Uvodjenje radnika u Srbiju iz Nepala, Kine, Pakistana, Indije itd. Razvojna sansa ili zamena stanovnistva

Patrijota_sa_mozgom

Zainteresovan član
Poruka
470
Zeleo bih da pitam moje forumase, da li je uvodjenje radnika iz siromasnih drzava razvojna sansa Srbije? Da li su Nepalci, Pakistanci i drugi koji rade na putevima, busevima, gradilistama, restoranima dobar nacin da se srbija razvije, nacin da se opet ostvari parola "Ako ti neces da radis, ima nepalac koji hoce" ili mozemo ocekivati uskoro dzamije i razne trijadske gengove ili indijske dzeparose po Beogradu? Kako ide sve ovo? Koje radne agencije ucestvuju i koji preduzetnici kupuju pre indijce za Beograd na vodi ili slicno, nego domace srpske radnike?

Zeleo bih da pitam moje forumase, da li je uvodjenje radnika iz siromasnih drzava razvojna sansa Srbije? Da li su Nepalci, Pakistanci i drugi koji rade na putevima, busevima, gradilistama, restoranima dobar nacin da se srbija razvije, nacin da se opet ostvari parola "Ako ti neces da radis, ima nepalac koji hoce" ili mozemo ocekivati uskoro dzamije i razne trijadske gengove ili indijske dzeparose po Beogradu? Kako ide sve ovo? Koje radne agencije ucestvuju i koji preduzetnici kupuju pre indijce za Beograd na vodi ili slicno, nego domace srpske radnike?
Zamena stanovnista kao i na zapadu. Ko to ne vidi prilicno je paglu. Ko hoce da vidi sta ceka Srbiju neka pogleda Englesku, Francusku i jos neke. Cilj onih sto vode ameriku je da se unisti hriscanstvo i njen centar tj bjelac/Evropljanin.

Koja druga opcija postoji?
Bez tih radnika bi doslo do kolapsa ekonomije, ne bi bilo penzija itd.
Pogresna politika vec vise od 30 godina daje rezultate, cestitam svim registrovanim glasacima, onim koji ne glasaju i koji glasaju pogresno.

Samo nastavite s teorijama u kojima su svi krivi osim vas, bas me zanima koliko ce vam trebati da uvidite realnost ili vas ceka sudbina Ilije Cvorovica.

Zao mi je pametnih i ispravnih ljudi, manjine koja sve ovo trpi i koji ce potonuti zajedno s Ilijom i bratom Djurom.

Bela rasa jeste mesavina, ako uopste prihvatimo cinjenice da postoje rase, posto su dokazi tanki, i nema definisanih granica, a nedostatak stanovnistva se mora nadomestiti, ako zelite manje doseljavanja- resite probleme da se ljudi ne odseljavaju i stimulisite radjanje dece, ako se uopste moze nesto uciniti povodom toga.
Mada realno Srbi za jedan vek nece liciti na sadasnje.
Nema rasa? Treba ti dokaz za sve ili su ti bog i priroda dali oči?

Zamena stanovnista kao i na zapadu. Ko to ne vidi prilicno je paglu. Ko hoce da vidi sta ceka Srbiju neka pogleda Englesku, Francusku i jos neke. Cilj onih sto vode ameriku je da se unisti hriscanstvo i njen centar tj bjelac/Evropljanin.
Kako je to kad u izjavi unapred svakog ko se s tobom ne slaže, nazoveš glupim?
Jel to psihoza, narcisoidnost, egoizam? Šta li je..

U Evropi nema ljudi, ekonomija radi svoje. Da sam građevinar uvezao bih Bangladešane koji su vredni i jeftini.
Ne treba mi skupi lenji Srbin.
I šta je tu teorija zavere?

U Evropi nema ljudi, ekonomija radi svoje. Da sam građevinar uvezao bih Bangladešane koji su vredni i jeftini.
Ne treba mi skupi lenji Srbin.
I šta je tu teorija zavere?
А кога брига шта теби треба? Шта Србија има од увоза Бангладешана да би се градио Београд на води?

Radnici u metropoli su itekako potrebni. Ako se dosele iz unutrasnjosti Srbije onda ce cela Srbija osim prestonice izumreti relativno brzo. Uvodjenjem stranaca sprecava ljude da se doseljavaju iz unutrasnjosti Srbije u BG. Prosto i jednostavno
Мислиш да је боље да се људи уз унутрашњости Србије, уместо за Београд, исељавају у бели свет? Јер не исељавају се они из унутрашњости зато што у Београду нема странаца, већ зато што у унутрашњости немају могућност да (пре)живе. А досељавање странаца у Београд им услове за живот у унутрашњости никако не побољшава.

Nema rasa? Treba ti dokaz za sve ili su ti bog i priroda dali oči?
Koji su kriterijumi, npr u SAD-u nisu Grke i Jugoslovene i druge smatrali za belce, pa sad zvanicno su i Arapi belci i citava Evropa sem Spanaci iz nekih razloga, nekad su u skoli ucili da su Indijci pripadnici bele rase, a sad vise nisu.
Previse nijanse sive.
A vi ste odlicni strucnjaci pa mozete od oka da procenite i DNK.

Слажем се да је просто.

Цео свет се убрзао, да ли заиста очекујемо да нас то обиђе?

Једино је питање, ко ће како да исхендлује и колико толико задржи етнос.
Toliko se ubrzao, da ce da se usled brzih obrtaja odvali od svoje osovine i odleti pravo u neku crnu rupu.

Ne mozes da poredis Kineze i Pakistance ili Nepalce.
Kinezi su superiorni u odnosu na Balkance. Oni samo mogu da te nauce pameti.
:D

Back