nesto od 250-300k nego nesto od 150- 200k .. ili od 50k-100k km ili od 250-300k ..Naravno,tu se misli na odrzavana auta..Manje će se platiti radi vecih km a u,vecini slucajeva troskovi odrzavanja će biti manji jer je dosta toga već zamenjeno.. misli se na skuplje delove I velike servise turbina ,dizne ,egr ,plivajući lanci itd
Cudi me da se ranije nisu setili. Koliko li su para izgubili za ovih 11 godina?Mogu da ti dam savet da ovog maria ne citas i ne shvatas uopste za ozbiljno jer covek lupeta i laze narod na forumu.
Eto opet je slagao da sam ja rekao da je bolje uzeti auto sa 400k km a krenuo je sa 500k kao sto se moze procitati a na kraju ce doci posle x pokusaja na pravu cifru. Oduvek svi trgovci kolima znaju da je bolje uzeti auto sa 250k km nego onaj sa 180-200k jer tamo te ceka ulaganje a ovima na 250k km je u vecini slucajeva to vec promenjeno i to posot se radi preko budu uglavnom originalni delovi.
Sto se tice tog 206 tu je carina najmnja od svih troskova jer imas dovoz,homologaciju,speditera,eventualni PUS motora ili sasije a sama carina izadje mozda nekih 300€ s tim sto najnovija informacija je da je jedan lik u dogovoru sa vlasti otvorio firmu preko koje mora da ide sve sto se uveze na tockovima i to ce sad za motocikle da bude oko 150€ a za kola i do 500€.
Neko se fino dosetio kako da uzima milione godisnje.