Uvodjenje diktature u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Do sada sam više puta apelovao, a sada u ime svih Beograđana zahtevam od policije, tužilaštva, sudstva i sportskih udruženja da zabrane sve organizacije koje pozivaju na nasilje, a kriju se iza navijačkih obeležja i patriotskih organizacija! Ni tužilaštvo, ni sudovi ne sprovode zakon do kraja i zato smo došli u situaciju da je pitanje da li će jedan mlad čovek, koji je u Beograd došao kao gost, otići iz Srbije živ ili u mrtvačkom sanduku - istakao je Đilas.

Klasično licemerje, kao smo demokratija, ali samo za politički podobne... Ako smo demokratija pustimo neka postoje i javno se oglašavaju organizacije svih političkih opredeljenja, pa neka građani izaberu

Kakva crna demokratija nema ni D od demokratije,gore je nego za vreme Milosevica..Ako nisi uz vlast pojedete mrak..

...Do sada sam više puta apelovao, a sada u ime svih Beograđana zahtevam od policije, tužilaštva, sudstva i sportskih udruženja da zabrane sve organizacije koje pozivaju na nasilje, a kriju se iza navijačkih obeležja i patriotskih organizacija! Ni tužilaštvo, ni sudovi ne sprovode zakon do kraja i zato smo došli u situaciju da je pitanje da li će jedan mlad čovek, koji je u Beograd došao kao gost, otići iz Srbije živ ili u mrtvačkom sanduku - istakao je Đilas.

Klasično licemerje, kao smo demokratija, ali samo za politički podobne... Ako smo demokratija pustimo neka postoje i javno se oglašavaju organizacije svih političkih opredeljenja, pa neka građani izaberu
Тачно, а насиље је нешто што треба да спречи полиција, то им је и посао.
Увек кад се окупи много људи може доћи до ескалације сукоба....али изгледа је поента онемогућити окупљања, увести ''неми'' полицијски час.

Svima su puna usta o zabranama desničarskih i fašističkih organizacija, a nisu svesni da je zabrana organizovanja i delovanja političkih neistomišljenika klasična fašistička metoda delovanja. Oni u praksi sprovode ono zašta se neke od tih organizacija ,koje žele da zabrane, zalažu :)
Licemerje! Nismo demokratija, neka izbace tu otrcanu i istrošenu frazu iz svog ionako šupljeg rečnika

A sve sto sam vec ranije napisao ide po sledecem principu, ako se to sto radimo uklapa u zamisljeni scenario onda mi dobijemo privid necega sto smo Mi uradili, a ako ne onda to bude propao pokusaj. Najbolji primer za ovo sto pricam je rusenje vladavine Milosevica. Koliko je bilo DEPOS-a i drugih projekata opozicije pa nisu uspeli. A kada nekome vise nije odgovaralo da ovde postoji Milosevic onda je otvorena nova linija finansiranja i obucena je nasa opozicija za borbu protiv tadasnjeg rezima. Pa se desio i 5.-ti oktobar. I mi maleni glasacki listici smo pomislili kako smo eto Mi na celu sa nekim pojedincima doveli do promena. A o nekom ozbiljnijem kvalitetu tih promena bi se isto dalo pripovedati ali nije tema. I zato ,umesto zakljucka, bih samo ponovio da smo mi samo maliglasacki listici...

Sve sam vise misljenja da je demokratija u svojoj biti isto sto i komunizam- lepo zvuci ali nigde ne postoji. Jer mi smo obicni smrtnici sa svim onim sto ide uz to. O cemu pricam najbolje cu ilustrovati na primeru iz Vojne skole. Imali smo druga sa kojim smo bili isti i ravni u svemu sve dok nije postao zamenik komandira voda. Cim je to postao to vise nije bio on. Odmah je postao nekokoga nismo poznavali.

Dragan DjilasBoris Francetic"Grobari"

Da li je ovo akcija slicna paljenju Rajhstaga i korak ka uvodjenju diktature u Srbiji?

.

Još jedna od tema u kojoj postavljač zaslužuje makar ban zbog otvorenog podržavanja nasilja. Još jedna od tema koja pokazuje koliko u Srbiji ima ljudi sa suženom svešću koja im ne dozvoljava da događaj ili komentar tumače na pravi način.
Još jedna od tema koja srozava ionako srozan nivo ovog pdf.
Još jedna od tužnih tema koje zaslužuju katanac, a postavljač, kao što rekoh, brisanje iz evidencije korisnika foruma - zauvek.

Da li je ovo akcija slicna paljenju Rajhstaga i korak ka uvodjenju diktature u Srbiji?

.

Iza ovog napada na francuze stoji drzavna bezbjednost,rezim se boji navijaca ,navijaci su ruslii Milosevica,navijaci su jedina grupacija koja brzo moze organizovano izaci na ulice i suprostaviti se rezimu,pokusali su preko vodja navijaca da preuzmu kontrolu i sad kad vide da to tesko ide ici ce na zabrane,kaznjavanja,donosenje represivnih zakona itd

Poslednja izmena:

.

kakav diktatura sto zahtevaju da se spreci divljanje ludaka koji premlacuju i ubijaju ljude?
suvise su blagi, suvise, to treba sve pozatvarati na dugo,dugo godina pa nek se maklja medjusobno...
zveri treba skloniti sa ulica da bi normalni ljudi bili bezbedni u ovoj zemlji.

Poslednja izmena:
A sve sto sam vec ranije napisao ide po sledecem principu, ako se to sto radimo uklapa u zamisljeni scenario onda mi dobijemo privid necega sto smo Mi uradili, a ako ne onda to bude propao pokusaj. Najbolji primer za ovo sto pricam je rusenje vladavine Milosevica. Koliko je bilo DEPOS-a i drugih projekata opozicije pa nisu uspeli. A kada nekome vise nije odgovaralo da ovde postoji Milosevic onda je otvorena nova linija finansiranja i obucena je nasa opozicija za borbu protiv tadasnjeg rezima. Pa se desio i 5.-ti oktobar. I mi maleni glasacki listici smo pomislili kako smo eto Mi na celu sa nekim pojedincima doveli do promena. A o nekom ozbiljnijem kvalitetu tih promena bi se isto dalo pripovedati ali nije tema. I zato ,umesto zakljucka, bih samo ponovio da smo mi samo maliglasacki listici...
Не могу да се сложим да смо ми само ''мали гласачки листићи''.:)
Знаш како, кад је рушен Милошевић, он је глат могао да растера народ да је хтео, чак су извезени и тенкови у Зуцама.
Али су блокирани, јер се сазнало шта је следећи део плана запада, ако Милошевића не скину тог 5. октобра...а Милошевић је то могао да уради јер је добио велики број гласачких листића, имао је доста народа на својој страни....значи, ипак и од народа доста зависи.
Ето, и геј парада је била мега финансирана па се неће одржати.

kakav diktatura sto zahtevaju da se spreci divljanje ludaka koji premlacuju i ubijaju ljude?
suvise su blagi, suvise, to treba sve pozatvarati na dugo,dugo godina pa nek se maklja medjusobno...
zveri treba skloniti sa ulica da bi normalni ljudi bili bezbedni u ovoj zemlji.

:klap: I to SVE zveri:worth:

Više mi je muka od ove nesigurnosti na našim ulicama zbog šačice razularene bagre:roll:

Ovih dana sam često sa jednom drugaricom koja je pre par godina otišla preko i žena čudu ne može da se načudi šta se ovde dešava...da ne pričam da ovo nije BG iz koga je ona otišla...ni nalik:dash:

p.s. Š'a bi s tobom Šojo, što te ukinuše ?:zag:

:klap: I to SVE zveri:worth:

Više mi je muka od ove nesigurnosti na našim ulicama zbog šačice razularene bagre:roll:

Ovih dana sam često sa jednom drugaricom koja je pre par godina otišla preko i žena čudu ne može da se načudi šta se ovde dešava...da ne pričam da ovo nije BG iz koga je ona otišla...ni nalik:dash:

p.s. Š'a bi s tobom Šojo, što te ukinuše ?:zag:
pa divljacima se ocigledno dopusta da rade sta hoce, vode glavnu rec...niko im nista ne sme....

dusmani me druknuli, vracam se za dva dana, jaca nego ikad. :cool:
:mrgreen:
:zag:

Poslednja izmena:
Sve sto je extremno i sto ugrozava druge, navijaci, tuce, paljenje ambasada i slanje sliku divljacke i retardirane Srbije u svet, odma u zatvor, i/ili na razne radne akcije, da se oslobode viska energije..

A *****/lezbo setanje kroz grad odobravam dokle god to ostane, setanje.. Bez ikakvih explicitnih scena..

:ok::ok::ok: BRAVO DJILAS :ok::ok::ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back