Schrodinger
Poznat
- Poruka
- 9.206
I sta kad naidje solarna oluja?
Multi-Trillion Dollar Disaster Is Coming
5G nas vodi nazad u neolit...
odlicna tema
Multi-Trillion Dollar Disaster Is Coming
5G nas vodi nazad u neolit...
odlicna tema
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaš da se ja često zapitam da li on stvarno vjeruje u to što piše ili je čovjek vrhunski za.ebant?
Па шта сад то уопште има везе? Није овде реч о свеопштем напредовању технологије од старих времена до данас, него сасвим конкретно о могућностима 5Г технологије.Da...nova tehnologija uvek sprečava stare prevare...
Ne zna se ko je gori - dal ti sa svojim maloumnostima dal pokretač teme sa proročkim budalisanjima
Dok obojica preskačete elektromagnetnu rezonancu
Искључиш мобилни интернет и ћао. Нема 3-4-5.... Г нигде. Само мала локална бежичност. Јес она дигитална, али за тих 10 метара је потребна мала снага.2G i 3G tehnologije spadaju pod analognim radio talasima
4G i 5G tehnologije su digitalne tehnologije sa velikom (4G) i ekstremnom (5G) radijacijom.
Ako neko želi depopulaciju stanovniśtva ovo mu je najbolje što je izmislio plus ċete mu refundirati kroz pretplatu sve uloženo.
Naime možete naći lekarske studije nad laboratorijskim životinjama i pročitati da su životinje dobile kancer i od 2G, 3G...
Da su postale sterilne ili slaboradjajuće...
Nismo li imali nekoliko "tabu tema" da muška populacija uveliko pati od slabe pokretljivosti spermatozoida?
Plače li vaše dete za mobilnim telefonom?
Dobro došli u pakao
Сада смо више у овој фази:Vi se zajebavajte slobodno, eksperimenti nad ljudima nisu prestali zatvaranjem naci logora pośto su svi nastavili "naučne radove" po Amerikama (paperclip)
400.000 eksperimenata sterilizacije - fizičke, hemijske i ...radijacijom
Uživajte sa 5G
Искључиш мобилни интернет и ћао. Нема 3-4-5.... Г нигде. Само мала локална бежичност. Јес она дигитална, али за тих 10 метара је потребна мала снага.
Не мора да се иживљава над телефоном и интернетом увек и на сваком месту.
Ni o ovom prvom talasu nisu znali nista tako da ne mogu bilo sta reci za drugi. Izlupali se za medalju.Da al najavljuju drugi talas
Covid 20
Ili 2.0 upgrade verziju
Ja sam od pocetka razumeo da su maske psiholoski faktor, a ne zastitni u ovoj celokupnoj epizodi histerijeNi o ovom prvom talasu nisu znali nista tako da ne mogu bilo sta reci za drugi. Izlupali se za medalju.
Jesi li video da epidemiolozi sirom sveta nose maske a maske stite od bakterija a ne od virusa. Otisao svet u tri q.urca kad moram tako da se izrazim.
na istoj frekvencijiКако ради ВИФИ ометање ? Па емитује ВИФИ беће снаге !!!
ВИФИ се ВИФИЈЕМ избија
na istoj frekvenciji
Tako je bilo u pocetku i to je moglo imati nekog efekta ali sada je vec svima muka od korone.Ja sam od pocetka razumeo da su maske psiholoski faktor, a ne zastitni u ovoj celokupnoj epizodi histerije
Da se narod "oseca" sigurnije
Ne i da bude sigurniji
3Г је преносила звук и слику. 4Г може да пренесе и ситније предмете. Са 5Г ће бити могућа телепортација.